Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Hράκλειο:"Νταήδες" έστειλαν γυναίκα στο νοσοκομείο!!

Η 46χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια μπροστά στα παιδιά της από τρεις συγχωριανούς της

Hράκλειο:
Μία λογομαχία σε ένα βουλκανιζατέρ των Αγίων Δέκα του Νομού Ηρακλείου είχε ως αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό μίας 46χρονης γυναίκας μπροστά στα παιδιά της από τρεις νταήδες συγχωριανούς της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 18:00 περίπου το απόγευμα της Παρασκευής όταν ο ένας από αυτούς πήγε στο βουλκανιζατέρ για μία εργασία στο αυτοκίνητό του. Εκεί φαίνεται ότι λογομάχησε με την γυναίκα και για να τα βγάλει πέρα μαζί της δεν δίστασε να ζητήσει βοήθεια από τον αδελφό του και από τον γαμπρό του.

Έτσι πήγε στο χωριό, τους πήρε μαζί του και επέστρεψε στο βουλκανιζατέρ. Εκεί, οι τρεις άνδρες μαζί ηλικίας 37, 20 και 27 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, άρχισαν να δέρνουν την γυναίκα η οποία άρχισε και εκείνη να καλεί σε βοήθεια. Στο σημείο εμφανίστηκαν τα παιδιά της, ωστόσο φαίνεται ότι δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά πράγματα μπροστά στους εξαγριωμένους νεαρούς που χτυπούσαν με τα χέρια και τα πόδια τους αλλά και με ένα σίδερο την 46χρονη γυναίκα.

Τελικά, η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη. Τη ίδια ώρα μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο χωριό από το απαράδεκτο περιστατικό της επίθεσης στη 46χρονη γυναίκα την ώρα που δούλευε στο βουλκανιζατέρ, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του χωριού.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: