Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Δυνατά φιλικά για Καλλονή!!

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ανακοίνωσε η Καλλονή, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Τρεντίνο όπου θα δώσει δυνατά φιλικά με ομάδες της Serie A.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2013/14, που θα την βρει στη Super League.

Η πρώτη φάση της προετοιμασίας της ΑΕΛΚ μας έχει ήδη ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου, με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις στο γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος». Στο διάστημα αυτό δοκιμάζονται μάλιστα και αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές, που πέρυσι στελέχωναν το ρόστερ της ΑΕΛΚ Κ20.

Είναι οι: Δημήτρης Μπουρούς (επαγγελματίας), Κώστας Λίμα (επαγγελματίας), Αιμίλιο Κίστα (επαγγελματίας), Ραφαήλ Γιουκαρής (επαγγελματίας), Τζόναταν Μούτσα (επαγγελματίας) Νίκος Τριλιανός και Νίκος Σταματέρης.

Ο προπονητής μας Γιάννης Ματζουράκης επιθυμεί μάλιστα κάποιοι εξ αυτών να ακολουθήσουν και την δεύτερη φάση της προετοιμασίας, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση της ΑΕΛΚ μας δίνουν ιδιαίτερη βάση στους νέους, που πέρσι πραγματοποίησαν πολύ καλή πορεία με την Κ20 καταλαμβάνοντας την 4η θέση στο πρωτάθλημα νέων τηςFootball League ΟΠΑΠ.

Στις 17 Ιουλίου η αποστολή της ΑΕΛΚ μας θα ταξιδέψει στην Βόρεια Ιταλία και στην κωμόπολη Pinzolo, της επαρχίας Τρεντίνο. Εκεί οι ποδοσφαιριστές μας θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, δίνοντας δυνατά φιλικά με ομάδες της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιταλίας, γνωστής και ως Serie A.

Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΛΚ μας θα αντιμετωπίσει στις:

24 Ιουλίου την Τζένοα

26 Ιουλίου την Λιβόρνο

27 Ιουλίου την Μπολόνια

Η επιστροφή της ομάδας μας στην βάση της έχει οριστεί για τις 29 Ιουλίου''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: