Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Θέος: «Περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση»

Ο επίλογος στο ταξίδι του Τάσου Θέου στον Άρη, γράφτηκε σήμερα. Ένα ταξίδι που διήρκησε τέσσερα χρόνια και περιελάμβανε στιγμές χαράς, λύπης και αρκετών δυσκολιών. Η επίσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και μετά στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου οριστικοποίησαν το τέλος της συνεργασίας του πρώην προπονητή με τους «κίτρινους».

Ο Τάσος Θέος μπορεί να κρατάει τις ευχάριστες στιγμές, όμως δικαίως νιώθει μια πικρία κλείνοντας την… πόρτα του Άρη αφού όσο κι αν επέμενε η διοίκηση Ηλιάδη δεν έφτασε ποτέ στο σημείο να του προτείνει επίσημα κάποιο πόστο, παρά την μεγάλη του προσφορά τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο, με αποκορύφωμα φυσικά την κατάσταση του πρωταθλήματος με την ομάδα Κάτω των 17.

Η απόφαση να μπουν τίτλοι τέλους στην συνεργασία του Θέου με τον Άρη πάρθηκε αναγκαστικά, αφού ο έμπειρος τεχνικός επιδίωκε επί δύο μήνες ραντεβού με τη νέα διοίκηση, η οποία συνεχώς ανέβαλε το θέμα του, παρότι ο προγραμματισμός για τα τμήματα Υποδομής έπρεπε να έχει τεθεί προς υλοποιήσει.

«Μετά από κάποιες επαφές που προσπάθησα να έχω με τον κ. Ηλιάδη μου είπανε να περιμένω μέχρι να στελεχωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα και δη το τεχνικό επιτελείο. Την περασμένη εβδομάδα επιδίωξα ξανά ραντεβού με τον κ. Ευθυμιάδη και τον κ. Οικονομίδη. Παρατήρησα μια κωλυσιεργία και έκρινα σκόπιμο για μένα αλλά και για την ομάδα να κλείσει ο κύκλος μου εδώ», είπε χθες στο Αθλητικό Metropolis με μια δόση πικρίας για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε και πρόσθεσε:

«Από τη μεριά μου πιστεύω ότι προσπάθησα. Έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη των τμημάτων Υποδομής, όπως και φέτος στην σωτηρία της ομάδας. Όταν κάποιοι από τον Άρη μου έλεγαν ?που πας να μπλέξεις, ο Άρης έχει πέσει?, εγώ σκέφτηκα μόνο την ομάδα και είπα ?η παρτίδα δεν έχει τελειώσει ακόμη?. Και μαζί με τον Παπαδόπουλο πετύχαμε αυτό που για πολλούς φάνταζε απίθανο».

«Περίμενα τουλάχιστον να μου ζητηθεί από τη διοίκηση η γνώμη μου επί του αγωνιστικού. Έχω δείξει στην ομάδα το έργο μου. Περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση αλλά η απόφαση πάρθηκε. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Άρη και στον κ. Χατζηνικολάου να μην περάσει αυτά που ζήσαμε εμείς πέρυσι», σημείωσε ο Τάσος Θέος στην τελευταία του τοποθέτηση, ευχαριστώντας παράλληλα ανθρώπους όπως ο Αντώνης Ζαμπέτας που τον χαρακτήρισε άξιο συνεχιστεί του Στέφανου Γιώρη όταν είχε αναλάβει αυτό το φορτίο, τον κ. Αβάνογλου, τον κόσμο του Άρη και τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: