Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Κοντοδήμος στο Metropolis: «Μόνος στόχος η άνοδος»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, Δημήτρης Κοντοδήμος, λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας προέβη στις πρώτες του δηλώσεις, μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis" και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο".

Ο 31χρονος αμυντικός τόνισε αρχικά: "Η προσέγγιση που μου έγινε από τους ανθρώπους της ομάδας σε συνδυασμό με το όνομα και την ιστορία της ομάδας με οδήγησαν να μην σκεφτώ και πολύ το που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Η συμφωνία μας είναι για δύο χρόνια και οι στόχοι οι δικοί μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας και δεν με προβλημάτισε το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίζεται στη Football League. Ο Ηρακλής αδικείται που αγωνίζεται στη Football League, η θέση του δεν είναι εκεί. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στη Super League όπως φυσικά και οι συμπαίκτες μου. Αυτόν τον στόχο έχουν και οι διοικούντες".

Η εικόνα, ο στόχος και η πίεση

Ο Δημήτρης Κοντοδήμος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ηρακλή και τι εικόνα έχει από την περσινή αγωνιστική περίοδο, στο στόχο της χρονιάς αλλά και στην πίεση που δεδομένα υπάρχει στο σύλλογο.

"Εικόνα από τον Ηρακλή έχω κυρίως από το δεύτερο εξάμηνο και μετά, όταν αποχώρησα από την Κέρκυρα και πήγα στη Νίκη Βόλου με την οποία αντιμετώπισα την νέα μου ομάδα. Ο Ηρακλής δίκαια μπήκε στα μπαράζ, εκεί έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο αλλά θεωρώ ότι δίκαια ανέβηκε κατηγορία ο Παναιτωλικός, γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα. Οσον αφορά το στόχο σαφώς και είναι μόνο ο πρωταθλητισμός. Θα γίνει απ' όλους μεγάλη προσπάθεια για να ανέβει η ομάδα, δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από αυτόν. Σίγουρα η πίεση είναι ένα ζήτημα, το θέμα είναι και πως θα τη διαχειριστείς, εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοιο θέμα, δε τη φοβάμαι. Πρέπει να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο, να γίνουν και οι υπόλοιπες προσθήκες και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Αν ξεκινήσει η ομάδα καλά, δεν υπάρχουν προβλήματα τότε όλα θα κυλήσουν καλά".
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: