Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Τέβες: «Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε»

Τις ώρες… μετράει ο Κάρλος Τέβες, ώστε να βρεθεί και πάλι στο Τορίνο και να ξεκινήσει την προετοιμασία με την Γιουβέντους.

Τέβες: «Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε»
Δεν… βλέπει την ώρα ο Κάρλος Τέβες να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του με την Γιουβέντους.

Ο Αργεντινός επιθετικός με δηλώσεις του εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του και ανυπομονεί να αρχίσει η προετοιμασία, ενώ δεν τον αγχώνει καθόλου το γεγονός ότι θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο «10».

Επιπλέον τόνισε ότι οι φίλαθλοι τον έκαναν από την πρώτη μέρα να αισθανθεί μέλος της ομάδας.

«Τη Δευτέρα θα είμαι στην Ιταλία για να ξεκινήσω την προετοιμασία με την ομάδα. Θα είμαστε για δύο μέρες στο Τορίνο και μετά θα πάμε στο βουνό για την προετοιμασία. Η Γιουβέντους είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά και θα δουλέψουμε αρκετά για να είμαστε έτοιμοι τη νέα σεζόν. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Είναι πολύ βασικό να δω πώς λειτουργούν οι ρυθμοί στη Γιουβέντους, ώστε να ενσωματωθώ καλύτερα στην ομάδα. Δεν με αγχώνει το ότι φοράω το “10”. Δεν νιώθω καμία πίεση. Θέλω πραγματικά πολύ να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας», ήταν αρχικά τα λόγια του Τέβες.

Όσον αφορά τον κόσμο της Γιουβέντους: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο Τορίνο οι οπαδοί με έκαναν να αισθανθώ μέλος της ομάδας. Ειλικρινά δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει η νέα μου περιπέτεια στη Γιουβέντους. Μου άρεσε πάρα πολύ όλος αυτός ο ενθουσιασμός που είδα από τον κόσμο στο αεροδρόμιο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: