Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Τσιρίλο: "Περιμένω την επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ"

Επιμέλεια: Δ.Μ.


Ο ποδοσφαιριστής της Ρετζίνα, Μπρούνο Τσιρίλο, φιλοξενήθηκε στον Libero 107,4 και στην εκπομπή "ΓΕΓΟΝΟΤΑ" και μίλησε για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. "Περιμένω την επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ. Θέλω να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ο Φερνάντο Σάντος είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και με τιμά το ενδιαφέρον της".


Αρχικά, ο Μπρούνο Τσιρίλο υπογράμμισε: "Μέχρι τις 20 Ιουνίου θα πρέπει να κάνω προπονήσεις με την Ρετζίνα, όπως μου είπε ο πρόεδρος της ομάδας. Αυτή είναι η απαίτησή του. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να συζητήσω με την ομάδα μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο κ. Βρύζας έχει μιλήσει με τον ατζέντη μου και μετά τις 20 του μηνός, θα εξετάσω την προοπτική του να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ".

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ: "Έχω την πληροφόρηση ότι σήμερα θα γίνει μία επίσημη πρόταση στον ατζέντη μου. Αυτό που μου έχει μεταφέρει μέχρι στιγμής είναι το τηλεφώνημα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για την περίπτωσή μου. Περιμένω την επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ".

Όσον αφορά τη δέσμευσή του με την Ρετζίνα, ο Μπρούνο Τσιρίλο σχολίασε: "Έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Ρετζίνα. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο της ομάδας, για να δω αν θα παραμείνουμε σε αυτόν το πρόγραμμα που θέλει να εκπονήσει για να επιστρέψει η ομάδα στην Serie A. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες παραμονής μου είναι 50-50. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ θα μπορέσω να βρω μία λύση για να φύγω από την Ρετζίνα, σε περίπτωση που έχω κάτι καλύτερο στα χέρια μου".

Στη συνέχεια, ο Ιταλός αμυντικός τόνισε ότι θέλει διακαώς να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Σαφώς και το Καμπιονάτο είναι φανταστικό πρωτάθλημα και χάρηκα που έπαιξα σε αυτό. Παρόλα αυτά, θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Πέρασα δύο φανταστικά χρόνια στην ΑΕΚ. Ξέρω το ποδόσφαιρο, ξέρω τους Έλληνες, νιώθω καλά στη χώρα σας και αυτή τη στιγμή θεωρώ καλύτερο σενάριο για μένα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Είναι καλό το γεγονός ότι ο ατζέντης μου έχει 2-3 καλές προτάσεις από την Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την προοπτική. Θέλω να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την θετική άποψη του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, για τον ίδιο, ο Μπρούνο Τσιρίλο δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κ. Σάντος έχει θετική άποψη για μένα. Τον θεωρώ πάνω από όλα άντρα, κυρίως όσον αφορά τη συμπεριφορά προς τους παίκτες του. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα. Έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί του και τον σέβομαι. Ποιος ξέρει; Μπορεί να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον".

Τέλος, ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον ΠΑΟΚ και υπογράμμισε ότι θα περιμένει την επίσημη πρόταση του "δικέφαλου του βορρά: "Για να έχω μία απάντηση και να μιλήσω με πιθανότητες, θα πρέπει πρώτα να έχω στα χέρια μου την επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ. Μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Έχει ένα δυνατό πρόγραμμα την επόμενη σεζόν. Είναι μεγάλη ομάδα και έχει τρελούς φιλάθλους. Με τιμά το ενδιαφέρον της".

Το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Μπρούνο Τσιρίλο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007, όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την ΑΕΚ και ο Ιταλός αμυντικός προτίμησε να μετακομίσει στην Ισπανία και να συνεχίσει την καριέρα του στη Λεβάντε. Τον Ιανουάριο του 2008, το ενδιαφέρον του "δικέφαλου του βορρά" αναθερμάνθηκε, ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής της "Ένωσης" πήρε μεταγραφή στην ιταλική Ρετζίνα. Με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής σεζόν, το όνομα του Τσιρίλο επανήρθε για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο και πλέον, μένει να δούμε αν η τρίτη προσέγγιση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ θα είναι και η... φαρμακερή!

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΚΑΤΙ ΑΤΕΣ!

Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα του γηραιού ο Τούρκος διεθνής Νεκάτι Ατές ο οποίος αν έρθει στον Ηρακλή θα πρόκειται για μια σπουδέα κίνηση.Ο Νεκάτι Ατές τα τελευταία χρόνια είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού στην Άνκαρασπορ, στην Ίνσταμπουλ και στην Ρεάλ Σοσιεδάδ στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος έχοντας 15 συμμετοχές και ένα γκολ. Ενώ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Ρουμάνο αμυντικό χαφ Παρασίφ.

*who is who Necati Ates
1997-1998 altay 9-2
1998-1999 altay 3-0
99-00a altay 8-0
1999-00b aydinspor(loan) 6-1
200-2001 altay 35-19
01-02a altay 4-1
01-02b adanaspor 32-17
02-03 adanaspor 33-19
03-04a adanaspor 16-5
03-04b galatasaray 13-9
04-05 galatasaray 33-15
05-06 galatasaray 32-18
06-07 galatasaray 20-6
07-08α ankaraspor(loan) 14-3
07-08b byuykehir spor(loan) 12-8

15.000 ευρώ πρόστιμο

Από 15.000 ευρώ έκαστη, κλήθηκαν να πληρώσουν η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στον πρόσφατο τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, στις 2/5 στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας. Το παραπάνω αποφασίστηκε από την αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία και επέβαλε την τιμωρία στις δύο ΠΑΕ.

Θυμίζεται ότι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, στην τάφρο που χωρίζει τον αγωνιστικό χώρο και τις εξέδρες, ενώ αντάλλαξαν και αρκετές φωτοβολίδες, πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μεχντί Ναφτί επόμενος στόχος του Άρη

Μετά τον Λεάντρο Γκρασίαν, ο Άρης είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση του Μεχντί Ναφτί. Κατά την διάρκεια της ημέρας, οι “κίτρινοι” αναμένεται να επισημοποιήσουν την μεταγραφή του 30χρονου μέσου, ο οποίος έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με την ομάδα.

Ο Ναφτί έρχεται με σκοπό να “δέσει” την αμυντική με την επιθετική γραμμή, μιας και φημίζεται για την δύναμη, το πάθος και την αποτελεσματικότητα, που τον διακατέχει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ και ρόλος του είναι να “κόβει” της επιθέσεις των αντιπάλων, βοηθώντας παράλληλα τους κεντρικούς αμυντικούς.
Άλλωστε η θητεία του όλα αυτά τα χρόνια στα μεγάλα πρωταθλήματα, όπως το Γαλλικό, το Ισπανικό και το Αγγλικό, αποδεικνύουν περίτρανα την αξία του. Συν τις άλλοις, τα στοιχεία και οι αριθμοί που τον συνοδεύούν, φανερώνουν ότι πρόκειται για έναν εξαίρετο ποδοσφαιριστή, “εργαλείο” στο χώρο του κέντρου, ικανό να βοηθήσει τον Άρη την χρονιά που έρχεται.

Στοιχεία του παίκτη:

Ο Μεχντί Ναφτί αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και είναι κάτοχος Γαλλικού διαβατηρίου. Γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου του 1978, έχει ύψος 1.79 και ζυγίζει 75 κιλά.
Η καριέρα του στην Ευρώπη ξεκίνησε το 1998 με τα χρώματα της Τουλούζ, ενώ τον Γενάρη του 2001 “μετακόμισε” στη Σανταντέρ, στην οποία παρέμεινε ως τον Γενάρη του 2005. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μπέρμιγχαμ, της φανέλας οποίας τίμησε μέχρι τον περασμένο Μάη.
Τέλος, ο Μεχντί Ναφτί μετρά 45 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική ομάδα της Τυνήσιας, έχοντας αγωνιστεί βασικός στα 3 ματς της Εθνικής του στο Μουντιάλ του 2006.

Μίλαν Λούκατς στην ΑΕΚ

Και το όνομα αυτού: Μίλαν Λούκατς! Ο Σέρβος τερματοφύλακας θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα», μιας και οι ιθύνοντες της «Ένωσης» τα βρήκαν σε όλα με την Τσουκαρίτσι. Τριετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο 23χρονος πορτιέρο που δήλωσε «είμαι πολύ χαρούμενος που μια τόσο μεγάλη ομάδα ενδιαφέρεται για εμένα».

«Η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία και εύχομαι να τελειώσουν όλα σύντομα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται να με αποκτήσει. Ξέρω ότι υπάρχει σίγουρα μεγάλος ανταγωνισμός στο σύλλογο και ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα. Πιστεύω, όμως, ότι στο άμεσο μέλλον θα ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του συλλόγου ανεβάζοντας και εγώ το επίπεδο μου» δήλωνε ο παίκτης το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΡΑ-ΣΠΟΡ(101,8) λίγο πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Μανώλης Λιαπάκης στη Scoda Ξάνθη

Παίκτης της Scoda Ξάνθης θα είναι από την επόμενη χρονιά ο Μανώλης Λιαπάκης, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ακριτική ΠΑΕ. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που μέχρι πρότεινος αγωνιζόταν με την ομάδα του Θρασύβουλου, δήλωσε πολύ χαρούμενος για την εν λόγω εξέλιξη, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ απέκτησε από την ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ τον ποδοσφαιριστή ΜΑΝΩΛΗ ΛΙΑΠΑΚΗ με τον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε στο skodaxanthifc.gr: "Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για την υπογραφή του συμβολαίου με την SKODA ΞΑΝΘΗ, η οποία αποτελεί υπόδειγμα λειτουργίας για τον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας ήταν καθοριστικός ώστε να προτιμήσω την SKODA ΞΑΝΘΗ. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω για την επιλογή τους."

Τον χάλασε ο υποβιβασμός και είπε να βγει γυμνός !!!

Μετά από μία πολύ δύσκολη αγωνιστική περίοδο για την ομάδα του ΟΦΗ, η οποία είχε ως απολογισμό τον υποβιβασμό της ομάδας στην Β` Εθνική, άλλο ένα δυσάρεστο περιστατικό "πονοκεφαλιάζει" τους ανθρώπους του συλλόγου.
Το βράδυ της Τετάρτης (3/6), συνελήφθη ο Γερμανός Φάμπιαν Γκέρμπερ, ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ στο αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης", για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, κατά την άφιξη του στο Ηράκλειο και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, έβγαλε τα ρούχα του, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα στον κόσμο, στον χώρο των αφίξεων!

Στην συνέχεια, αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο κρατητήριο, ενώ θα κληθεί να λογοδοτήσει στον εισαγγελέα Ηρακλείου, μετά από μήνυση που του έκανε γυναίκα υπάλληλος του αεροδρομίου.

Είπαμε βρε φίλε έπεσες ποδοσφαιρικά... μην πέφτεις όμως και ηθικά! Έχουν και κάτι μαχαίρες εκεί στην Κρήτη πωπωπωωωωωωωωω...

Επιμέλεια : Άννα Παπαδοπούλου

3 μήνες αποκλεισμός για Βαβζίνιακ

Με τρεις μήνες αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τον Γιάκουμπ Βαβζίνιακ, για τη γνωστή υπόθεση ντόπινγκ, όταν ο παίκτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικός σε έλεγχο μετά τον αγώνα με την Ξάνθη (5/4). Η ποινή πάντως είναι εφέσιμη.
Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση μετά την από 19/5/2009 κλήση της σε απολογία του ποδοσφαιριστή J. Wawrzyniak και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διότι: "σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 5/4/2009 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία 4-methyl-2-hexanamine, το οποίο, θεωρείται οριστικό".

Απαλλάσσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και επιβάλει στον ποδοσφαιριστή J. Wawrzyniak ποινή αποκλεισμού τριών (3) μηνών (άρθρο 47 παρ. 1, 4 περ. c Κανονισμού Καταπολέμησης της Φαρμακοδιέγερσης FIFA, Υ.Α. Υγείας - Πολιτισμού, Αριθμός 55769/2008 (ΦΕΚ 2671/Β΄/2008) Κεφ. Β΄ περ. 06β και Υ.Α. 3416/2006 Πολιτισμού - Υγείας άρθρο 5 (ΦΕΚ 215/Β΄/13-2-2006)".

Στον Παναθηναϊκό υποδέχτηκαν με "ουδετερότητα" την απόφαση για τον παίκτη, σχολιάζοντας απλά πως "σεβόμαστε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης", ενώ όσον αφορά το ενδεχόμενο έφεσης, είναι κάτι που θα αποφασιστεί από τον ίδιο τον Βαβζίνιακ. Το μέλλον του παίκτη στην ομάδα θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων 10 ημερών, όταν και θα συνεδριάσει η Διοικούσα Επιτροπή, αλλά πληροφορίες λένε πως ο πολωνός είναι "στο μεταίχμιο", με τις πιθανότητες να είναι εναντίον του πάντως για λόγους "ηθικής τάξεως"...

Παραμένει ο Γιασικεβίτσιους στον ΠΑΟ

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φοράει όπως φαίνεται ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο "Σάρας" τα βρήκε τελικά στη διάρκεια του συμβολαίου με τη διοίκηση του "τριφυλλιού" και αναμένεται να υπογράψει για δυο ακόμα χρόνια με απολαβές 2 εκατομμύριων ευρώ το χρόνο. Οι "πράσινοι", ενώ τα είχαν βρει στο οικονομικό με τον λιθουανό του πρόσφεραν μονοετή ανανέωση, αλλά αυτός ήθελε οπωσδήποτε διετές κλειστό συμβόλαιο. Τελικά οι δυο πλευρές τα βρήκαν κάπου στη μέση, αφού ο Γιασικεβίτσιους θα υπογράψει για 1+1 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός πάντως θα έχει την οψιόν για αποδέσμευση του "Σάρας" μετά τον πρώτο χρόνο κάτι, που για να γίνει θα πρέπει να του καταβάλει αποζημίωση 500.000 ευρώ. Οι συζητήσεις των δυο πλευρών έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό και αν και μέχρι τα μέσα της σεζόν η διοίκηση του "τριφυλλιού" δεν έβλεπε και με τόσο καλό μάτι την παραμονή του μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση του στον ημιτελικό του Final 4 με τον Ολυμπιακό και ακόμα περισσότερο με την κατάκτηση της Ευρωλίγκα έσπευσε να του προτείνει ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο "Σάρας" ζήτησε οπωσδήποτε κλειστό διετές συμβόλαιο και για αρκετό καιρό η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν 50-50. Μετά την κατάκτηση και του πρωταθλήματος που συμπλήρωσε το triple crown για τον Παναθηναϊκό ο Γιασικεβίτσιους εκδήλωσε την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα και έκανε πίσω όσον αφορά τη διάρκεια του νέου συμβολαίου του.

ΤΕΝΟRIO ! .... ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επιμελεια-ΤΕNORIO !


Την Kαλησπερα μου στη παρεα.

Στα σημερινα τιποτα το πολυ ιδιαιτερο, αφου τα ματς ειναι λιγα, περιορισμενες
και οι επιλογες μας.

Στο Λιρς-ΡΟΖΕΛΑΡ παιχνιδη διαβαθμισης βελγιου, οι ομαδες εχουν δωσει 3 ματς
απομενουν ακομη 3 , αυτη ειναι η βαθμπλογια ως τωρα-

1. ΡΟΖΕΛΑΡ 7

2. ΝΤΕΝΤΕΡ 5

3. ΛΙΡΣ 2

4. ΑΝΤΒΕΡΠ 1

Αγωνιστικα νεα- τιποτα ιδιαιτερο για της δυο ομαδες, ωστοσο το στυλ παιχνιδιου στο σημερινο ματς με ωθει στο ΔΙΠΛΟ.

Το οτι η Λιρς θα ψαξει το γκολ,θα προσπαθησει να κανει το παιχνιδη της για να

παρει τη νικη, μιας και αυτη ειναι που εχει το ζορι να παρει το ματς,

πιστευω πως η ΡΟΖΕΛΑΡ, περιμενωντας θα εχει την ευκαιρια των αντεπιθεσεων να πετυχει

καποιο γκολ, και να μας χαρισει εμας ενα ωραιο ΔΙΠΛΟ!!!


Στο Σαντο αντρε-ΣΑΝΤΟΣ επιλογη μου το διπλο. Αητητη η ΣΑΝΤΟΣ 2-2-1, προβληματακια

η Σαντο αντρε, 1-2-1 η φορμα της. Ανωτερη και σε καλη φορμα, η ιστορικη ΣΑΝΤΟΣ του

μεγαλου ΠΕΛΕ!!!!


Σχολια-επικοινωνια στο (tenoriostoix@yahoo.gr)

Στο FACEBOOK νεα σελιδα με ονομα (Τenorio Bet)

καλο απογευμα καλα να περνατε με υγεια, τα σεβη μου ΤΕΝΟRIO !



ΗΡΑΚΛΗΣ:ΞΕΝΙΑΔΗΣ-ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ!


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 ο υποψήφιος επενδυτής μεταξύ των άλλων δήλωσε:
«Ενημερώθηκα χτες το βράδυ από τους συνεργάτης μου. Ένας πρόεδρος πρέπει να έχει ανοιχτά τα τηλέφωνά του. Θα έπρεπε να με ρωτήσει αν όντως αληθεύουν τα δημοσιεύματα. Θα παρακαλούσα τον κ. Ρέμο, αν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου, γιατί έχει υποπέσει σε μεγάλο ολίσθημα. Εγώ δε μίλησα ποτέ μαζί του, απλά το ενδιαφέρον εκδηλώθηκε στο στενό περιβάλλον του. Είπαμε να συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα. Τον παίρνουν τηλέφωνο οι δικοί του άνθρωποι, αλλά δεν τον βρίσκουν. Εγώ μιλάω μόνο με τον άνθρωπο που διοικεί. Σέβομαι έναν ιστορικό σύλλογο και δε θέλω να παρεξηγηθεί οτιδήποτε. Δεν έχω βγει ποτέ δημόσια να μιλήσω και δεν έχω σκοπό να προσβάλω μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Το φλερτ έχει ξεκινήσει εδώ κι έξι μήνες. Ενδιαφέρθηκαν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του προέδρου, με πλησίασαν στην Αθήνα και με ρώτησαν αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον. Βλέποντας τα δρώμενα του Ηρακλή, δεν μπορεί να βγει κάποιος και να παίξει δημόσια. Εγώ ήθελα να μιλήσω πρώτα στον πρόεδρο του Ηρακλή πριν να βγω σε οποιαδήποτε εκπομπή. Όλα τα ραντεβού τα γνωρίζει πολύ καλά. Για να μπεις σε ένα χώρο και σε μία ομάδα, θα πρέπει να μάθεις πρώτα κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Πρέπει να κοιτάξεις αν αυτή η ομάδα «κάνει», τι επενδύσεις μπορείς να κάνεις και τι γήπεδο έχει από πίσω της. Εγώ ουδέποτε μίλησα κι ενόχλησα. Κακώς λοιπόν βγήκε οτιδήποτε προς τα έξω. Πρώτα μιλάς με τους ανθρώπους που έχουν τα ηνία του συλλόγου. Αν βρεθεί λύση καλώς. Εγώ είμαι οργισμένος γιατί βγήκε μία δήλωση χωρίς να έχω μιλήσει με τον πρόεδρο του Ηρακλή. Αυτή τη στιγμή, ειπώθηκαν ορισμένα πράγματα σε κάποιους δημοσιογράφους. Εγώ σας απαντώ ότι δήλωσα στους δημοσιογράφους ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά περιμένω να μιλήσω με τον κ. Ρέμο. Έχει κλειστά τα τηλέφωνά του»Στη συνέχεια, ο γνωστός επιχειρηματίας σχολίασε τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε τις προηγούμενες ημέρες και προχώρησε σε σημαντικές διευκρινίσεις: «Ποτέ δεν δήλωσα ότι θα βάλω 20 εκατομμύρια ευρώ στον Ηρακλή. Ερωτήθηκα αν θα αναλάβω τον Ηρακλή και είπα ναι. Έχω μεγάλη εκτίμηση τον Ρέμο και είπα ότι αν ευοδώσει αυτή η προσπάθεια, να μείνει πρόεδρος του Ηρακλή. Αν μου πει ο πρόεδρος «έλα να βοηθήσεις», θα βοηθήσω. Δεν ξέρω ακόμη τις προθέσεις του και περιμένω να μιλήσω μαζί του».Όταν του ζητήθηκε να απαριθμήσει τους λόγους για τους οποίους θέλει να εμπλακεί στην ΠΑΕ Ηρακλής, ο Βασίλης Ξενιάδης υπογράμμισε: «Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα με γηπεδικές εγκαταστάσεις. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις εγκαταστάσεις της Μίκρας και υπάρχουν επιχειρηματικές δυνατότητες. Εσείς στον Ηρακλή τι θέλετε; Πως θα γίνει μεγάλος; Θα πρέπει να υπάρχει ένα οικονομικό εύρος και να εκμηδενιστούν τα χρέη. Ένας επιχειρηματίας θα εξετάσει πρώτα αν τον συμφέρει, σας το λέω ψυχρά. Έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε ένα μεγάλο ποσό. Όσον αφορά τα 20 εκατομμύρια ευρώ που ακούστηκαν, θα το συζητήσω μόνο με τον Αντώνη Ρέμο. Όλα αυτά πρέπει να τα συζητήσω με τον αρχηγό του συλλόγου και τους μετόχους. Κακώς πήρε δημοσιότητα το θέμα, προτού μιλήσω μαζί του. Προσπαθώ να βρω από χτες τον κύριο Ρέμο. Τους προηγούμενους μήνες υπήρξε ενδιαφέρον από το περιβάλλον του, όμως ήθελα να δω κάποια πράγματα. Άφησα να περάσει πρώτα αυτή η περίοδος και μετά να δω. Άλλωστε, το έχει δηλώσει ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να βοηθήσει τον Ηρακλή. Κανείς δεν πρέπει να παίζει παιχνίδια στην πλάτη του προέδρου του Ηρακλή και της ομάδας. Εγώ θα του ζητήσω συγγνώμη, όπως θα πρέπει να μου ζητήσει και αυτός. Θέλω οπωσδήποτε ο κ. Ρέμος να παραμείνει η σημαία του Ηρακλή. Αν δεν είναι ο Ρέμος, δεν μπαίνω. Εγώ είμαι τεχνοκράτης και μιλάω ρεαλιστικά. Ναι, το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις είναι το δέλεαρ, όμως θα υπάρξουν και οι απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες».Κλείνοντας, ο Βασίλης Ξενιάδης επισήμανε: «Μπορεί οι παρατρεχάμενοι οι δικοί μου να μπέρδεψαν τα πράγματα με τους παρατρεχάμενους του κ. Ρέμου. Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, ξέρουν ότι δεν γίνεται να πλησιάσεις κάποια ομάδα η οποία παλεύει για την σωτηρία της. Θα συναντηθώ με τον πρόεδρο του Ηρακλή κι αν τα βρούμε, καλώς. Φαντάζομαι τον Ηρακλή μεγάλο. Θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής έχει έναν Χατζηπαναγή, έναν Κωφίδη, έναν Παπαϊωάννου, τους οποίους πρέπει να «εκμεταλλευτεί» η ομάδα. Από εδώ και μπρος τον λόγο έχει μόνο ο πρόεδρος του Ηρακλή.

ΠΑΟΚ: Παρουσίαση Γιώργου Φωτάκη


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε στα γραφεία της στο γήπεδο της Τούμπας το πέμπτο μεταγραφικό της απόκτημα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο τον Γιώργο Φωτάκη που πήρε και την φανέλα με το νούμερο 18.


"Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ μετά από 10 χρόνια και θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την επιστροφή μου. Αυτό που θέλω και πιστεύω είναι μέσα από σκληρή και ομαδική δουλειά να υλοποιήσουμε τους στόχους μας", τόνισε αρχικά ο Φωτάκης κατά την παρουσίασή του και πρόσθεσε: "Η ομάδα την χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν πολύ οργανωμένη σε όλη την διάρκειά της. Έκανε σημαντικές κινήσεις στις μεταγραφές και μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα και στην νέα χρονιά".

Για την επιστροφή του μετά από δέκα χρόνια στον ΠΑΟΚ είπε: "Σίγουρα πριν από δέκα χρόνια στεναχωρέθηκα. Ποτέ όμως δεν το έβαλα κάτω θέλοντας στο μέλλον να επιστρέψω όπως και έγινε".

Κι όσο για το φλερτ της διοίκησης του ΠΑΟΚ που τον έφερε και πάλι κάτοικο Τούμπας είπε: "Ο τρόπος που με προσέγγισαν όπου μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν με κέρδισαν», κι όσο για τους στόχους του ΠΑΟΚ για την νέα χρονιά τόνισε: «Οι στόχοι θα πρέπει να γίνουν βήμα βήμα. Ο ΠΑΟΚ φέτος τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος κι αν στα πλέι οφ δεν τα πήγε και τόσο καλά πιστεύω ότι και του χρόνου μπορεί να γίνει ανάλογη πορεία".

Στην ερώτηση ότι το επίπεδο ανταγωνισμού στον ΠΑΟΚ θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που είχε στην Λάρισα απάντησε: "Το γνωρίζω. Ωστόσο είμαι έτοιμος για τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει στον ΠΑΟΚ και για αυτό και ήρθα", με τον Φωτάκη γυρνώντας τον χρόνο δέκα χρόνια πίσω να είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαράφη που με είχε φέρει σε αυτή την μεγάλη ομάδα και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια".

Για το αν βλέπει τον ΠΑΟΚ ως ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του για να βρεθεί στην Εθνική ομάδα ο Φωτάκης παραδέχθηκε: "Ο ΠΑΟΚ μου δίνει αυτή την δυνατότητα να παίξω στην Εθνική ομάδα", ενώ για τον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης σχολίασε: "Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος βοηθάει και είναι πάντα κοντά στην ομάδα".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει για το ότι πριν δέκα χρόνια είχε συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ τον Ζήση Βρύζα και τώρα τον βρήκε εκ νέου αλλά στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ δήλωσε: "Είναι λίγο περίεργο. Πριν δέκα χρόνια ήμασταν συμπαίκτες και τώρα είναι σε άλλο πόστο με την παρουσία να έπαιξε σίγουρα σημαντικό ρόλο με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο οργανωμένος σε πολλά επίπεδα".

Τέλος για την αντιμετώπιση που είχε από τους φιλάθλους της πρώην ομάδας του της Λάρισας στο παιχνίδι των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στο Στάδιο Αλκαζάρ κατά την αλλαγή του είπε: "Περίμενα διαφορετική αντιμετώπιση από ορισμένους φιλάθλους κυρίως στην αλλαγή μου. Κρατάω όμως μόνο τις καλές στιγμές όπως την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και την συμμετοχή μας στο Κύπελλο UEFA. Υπάρχουν όμως ορισμένοι φίλαθλοι που δεν καταλαβαίνουν κάποια πράγματα".

Ο Γιώργος Φωτάκης είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 29 Οκτωβρίου 1981, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ, αλλά πρωτόπαιξε στην Καλλιθέα (Β' Εθνική) από όπου το καλοκαίρι του 2000 πήρε μετεγγραφή για το Αιγάλεω.

Με την Αθηναϊκή ομάδα αναδείχθηκε ως ένας από τους καλύτερους μέσους της Α' Εθνικής, ενώ κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων και στην Ολυμπιακή ομάδα, παίρνοντας μέρος στην Ολυμπιάδα της Αθήνας, το 2004.

Τη σεζόν 2004-05 αγωνίσθηκε ως βασικός με το Αιγάλεω στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Την περίοδο 2005-06 έπεσε σε δυσμένεια προσπαθώντας να μετεγγραφεί στο εξωτερικό, αλλά η μετακίνησή του στη Σκωτσέζικη Κλιμάρνοκ ακυρώθηκε και τελικά υπέγραψε στη Λάρισα, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο του 2007.


Εκλεισε Πράνιτς η Μπάγερν

Σε άλλη μία σημαντική μετεγγραφική κίνηση προχώρησε η Μπάγερν Μονάχου με την απόκτηση του Ντάνιελ Πράνιτς.

Ο 27χρονος Κροάτης μέσος, ο οποίος έκανε μία εξαιρετική σεζόν στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χέρενφεϊν, θα ενισχύσει την αριστερή πτέρυγα των Βαυαρών οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Το όνομα του Πράνιτς καταλάμβανε περίοπτη θέση στις μετεγγραφικές λίστες των περισσοτέρων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως για παράδειγμα της Λίβερπουλ. Μάλιστα, προ ολίγων ημερών ο Κροάτης είχε δηλώσει ότι θα ήταν η εκπλήρωση ενός ονείρου να παίξει στο Ανφιλντ αλλά το οικονομικό όφελος τον οδήγησε στο Μόναχο.

"Μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος. Η Μπάγερν είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Θα κάνω ότι μπορώ για να επιβεβαιώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Λουίς Φαν Χάαλ ", δήλωσε ο Πράνιτς.

Με την κίνηση αυτή μπήκε ένα τέλος και στα σενάρια που ήθελαν τη Μπάγερν να κινείται για την απόκτηση του Αλεξάντερ Χλεμπ από τη Μπαρτσελόνα.

IFFHS: Πρωτιά για Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γ. κορυφαία ελληνική ομάδα ο Παναθηναϊκός

Την πρώτη θέση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστορίας και Στατιστικής Ποδοσφαίρου μοιράζονται Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Οι "μπλαουγκράνα", μετά τη νίκη τους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ επί των "κόκκινων διαβόλων" και την πορεία τους τον τελευταίο μήνα έφτασαν τους Αγγλους, ωστόσο αποτελούν τη μοναδική ισπανική ομάδα στις πρώτες 21 θέσεις (22η η Ατλέτικο Μαδρίτης)!

Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες του τοπ-5 είναι αγγλικές (Τσέλσι, Λίβερπουλ, Αρσεναλ), ενώ ακολουθούν δύο... ουκρανικές (Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντιναμό Κιέβου). Η πρώτη ιταλική ομάδα (Γιουβέντους) εντοπίζεται μόλις στη 12η θέση, ενώ το Αμβούργο φιγουράρει την 9η θέση.

Κορυφαία ομάδα του Μαΐου αναδείχθηκε η Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε, η οποία είχε το απόλυτο των νικών σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος Βραζιλίας και παρέμεινε αήττητη στο κύπελλο φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά.

Οσον αφορά την ελληνική εκπροσώπηση, όλες οι ομάδες εμφανίζουν πτώση. Ο Παναθηναϊκός είναι 31ος από 23ος, ο Ολυμπιακός 52ος από 44ος, η ΑΕΚ 140ή από 126η, ο ΠΑΟΚ 277ος από 248ος και Αρης 316ος από 248ος (ισοβαθμούς με τον ΠΑΟΚ.

Η κατάταξη των 20 πρώτων ομάδων

1. Μπαρτσελόνα 315,0
-. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 315,0
3. Τσέλσι 276,0
4. Λίβερπουλ 248,0
5. Αρσεναλ 247,0
6. Σαχτάρ Ντόνετσκ 245,5
7. Ντιναμό Κιέβου 234,5
8. Εστουδιάντες 232,0
9. Αμβούργο 228,0
10. Γκρέμιο 222,0
11. Μπόκα Τζούνιορς 218,0
12. Γιουβέντους 215,0
13. Μπάγερν Μονάχου 211,0
14. Βέρντερ Βρέμης 210,0
15. Σάο Πάουλο 199,0
16. Ιντενασιονάλ 198,0
17. Κρουζέιρο 193,0
18. Ιντερ 191,0
19. Μάντσεστερ Σίτι 190,0
20. Μαρσέιγ 189,0

Ρεάλ Μαδρίτης Eπίσημη πρόταση για Αλόνσοs

Επίσημη πρόταση ύψους 23εκ. ευρώ για την απόκτηση του Τσάμπι Αλόνσο, κατέθεσε στην Λίβερπουλ η Ρεάλ σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

Ο νέος πρόεδρος της "Βασίλισσας", Φλορεντίνο Πέρεθ εκτιμά ιδιαίτερα τον Ισπανό μέσο και έτσι το ενδιαφέρον των μαδριλένων προχώρησε.

Πάντως οι οικονομικές απαιτήσεις των "κόκκινων" φτάνουν τα 40εκ. ευρώ σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα στον ισπανικό Τύπο.

Ο Αλόνσο που μετακόμισε στην Λίβερπουλ το 2004 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει σημειώσει 18 γκολ σε 210 συμμετοχές με την φανέλα της αγγλικής ομάδας.

Γκαλιάνι: "Η Μίλαν δεν χάνει 70.000.000 ευρώ"

Η Μίλαν δεν μπορει να χάνει 70.000.000 ευρώ κάθε χρόνο..." Τάδε έφη Αντριάνο Γκαλιάνι, με τον αντιπρόεδρο της Μίλαν να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του την Πέμπτη (04/6) στην "Gazzetta dello Sport" τις αιτίες που ωθούν την ομάδα του να παραχωρήσει τον Κακά στη Ρεάλ.

"Ακόμα και η καρδιά πρέπει μερικές φορές να συμπεριφέρεται με βάση τους αριθμούς. Ελπίζω οι οπαδοί να καταλάβουν... Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι παραμένουμε στάσιμοι. Θα έρθει ένας σπουδαίος επιθετικός και ένας επιτελικός μέσος, καθώς από τη νέα σεζόν θα παίζουμε με σύστημα 4-3-1-2.

Οι Πάτο, Πρλο και Ζέεντορφ δεν πωλούνται",
ξεκαθάρισε επίσης ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι", συμπληρώνοντας πως τα πράγματα στην υπόθεση Κακά δεν έχουν τώρα καμία σχέση με την προ έξι μηνών μυθική πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι και την άρνηση του Βραζιλιάνου να μετακομίσει στην Αγγλία.

"Ο Ρίκι δεν ήθελε να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τη Ρεάλ. Ο παίκτης είχε πάντα άψογη συμπεριφορά απέναντί μας, δεν μας ζήτησε ποτέ προσαρμογή ή επέκταση του συμβολαίου. Ήταν εδώ για έξι χρόνια κερδίζοντας όλα όσα μπορούσε να κερδίσει.

Η ρίζα του προβλήματος είναι το οικονομικό, η Ιταλία έχει χάσει έδαφος όσον αφορά στην ανταγωνιστικότητα και η Serie Α θα πρέπει να παλέψει για να μην την ξεπεράσουν άλλα πρωταθλήματα.

Η Μίλαν είναι έτοιμη να ξεκινήσει μία νέα πορεία για να επιστρέψει στις επιτυχίες",
δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων.

Ανανέωσε ο Καπετάνος με τη Στεάουα

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε μία πολύ καλή χρονιά σημειώνοντας 11 τέρματα με τη ρουμανική ομάδα (από τα οποία τα 10 μπήκαν μετά το 80ο λεπτό) και αυτό οδήγησε τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Τζίτζι Μπεκάλι στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Όσον αφορά τις απολαβές του, ο Μακεδόνας άσος θα λάβει 120.000 ευρώ, ποσό που κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Ειπε..........................

Ειλικρινά σας μιλάω, δεν γνωρίζω τίποτα για τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω καμία απολύτως ενημέρωση. Με πιάνετε… αδιάβαστο!"

Ρομπέρτο Ντεπιέτρι

(...ο μάνατζερ του Παλάσιο μιλώντας για το ενδιαφέρον των "πράσινων" για τον πελάτη του)

"Καρέ" προσφυγών στον Απόλλωνα Καλαμαριάς


Ο Ανδρέας Γκόβας Μπορεί η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς να έχει κάθε καλή διάθεση να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες με τους παίκτες της ομάδας, ωστόσο φαίνεται πως η καθυστέρηση που παρατηρείται έχει ως συνέπεια οι τελευταίοι να χάνουν την υπομονή τους. Μάλιστα, τέσσερις εξ αυτών αποφάσισαν να καταθέσουν προσφυγή.

Ο λόγος για τους Αποστόλη Γιάννου, Ανδρέα Γκόβα, Γιάννη Φυσέκη και Χρήστο Τομαρά. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν επιθυμούν να αποχωρήσουν από το έμψυχο δυναμικό των Πόντιων αλλά κατέφυγαν σε αυτήν την κίνηση προκειμένου να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους. Πάντως, τα χρήματα που ζητούν δεν είναι πολλά και εκτιμάται ότι θα βρεθεί λύση

Η Ιντερ κλείνει τον Καρβάλιο

acnievacompoalm
Καρβάλιο Η Ιντερ κορυφώνει τις επαφές με τη Τσέλσι για την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού, Ρικάρντο Καρβάλιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η ομάδα του Μιλάνου προσφέρει 18 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, καθώς σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν και της συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος έχει δουλέψει με τον Καρβάλιο τόσο στη Πόρτο, όσο και στη Τσέλσι.

Έτσι απλά... με το Στέλιο Γελαστό

Πολύ πολύ καλημέρα σας.
Μεγάλη "κατραπακιά" η χθεσινή που έδωσε το Μαρούσι στον Άρη. Για άλλη μια χρονιά εκτός Euroleague οι κίτρινοι. Δεν θα αναλύσω τι φταίει ποιος φταίει και όλα αυτά τα σχετικά. Δεν θα μπω σ αυτό το τριπάκι. Όσοι είναι κοντά στην ομάδα ξέρουν πολύ καλά. Θα πω απλά 2-3 λόγια έτσι όπως αισθάνομαι. Κατ' αρχάς καλός προπονητής ο Μαντσόν, αλλά όχι για τα δύσκολα. Δεύτερον, μεγάλο λάθος η απόλυση του Νικολαΐδη από βοηθό προπονητή, γιατί όταν ένας προπονητής κολλάει, υπάρχουν και οι βοηθοί του. Χωρίς φυσικά να θέλω να θίξω τους βοηθούς που υπάρχουν τώρα στον Άρη, αλλά η απώλεια του Νικολαΐδη ήταν μεγάλη. Τρίτον, η μεγαλύτερη απώλεια η αποχώρηση εδώ και μερικά χρόνια της Γένεσις. Καλός φιλότιμος και ανοιχτοχέρης ο κ. Τζεβελέκης, αλλά δυστυχώς δεν ξέρει από μπάσκετ. Άλλη μια χρονιά χαμένη για τον πάλαι ποτέ αυτοκράτορα. Ας ελπίσουμε ότι το μέλλον του θα είναι καλύτερο.

Τι γίνεται εκεί στα Γιάννενα; Μετά το Μενδρινό βάλαν στο μάτι και το Δάρλα. Ό,τι θέλει ο Άρης το θέλουν και τα Γιάννενα και μέχρι στιγμής κερδισμένοι είναι οι "παγουράδες".

Χαμός προβλέπεται να γίνει αύριο στο αεροδρόμιο με την άφιξη του νέου αστεριού των κιτρίνων Leandro Gracian.

Κάτι ακούγεται για Σεϊταρίδη στον ΠΑΟΚ. Για να δούμε τι θα δούμε στην εξέλιξη αυτού του θέματος. Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μεταγραφές, αλλά οι φίλαθλοί του θέλουν και μεγάλα ονόματα. Ίδωμεν...

Χαμός γίνεται στην Αθήνα. Όχι στο Παναθηναϊκό ο Λέιτο, όχι στον Ολυμπιακό ο Σκόκο. Από πότε τους συνεπήρε όλους αυτούς το συναίσθημα;

Τώρα τελευταία βλέπω πολλούς να ενδιαφέρονται για την αγορά της ΠΑΕ Ηρακλής. Έτσι ξαφνικά; Όπως λέει και το τραγούδι του Ρέμου... Μήπως κρύβεται κάτι άλλο που δεν το ξέρουμε; Μήπως τους αρέσει το "φιλέτο" - γήπεδο;

"Είμαι παίκτης της Σαντατέρ, δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον ΠΑΟΚ αλλά γυρίζω με χαρά στον Άρη αν τα βρούμε" τάδε έφη σε ραδιοφωνικό σταθμό Βίκτορ Βιτόλο.

Ποτέ στον Ολυμπιακό

Ο Νάτσο Σκόκο ήταν από τους παίκτες της ΑΕΚ που ξεχώρισαν την σεζόν που πέρασε. Ο Αργεντινός μέσος, πάντως, χαρακτήρισε τη σεζόν αρνητική και θέλει του χρόνου το πρωτάθλημα. Ο 24χρονος άσος τόνισε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό αφού θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς την Ένωση, ενώ προτιμάει να πάει στα μπουζούκια πανηγυρίζοντας τον τίτλο. Πολύ κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα, Λούκατς είναι ο «δικέφαλος».

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Σκόκο στην «Εξέδρα»:

Αν άξιζε ο Παναθηναϊκός το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ:
Δεν μπορώ να το πω αυτό, ούτε θα κρίνω τι έκαναν οι αντίπαλοι. Εμείς χάσαμε τους αγώνες και τους βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε. Όνειρο μας ήταν να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν στο χέρι μας αλλά δεν τα καταφέραμε.

Για το πως ήταν η σεζόν για την ομάδα:
Αρνητική. Είχαμε τρεις στόχους, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και κατόπιν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και τους χάσαμε όλους. Οπότε δεν έχουμε κανέναν λόγο να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι. Τ μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι και πρέπει να το κάνουμε από τώρα και όταν αρχίσει η νέα περίοδος, είναι η πρώτη θέση. Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία.

Για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ:
Πληρέστατη. Ελάχιστες ομάδες έχουν την τύχη να διαθέτουν παίκτες με αυτά τα χαρακτηριστικά, τόσο νέους, που έχουν πολλά να μάθουν αλλά και πολλά να δώσουν. Αυτό είναι σημαντικό για το σύλλογο και τους οπαδούς. Εξίσου σημαντικό είναι ότι έχουμε έναν παίκτη που σκοράρει 20 γκολ τη σεζόν. Είναι για όλους μας μεγάλη υπόθεση η παρουσία του Ίσμαελ. Πολλές ομάδες ζηλεύουν την ποιότητα των επιθετικών μας.

Για το πόσο επηρέασε η αποχώρηση του Ντέμη Νικολαϊδη:
Εμείς προσπαθούμε να κρατιόμαστε στο περιθώριο, μακριά από τα έξω αγωνιστικά ζητήματα. Σίγουρα δεν είναι καλό να φεύγει ο προπονητής ή ο πρόεδρος. Ούτε για τον σύλλογο, ούτε για τους παίκτες, ούτε για τους οπαδούς. Εμείς όπως προσπαθήσαμε να μην τα σκεφτόμαστε αυτά και να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια, ώστε να φέρουμε τα αποτελέσματα που θα έβγαζαν την ομάδα από την κρίση. Δεν ξέρω αν μας επηρέασε, όμως προσπαθήσαμε να κρατηθούμε μακριά.

Για το αν έχει πάει στα μπουζούκια:
Όχι. Μου είπαν ότι είναι παράδοση εδώ στην Ελλάδα. Θα ήθελα να πάω κάποια μέρα. Συνήθως τα μπουζούκια είναι ο τόπος που γιορτάζονται οι τίτλοι από τους ποδοσφαιριστές και γενικά τους αθλητές στην Ελλάδα. Ελπίζω ότι η επίσκεψη μου εκεί θα συνδυαστεί με έναν τίτλο. Δεν ξέρω. Από ότι έχω καταλάβει τα μπουζούκια είναι μια εμπειρία που κάθε ξένος πρέπει να έχει στην Ελλάδα. Αργά η γρήγορα θα πάω.

Για τον ρόλο του ηγέτη:
Δεν με ενοχλεί καθόλου. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να είμαστε ηγέτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί έτσι κερδίζονται οι τίτλοι. Ο πρώτος μας στόχος την επόμενη σεζόν είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε καλά στο Europa League. Όσο για το ρόλο του ηγέτη, αν πρέπει να σημειώσουμε περισσότερα γκολ εμείς (μαζί με Μπλάνκο) με τις επιθετικές αρμοδιότητες μας για να πάρει βαθμούς η ομάδα, τότε καλώς να ορίσει ο ρόλος του ηγέτη.

Για πιθανή μεταγραφή του στον Ολυμπιακό:
Όχι. Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει εμάς τους Αργεντινούς, είναι ότι εκτιμάμε την αγάπη που μας δίνεται και γρήγορα δενόμαστε με την φανέλα και τους οπαδούς της ομάδας μας. Θα ήταν έλλειψη σεβασμού από την πλευρά μου να πάω σε έναν σύλλογο άμεσα ανταγωνιστικό της ΑΕΚ.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ:
Μακάρι η επόμενη χρονιά να συνοδευτεί από τίτλους και καλά αποτελέσματα. Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος μου. Αυτά θέλω να δώσω στους φίλους της ΑΕΚ. Να πάμε καλά στην Ευρώπη και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, κάτι που τόσα χρόνια η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει. Και μιλώ εξ ονόματος και των συμπαικτών μου, ότι ελπίζουμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά.

Για τον Φερνάντο Μπελούτσι:
Ο Μπελούτσι είναι μεγάλος παίκτης, το έχει αποδείξει, πέτυχε πολλά γκολ φέτος και, επιπλέον, παίζουμε σε διαφορετικές θέσεις. Μάλιστα αυτό ακριβώς συζητούσαμε πρόσφατα, ότι εγώ παίζω στη θέση που αγωνιζόταν αυτός πάντα και ότι αυτός τώρα παίζει στη θέση που εγώ αγωνιζόμουν πάντα. Πάντως είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και έχει πολλά ακόμα να δώσει».

Έχει συμμετοχή ο Μπάγεβιτς στην πορεία του δεύτερου γύρου;
«Και ο προηγούμενος (σ.σ.: Δώνης) και ο τωρινός προπονητής είναι πολύ καλοί. Ο κ. Δώνης ήταν άτυχος, καθώς η δουλειά του δεν συνοδεύτηκε από καλά αποτελέσματα. Δούλευε πολύ καλά, αλλά δεν τον ήθελαν τα αποτελέσματα. Και ο Μπάγεβιτς είναι καλός προπονητής, δουλεύει πολύ σωστά ενώ είχε και τα αποτελέσματα. Ήταν ψυχολογικό το θέμα. Όταν ήρθαν τα αποτελέσματα, μπορούσαμε να δουλέψουμε πιο ήρεμα και να κάνουμε αυτό που μας ζητούσε ο προπονητής. Αυτή ήταν η διαφορά. Εγώ και με τους δύο ένιωθα και νιώθω πολύ άνετα».

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τον τελικό, εκτός από την πικρή γεύση που σας έμεινε στο τέλος. Για παράδειγμα, πέτυχες δύο γκολ που ακόμα συζητιούνται. Στο πρώτο, τι σκέφτηκες όταν πήρες την μπάλα από το πλάγιο του Ζεράλδο Άλβες; Το δεύτερο το ήθελες;
«Κατ΄αρχάς, θα ήθελα αυτά τα γκολ να είχαν σημάνει περισσότερα πράγματα και να είχαν οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του τροπαίου. Το πρώτο ήταν μια γρήγορη ενέργεια του Ζεράλδο από τα πλάγια. Ήξερα πως είχα μπροστά μου έναν αντίπαλο και πως, αν τον απέφευγα, θα βρισκόμουν απέναντι στον τερματοφύλακα. Μου βγήκε η φάση, μπόρεσα να σκοράρω και εκείνη τη στιγμή πίστεψα, όπως και οι συμπαίκτες μου, ότι είχαμε εξασφαλίσει το Κύπελλο.
Όμως, όπως ξέρουμε, οι αγώνες τελειώνουν μόνο με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή. Μας ισοφάρισαν, κατόπιν στην παράταση προηγήθηκαν και έπρεπε εμείς να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο γκολ, βλέπω τον τερματοφύλακα να είναι κολλημένος στο κέντρο του τέρματός του και να έχει αφήσει ανοιχτό το πρώτο δοκάρι, για αυτό σημάδεψα στο πάνω μέρος της εστίας. Ήμουν τυχερός που μπήκε, όμως ήθελα να σκοράρω. Δυστυχώς ούτε αυτό το γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσουμε».

Ποια είναι η χειρότερη ανάμνηση από τη σεζόν; Ο τελικό με τον Ολυμπιακό, ο αγώνας με την Ομόνοια, στην Κύπρο που αποβλήθηκες, κάποια άλλη;
«Πόνεσα περισσότερα στον τελικό του Κυπέλλου. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος θα θέλαμε να είχαμε σηκώσει το τρόπαιο. Το πιστέψαμε τόσο πολύ, βρεθήκαμε τόσο κοντά. Όσο για τον αγώνα με την Ομόνοια, αποβλήθηκα σε μια στιγμή που θα μπορούσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε την πρόκριση με άνεση. Είναι δύσκολες στιγμές που πρέπει κανείς να τις ξεπερνά και να τις αφήνει πίσω. Σίγουρα από τα λάθη μαθαίνει κανείς. Μολονότι ακόμα πιστεύω ότι η αποβολή αυτή ήταν άδικη, ήταν λάθος μου και έχω μάθει από αυτό».

Η ωραιότερη στιγμή η ανάμνηση από τη σεζόν;
«Από ποδοσφαιρική άποψη για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω πολλές ευχάριστες στιγμές να επιλέγω γιατί οι ωραίες στιγμές είναι όταν κερδίζεις τίτλους, όταν επιτυγχάνεις τους στόχους σου και εμείς δεν το καταφέραμε. Δυστυχώς αυτή τη σεζόν δεν πανηγυρίσαμε κανέναν τίτλο.
Ωραίες στιγμές είναι όταν σκοράρεις και το γκολ αυτό χρησιμεύει στην ομάδα, την οδηγεί στη νίκη. Το πρώτο μου γκολ κατά του Ολυμπιακού στον τελικό, αυτό που έκανε το 3-2, είναι από τις ωραιότερες αναμνήσεις που έχω από τη φετινή σεζόν. Έβλεπα τους συμπαίκτες μου να πανηγυρίζουν, τον κόσμο στις κερκίδες να πανηγυρίζει. Είναι κρίμα που δεν στάθηκε αρκετό ώστε να κερδίσουμε το τρόπαιο»

Κοντά σε Λούκατς
Η ΑΕΚ είναι πάρα πολύ κοντά στο να ενισχυθεί κάτω από τα γκολπόστ. Η Ένωση έχει στο στόχαστρο της τον πορτιέρο της Τσουκαρίτσκι, Μίλαν Λούκατς, βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο 23χρονος τερματοφύλακας προορίζεται για αναπληρωματικός αφού ο Λουίς Σάχα δεν πρόκειται να δώσει την φανέλα του βασικού.

Θέλει εξωτερικό ο Μαϊστόροβιτς
Έντονη ήταν η φημολογία για επαναπατρισμό του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ αγόρασε μια βίλα κοντά στην Στοκχόλμη και τα σενάρια τον έφερναν να συνεχίζει την καριέρα του σε ομάδα της πατρίδας του. Ο Σκανδιναβός στόπερ όμως ανέφερε ότι έχει συμβόλαιο με την Ένωση και θέλει να μείνει στο εξωτερικό «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2011 και θέλω να μείνω στο εξωτερικό για κάποια χρόνια ακόμη. Δεν κρύβω, όμως, ότι προς το τέλος της καριέρας μου θα ήθελα να επιστρέψω και να παίξω στη Σουηδία», τόνισε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός.

Η υπόθεση: «Μάκος»
Συνάντηση υπήρξε ανάμεσα σε Νίκο Θανόπουλο και Κωνσταντίνο Τσακίρη για την περίπτωση του Γρηγόρη Μάκου ενώ το παρών έδωσε και ο μάνατζερ του παίκτη, Γιάννης Καινούργιος. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης προτιμάει να δώσει τον Έλληνα αμυντικό μέσο στη Μόναχο 1860 και τον Έβαλντ Λίνεν που την ανέλαβε. Πάντως αν δεν προχωρήσει η μεταγραφή του διεθνή άσου στην γερμανική πομάδα τότε θα έχει πιθανότητες η Ένωση να τον αποκτήσει.
Από την πλευρά τους οι Βαυαροί βρίσκονται σε καλό δρόμο σύμφωνα με τον τεχνικός διευθυντή, Μίκι Στέβιτς «Η μεταγραφή είναι σε καλό δρόμο. Ο παίκτης θέλει να συνεργαστεί με τον Έβαλντ Λίνεν. Η ΑΕΚ μπορεί να προσφέρει περισσότερα χρήματα, αλλά αναζητούμε μία δημιουργική λύση. Η υπόθεση έχει δυσκολέψει αρκετά».

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΣΤΟ 20% Η ΜΑΚΈΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ-ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΜΠΕΤΟ!


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Στον Ηρακλή κινούνται με μυστικοπάθια στο μεταγραφικό επίπεδο.Εχθές κυκλοφόρησαν φήμες απο Πολωνία για ενδιαφέρον του Ηρακλή για τον Βραζιλιάνο παίκτη της Βίσλα Μπέτο( το 2006 σε 15 αγώνες με τη δεύτερη ομάδα της Παλμέιρας σημείωσε 13 γκολ, σχεδόν ένα κάθε αγώνα,ακόμα έπαιξε σε:Έπαιξε κατά σειρά στις Ιτουάνο δύο φορές (5 αγ.), Γιουβέντους (3 αγ.), Πόντε Πρέτα (10 αγ.) και Αμέρικα (4 αγ. 1 γκολ), για να επιστρέψει στην δεύτερη ομάδα της Παλμέιρας με 3 γκολ σε 6 αγώνες και να δοθεί εκ νέου δανεικός στην Μπραγκαντίνο με 1 γκολ σε 4 ματς. Τον χειμώνα που πέρασε αγωνίστηκε σε 6 αγώνες με τη Βίσλα δίχως να σκοράρει.Από τον Ηρακλή δεν διέψευσαν το όνομα του Μπέτο αλλά ούτε και το επιβεβέωσαν.Οσο αναφορά τις υπόλοιπες κινήσεις,ο Ηρακλής βρίσκεται σε συζητήσης με αρκετούς ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη και έχει καταθέσει προτάσεις.
Αποδεσμεύσεις
Το θέμα των αποδεσμεύσεων έχει κουράσει τον κόσμο.Ο Βούκοβιτς πριν δυο εβδομάδες περίπου ηταν ένα βήμα από την Λέγκια αλλά το τελευταίο διάστημα τα πράγματα άλαξαν με τον Σερβοβόσνιο μέσο να περιμένει τα δεδουλευμένα για να αποχωρήσει.Το ίδιο ισχύει και για τον Σάββα Εξουζίδη και Χρήστο Μπούρμπο.
Γήπεδο
Για περισσότερες από δυόμισι ώρες συζητούσαν στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ηρακλή η αντιπροσωπεία των Ιταλών αρχιτεκτόνων με την επιτροπή αξιοποίησης της περιουσίας του Συλλόγου.
“Αυτά που υποσχεθήκαμε τα κάναμε πράξη, προχωράμε για τη δεύτερη φάση, θα είναι πιο σαφής όσον αφορά τα σχέδια”, τονίζει χαρακτηριστικά η πλευρά των Ιταλών με αφορμή τη συνάντηση που έγινε στα γραφεία, αλλά και τη δουλειά, που έχει ξεκινήσει στη Φλωρεντία.Σε δηλώσιες του ο κ.Καρακάσης δήλωσε:“Η σύμβαση προχωράει 100%. Θα έλεγα, πώς ήταν μία παραγωγική συζήτηση, άλλωστε υπάρχει κατανόηση”, επισήμανε από την πλευρά του ο Μπάμπης Καρακάσης για να συμπληρώσει. “Σε ένα εικοσαήμερο θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες”, πρόσθεσε με νόημα. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να διευκρινιστεί, ότι το προσχέδιο, που παρουσιάστηκε έχει να κάνει με το 1/4 του γηπέδου. Ίσως και μικρότερο απ’ αυτό. “Θα πρέπει να το δείτε ολοκληρωμένο.Το γήπεδο θα είναι 22.000 θέσεων με προοπτική επέκτασης μέχρι και 30.000.
Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Αλήθεια ο κ.Ξενιάδης είπε για 20.000.000 ευρώ,με 20 μύρια αγοράζεις τον Μαρσένα της Βαλένθια.
*Μία ο κ.Βασιληάς μία ο κ.Ξενιάδης.Αυτό το γήπεδο θα φέρει και άλλους επιχειρηματίες-κοντός ψαλμός αληλούια....
*Περνάει ο καιρός και από μεταγραφές κυριαρχεί η απόλυτη υσηχία.Σιγά-σιγά πρέπει ο Ηρακλής να κινήται πιο ζωηρά στο θέμα των μεταγραφών.Σύντομα αναμένονται εξελίξεις...
*Ο Ηρακλής θέλει σκόρερ,ο Μπέτο δεν έχει το γκολ σύμφωνα με το βιογραφικό του και ειδικά στην Βίσλα.
*Να τελειόνουνε οι αποδεσμεύσεις να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι του κόσμου,κάθε μέρα οι αποδεσεύσεις.Τι γίνεται και δεν τρέχει το θέμα των αποδεσμεύσεων θα απαντήσει κανένας;
*Φήμες κυκλοφόρησαν εχθές για ενδιαφέρον του ΠΑΣ για Μπούρμπο,λέτε να επιστρέψει;
*Δεν έπαιξε ο Οπερ στον τελευταίο του αγώνα με την Ρόντα,τον περιμένουμε οπως και τον Ντίκα.

Τον Βραζιλιάνο Ζούκα απέκτησε η Λα Κορούνια

Τον Βραζιλιάνο Ζούκα απέκτησε η Λα Κορούνια

Το σήμα της Λα Κορούνια Την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου Ζούκα ανακοίνωσε σήμερα η Λα Κορούνια. Ο 29χρονος Ζουλιάνο Ρομπέρτο Αντονέλο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είχε μείνει ελεύθερος από την Παρτιζάν Βελιγραδίου και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ισπανικό σύλλογο.

Ανανέωσαν τρεις στην Εβερτον

Ο Ράιτ-Φίλιπς μονομαχεί με τον Γιαγκέλκα Μέ νέα συμβόλαια επιβράβευσε η διοίκηση της Εβερτον και ο τεχνικός των "ζαχαρωτών", Ντέιβιντ Μόγιες τρεις παίκτες για την προσφορά τους. Ο λόγος για τους Τιμ Χάουαρντ, Φιλ Γιαγκέλκα και Γιόζεπ Γιόμπο, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα του Λίβερπουλ.

"Είναι σπουδαίο που τρεις παίκτες μεγάλης αξίας δεσμεύτηκαν με τον σύλλογο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Τιμ, ο Γιόσεπ και ο Φιλ ήταν μεγάλοι παίκτες για εμάς τα τελευταία χρόνια και είναι πολύ καλά νέα ότι θα συνεχίσουν μαζί μας, για αρκετές σεζόν ακόμη. Μιλήσαμε και όλα έγιναν όπως έπρεπε και τους άξιζε. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που χειριζόμαστε αυτού του είδους τα θέματα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μόγιες.

Θέλουν Ιβανσιτς στα Γιάννινα!

Θέλουν Ιβανσιτς στα Γιάννινα! ivansits.jpgΜετά τον Αντώνη Πετρόπουλο στον ΠΑΣ Γιάννινα «χτύπησαν» την πόρτα του Παναθηναϊκού και για έναν ακόμη παίκτη των «πρασίνων», τον Αντρέας Ιβανσιτς!


Βεβαίως το ενδεχόμενο να γίνει μία τέτοια μεταγραφή (ή για να ακριβολογούμε ένας τέτοιος «δανεισμός») φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο, αφού και ο Αυστριακός δεν... ψήνεται να συνεχίσει σε ομάδα μικρότερου επιπέδου από τον Παναθηναϊκό και δεν θα συναινέσει σε μία τέτοια μετακίνηση.

Από εκεί και πέρα, οι οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να «ντύσουν» στα «κυανόλευκα» τον Μπρούνο Τσιρίλο, γνωρίζοντας ότι τα πράγματα έχουν πλέον δυσκολέψει γι' αυτούς μετά και την προσέγγιση που έγινε από την πλευρά του παίκτη στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιταλός στόπερ αναμένεται στην Ελλάδα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας (ευελπιστώντας ότι θα έχει λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρετζίνα) προκειμένου να κάνει την τελική κουβέντα και με τον ΠΑΣ. Εκεί λοιπόν θα διαφανεί αν ο παίκτης θα αλλάξει... ρότα προς Ήπειρο μεριά ή οι Γιαννιώτες θα στραφούν πλέον σε άλλες περιπτώσεις. Από εκεί και πέρα, αλλαγή δεδομένων προέκυψε στην υπόθεση του Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς, ο οποίος αν και βρέθηκε κοντά στη Μόναχο 1860 αποφάσισε να -παει τελικά στον ΠΑΣ, αφού έκρινε ότι η πρότασή του τον συνέφερε περισσότερο. Ο Κροάτης στόπερ αναμένεται στα Γιάννινα μέχρι το Σάββατο για να υπογράψει.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας πλην του Κανακούδη «παίζει» και το όνομα του Φίλιππου Δάρλα από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο οι «πράσινοι» δίνουν ως «δανεικό». Τέλος, χθες ακούστηκε ότι θα γίνει κίνηση από πλευράς ΠΑΣ για τον Κρίστι Βανγκελί που μένει ελεύθερος από τον Άρη, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον 18χρονο Λευτέρη Βάτση της Παναχαϊκής.

Χυλόπιτα Λέτο σε ΠΑΟ

leto_pao.jpgΣτον Ολυμπιακό κάνουν προσπάθειες για να κρατήσουν τον Σεμπαστιάν Λέτο,όσο δύσκολο και αν δείχνει αυτό το σενάριο από τη στιγμή μάλιστα πουστο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει κι άλλοι μνηστήρες μεταξύ τωνοποίων και ο Παναθηναϊκός. Πρόταση 6 εκατ. ευρώ έχουν κάνει στη Λίβερπουλ οι «πράσινοι«, σύμφωνα με τους μάνατζέρ του. «Δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό για να πάω στονΠαναθηναϊκό», λέει ο ίδιος ο παίκτης.

Όπως αποκαλύπτει ο «Πρωταθλητής» ο 23χρονος άσος δέχθηκε κρούση από τον Παναθηναϊκό και πρόταση έξι εκατομμυρίων ευρώ στη Λίβερπουλ για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του Λέτο. Παρόλα αυτά ο αριστεροπόδαρος μέσος του Ολυμπιακού, μόλις ενημερώθηκε για το «πράσινο» ενδιαφέρον δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται και ιδιαίτερα.

«Δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό για τον Παναθηναϊκό. Ας τα βρείτε με την Λίβερπουλ για να μείνω στον Ολυμπιακό. Αγαπάω την ομάδα και δεν θα πάω να παίξω στον αιώνιο αντίπαλο. Είμαι ευτυχισμένος στον Πειραιά και και εκεί θέλω να συνεχίσω αν δεν επιστρέψω στο Λίβερπουλ. Μην το προχωρήσετε με τον Παναθηναϊκό, είναι σα να φεύγω από την Μπόκα για τη Ρίβερ και δεν πρόκειται ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο», είπε στους εκπροσώπους του ο Λέτο.

Ο Παναθηναϊκός όπως έγινε γνωστό από τους μάνατζερ του, προσφέρει στον παίκτη τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές τα 700.000 ευρώ. Ο Φερνάντο Κοσεντίνο έχει διαβεβαιώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι κάνει προσπάθειες έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει με λιγότερα χρήματα από αυτά που δίνει ο Παναθηναϊκός. Πάντως, η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να εξετάσει όλες τις προτάσεις και αυτή του «τριφυλλιού» μέχρι τώρα είναι η καλύτερη.

Ντρέντε και Μέλμπεργκ


Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει την... διαφορά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι δεν αποτελεί είδηση. Είδηση, όμως, αποτελεί το ότι μέσα στο σαββατοκύριακο ο Κώστας Αντωνίου θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να συζητήσει με την Ρεάλ το ενδεχόμενο δανεισμού του Ρόιστον Ντρέντε την ώρα που οι «πράσινοι» μπαίνουν... σφήνα στην απόκτηση του Όλοφ Μέλμπεργκ από την Γιουβέντους!

"Δεν έχουμε μιλήσει με τον ΠΑΟ"

H αργεντίνικη εφημερίδα "Ole" αποκάλυψε την Τετάρτη (3/6) ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για το 50% των δικαιωμάτων του σούπερ σταρ της Μπόκα, Ροντρίγκο Παλάσιο. Ωστόσο, ο μάνατζερ του παίκτη, Ρομπέρτο Ντεπιέτρι, μιλώντας στο Sport.gr ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον πελάτη του, χωρίς, όμως να αποκλείει το παραμικρό αν γίνει πρόταση.Την ίδια ώρα το ESPN μετέδωσε πως ο Παλάσιο απέρριψε την "ελκυστική", όπως αναφέρει, πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ψιθυροι..........................

"Σφήνα" πήγε να μπει ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Λέτο και κατέθεσε πρόταση στη Λίβερπουλ. Ο άσος του Ολυμπιακού, όμως, δεν εμφανίζεται θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο (Πρωταθλητή

Η Μπόχουμ ψωνίζει συχνά από τη χώρα μας. Μετά τους Γκέκα και Επαλέ τώρα έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Παντελή Καφέ της ΑΕΚ (Γάτ

Ελαμψαν δια της απουσίας τους τα μέλη της ΕΟΕ που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (3/6) ο Σπύρος Καπράλος. "Εμείς τους καλέσαμε όλους να δώσουν το παρών, αλλά δυστυχώς κάποιοι βλέπουν τον αθλητισμό από διαφορετική σκοπιά", ήταν το σχόλιο του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπ

Πολλές διασημότητες πλακώσαν στα μπουζούκια το βράδυ της Τρίτης (2/3). Ο πρόεδρος της Νιούκαστλ Μάικ Ασλεϊ κόντεψε να... γκρεμίσει το "Galea" στην Γλυφάδα από τον... πόνο του που οι "ανθρακωρύχοι" υποβιβάστηκαν στην Τσάμπιονσιπ. Το τι λουλούδι προσγειώθηκε στους Χάρη Ακριτίδη, Μαρία Ματσούκα, Γιάννη Κώστογλου και Στέλλα Καλατζή δεν περιγράφεται... Στο ίδιο μαγαζί εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε πιο... light καταστάσεις ωστόσο, οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Νίκος Νταμπίζα

Καλή είναι η ζωή στην πρωτεύουσα, όμορφα μαγαζιά έχει η Παραλιακή, αλλά εδώ γίνεσαι αντιληπτός στην παραμικρή έξοδο και μετά ο κόουτς σε βάζει στο περιθώριο. Γι' αυτό η επιστροφή στην επαρχία κερδίζει πόντους. Είναι και κοντά στην... αγαπημένη Θεσσαλονίκη, όπου το... Σίβας ρέει άφθονο, μαζί με τα λουλούδια!

"Τουλίπες" για Αμπάρη

"Τουλίπες" για Αμπάρη

Η απόκτηση του αργεντίνου γκολκίπερ Ματίας Ντεγκρά δεν προέκυψε καθόλου τυχαία για τον Αστέρα Τρίπολης, που έφτασε αισίως τους τέσσερις τερματοφύλακες στο ρόστερ του. Οι αρκάδες προχώρησαν στην μεταγραφή του Ντεγκρά, καθώς θέλουν να πουλήσουν τον Γιώργο Αμπάρη, ώστε να γλιτώσουν το υψηλό συμβόλαιό του...





Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν έχει φτάσει πρόταση στην ομάδα της Τρίπολης απο ολλανδικό σύλλογο, πιθανότατα α' κατηγορίας και οι αρκάδες είναι έτοιμοι να τον παραχωρήσουν, εφόσον και ο παίκτης συμφωνήσει.

Το οξύμωρο, ωστόσο στην υπόθεση είναι οτι ο 27χρονος γκολκίπερ δεν είχε ενημερωθεί απο τον Αστέρα για την συγκεκριμένη πρόταση και την έμαθε απο τους δημοσιογράφους, οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί του την Τετάρτη (3/6) για να εξακριβώσουν την είδηση, αφού απο πλευράς ΠΑΕ, έλεγαν επίσημα ότι όντως έχει φτάσει πρόταση απο ολλανδικό σύλλογο για τον Αμπάρη!

Οπως και να 'χει το θέμα είναι οτι ο τερματοφύλακας που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Αστέρα μέχρι το 2012 είναι προ των πυλών της εξόδου απο την Τρίπολη και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Παράλληλα, όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ακόμη δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα τραβήξει καιρό, αφού οι αρκάδες δεν βρίσκουν τον "εκλεκτό".

Αντσελότι: "Μην πας στη Ρεάλ Κακά"

Μπορεί η Τσέλσι να εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση το βράδυ της Τετάρτης, διαψεύδοντας τα σενάρια που την θέλουν να έχει μπει "σφήνα" στη Ρεάλ Μαδρίτης για την υπόθεση απόκτησης του Κακά, ωστόσο τα αγγλικά ΜΜΕ επιμένουν πως η ομάδα του Λονδίνου δεν έχει σταματήσει την προσπάθεια για τον Βραζιλιάνο άσο.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα η αγγλική "Sun", ο προπονητής του Κακά τα έξι προηγούμενα χρόνια στους "ροσονέρι", Κάρλο Αντσελότι, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μέχρι πρότινος παίκτη του, ζητώντας του να μην "κλείσει" στη Ρεάλ Μαδρίτης και να περιμένει να ακούσει την πρόταση από τους "μπλε".

"Ο Κάρλο τηλεφώνησε στον Κακά που είναι στη Βραζιλία. Ο Κάρλο αισιοδοξεί ότι η Τσέλσι θα μπορέσει να αποτελέσει έναν προορισμό δέλεαρ και ότι η προσωπική του επαφή με τον παίκτη θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά", τόνισε στο συγκεκριμένο μέσο άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Ιταλού τεχνικού, με άνθρωπο της Μίλαν όμως να ισχυρίζεται ότι οι προσπάθειες του Αντσελότι θα πέσουν στο κενό.

"Δεν πηγαίνει στην Τσέλσι, αν και ο Αντσελότι του ζητάει εδώ και πολύ καιρό να έρθει μαζί του. Η θέληση του παίκτη σε αυτή την περίπτωση είναι υψίστης σημασίας.

Και ξέρουμε ότι θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, όχι στην Τσέλσι. Το θέμα αυτό θα πρέπει να θεωρείται λήξαν. Η ανακοίνωση θα έρθει τη Δευτέρα",
δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μπορεί η Τσέλσι να εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση το βράδυ της Τετάρτης, διαψεύδοντας τα σενάρια που την θέλουν να έχει μπει "σφήνα" στη Ρεάλ Μαδρίτης για την υπόθεση απόκτησης του Κακά, ωστόσο τα αγγλικά ΜΜΕ επιμένουν πως η ομάδα του Λονδίνου δεν έχει σταματήσει την προσπάθεια για τον Βραζιλιάνο άσο.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα η αγγλική "Sun", ο προπονητής του Κακά τα έξι προηγούμενα χρόνια στους "ροσονέρι", Κάρλο Αντσελότι, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μέχρι πρότινος παίκτη του, ζητώντας του να μην "κλείσει" στη Ρεάλ Μαδρίτης και να περιμένει να ακούσει την πρόταση από τους "μπλε".

"Ο Κάρλο τηλεφώνησε στον Κακά που είναι στη Βραζιλία. Ο Κάρλο αισιοδοξεί ότι η Τσέλσι θα μπορέσει να αποτελέσει έναν προορισμό δέλεαρ και ότι η προσωπική του επαφή με τον παίκτη θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά", τόνισε στο συγκεκριμένο μέσο άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Ιταλού τεχνικού, με άνθρωπο της Μίλαν όμως να ισχυρίζεται ότι οι προσπάθειες του Αντσελότι θα πέσουν στο κενό.

"Δεν πηγαίνει στην Τσέλσι, αν και ο Αντσελότι του ζητάει εδώ και πολύ καιρό να έρθει μαζί του. Η θέληση του παίκτη σε αυτή την περίπτωση είναι υψίστης σημασίας.

Και ξέρουμε ότι θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, όχι στην Τσέλσι. Το θέμα αυτό θα πρέπει να θεωρείται λήξαν. Η ανακοίνωση θα έρθει τη Δευτέρα",
δήλωσε χαρακτηριστικά.