Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Τέλος εποχής για Στάνκοβιτς στην Ίντερ!!

Την αποχώρησή του από την Ίντερ, έπειτα από δέκα χρόνια, επισημοποίησε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς με μια συγκινητική ανακοίνωση.

Τέλος εποχής για Στάνκοβιτς στην Ίντερ
Τα πράγματα για τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς δεν πήγαν όπως τα ήθελε. Αν και μέσα στη χρονιά είχε δηλώσει πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ίντερ, τα δεδομένα άλλαξαν μέσα στους επόμενους μήνες και ήταν γνωστό πως στο τέλος της σεζόν θα αποχαιρετήσει το «Τζιουζέπε Μεάτσα».

Ο Σέρβος διεθνής, που είναι και ρέκορντμαν με τη φανέλα της χώρας του, ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από τους «νερατζούρι».

Αποσπάσματα από το «αντίο» του:

«Ήταν τα δέκα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Θέλω να πω πολλά ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα αυτού του συλλόγου. Σε αυτά τα χρόνια μεγάλωσα ως άνδρας πρωτίστως και προς μεγάλη μου ευχαρίστηση ως ποδοσφαιριστής. H οικογένειά μου θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια Μοράτι. Αν σκεφτώ ότι δεν θα ξαναφορέσω τη φανέλα της Ίντερ, θα δακρύσω, αλλά είμαι πάντα ειλικρινής και τα δάκρυά μου θα είναι ειλικρινά. Δυστυχώς στη ζωή πρέπει να κοιτάς μπροστά. Αυτά τα χρόνια στο Μιλάνο έπαιξα δίπλα σε εξαιρετικούς αθλητές και κυρίως δίπλα σε σπουδαίους άνδρες. Είναι δύσκολο να βρω λόγια να ευχαριστήσω τον καθένα ξανά. Ήταν τιμή μου που φόρεσα αυτά τα χρώματα. Θα μείνουν για πάντα πάνω μου. Δεν μπορώ να τα σβήσω, κανείς δεν μπορεί». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: