Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ζέκα: «θα παλέψουμε για κάτι καλό»

Με καλά λόγια για τον Αναστασίου και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μίλησε ο 23χρόνοις ποδοσφαιριστής που παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν.

Ζέκα: «θα παλέψουμε για κάτι καλό»
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζέκα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη να στελεχωθεί η ομάδα με κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές και τόνισε πως η κατάσταση στην ομάδα είναι διαφορετική από πέρυσι, αλλά πιστεύει ότι όλα θα εξελιχθούν καλά.

Πως νιώθεις που είσαι πλέον στην ομάδα ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές;

«Καλά είναι. Οι μικροί θέλουν να μαθαίνουν, να δουλέψουν, να έχουν επιτυχίες και να κερδίσουν πράγματα, , οπότε εγώ αισθάνομαι καλά μαζί τους».

Είναι παράξενο που εσύ πρέπει να τους καθοδηγήσεις;

«Αναμφίβολα η κατάσταση είναι διαφορετική από την προηγούμενη σεζόν, αλλά ήταν αναγκαίο για την ομάδα να συμβεί αυτό. Η ομάδα αυτή είναι, μπορεί να βελτιωθεί και να διεκδικήσει κάτι καλό».
Μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του ηγέτη, με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας σου;

«Είναι αλήθεια ότι και εγώ είμαι μικρός. Χρειαζόμαστε κάποιον με μεγαλύτερη εμπειρία. Είμαι μόνο 23 ετών, έχω παίξει δύο χρόνια στη Superleague και σίγουρα έχουμε ανάγκη από πιο έμπειρους. Αλλά δεν θα τα παρατήσουμε, θα παλέψουμε με αυτή την ομάδα για να πετύχουμε ό,τι μπορούμε».
Τι γνώμη έχεις σχηματίσει για τον Γιάννη Αναστασίου;

«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ενδιαφέρεται για τους ποδοσφαιριστές, μιλάει πολλές ώρες μαζί τους και προσπαθεί να μάθει τι σκέφτονται, τι τους απασχολεί. Οι ποδοσφαιριστές τον νιώθουμε δίπλα μας και έχουμε επικοινωνία μαζί του».

Έχεις καλό προαίσθημα για αυτή τη σεζόν;

«Έχω εμπιστοσύνη. Σκέφτομαι, ελπίζω, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για μένα, για την ομάδα, για κάθε πρόσωπο στον Παναθηναϊκό. Θα προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Στο μέλλον ίσως σκεφτούμε κάτι διαφορετικό».

Το τελευταίο 24ωρο ο Παναθηναϊκός ενέταξε στο δυναμικό του δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, τον Μέντες και τον Μπεργκ. Πιστεύεις ότι δυναμώνει σιγά-σιγά;
«Κάθε ποδοσφαιριστής ο οποίος έρχεται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, τον δυναμώνει. Η λογική με την οποία κινείται η ομάδα είναι να ενισχύσει το ρόστερ της. Επομένως, γινόμαστε πιο δυνατοί με κάθε προσθήκη».

Πιστεύεις ότι φέτος έχεις να δώσεις περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο;

«Θέλω να γίνω καλύτερος. Βρίσκομαι σε ένα καλό επίπεδο, αλλά θέλω να βελτιώνομαι διαρκώς και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: