Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Φορτσάρει για Όγιος!!

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Μάικλ Όγιος από την Εστουδιάντες με τη μορφή δανεισμού έχουν μπει στον ΟΦΗ, ενώ μέχρι την Κυριακή (7/7) θα έχει τελειώσει και του Ντάνι Φερνάντες.

Φορτσάρει για Όγιος
Στο φουλ βρίσκονται οι… μηχανές του ΟΦΗ, ώστε μέσα στις επόμενες μέρες να τελειώσει η μεταγραφή του Μάικλ Όγιος με μορφή δανεισμού από την Εστουδιάντες για έναν χρόνο.

Οι διοικούντες τον συλλόγο του Ηρακλείου βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Αργεντινής και ευελπιστούν ότι μπορούν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, καθώς εκείνοι αξιώνουν να μπει οψιόν αγοράς ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Ποσό που φυσικά δεν μπορούν να δώσουν οι Κρητικοί σε περίπτωση που εν τέλει θελήσουν να την ενεργοποιήσουν στο τέλος της σεζόν.

Τώρα όσον αφορά την περίπτωση του Ντάνι Φερνάντες ο Πορτογάλος τερματοφύλακας θα είναι στο Ηράκλειο την Κρήτη για να υπογράψει και ν’ ανακοινωθεί.

Ο ΟΦΗ είχε συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη και την Τετάρτη ήρθαν σε συμφωνία με την Τβέντε για τον δανεισμό του παίκτη με τον ολλανδικό σύλλογο να πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του και τον ΟΦΗ να κερδίζει ένα 30% σε περίπτωση που πουληθεί!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: