Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Τσιρίλο: "Περιμένω την επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ"

Επιμέλεια: Δ.Μ.


Ο ποδοσφαιριστής της Ρετζίνα, Μπρούνο Τσιρίλο, φιλοξενήθηκε στον Libero 107,4 και στην εκπομπή "ΓΕΓΟΝΟΤΑ" και μίλησε για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. "Περιμένω την επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ. Θέλω να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ο Φερνάντο Σάντος είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και με τιμά το ενδιαφέρον της".


Αρχικά, ο Μπρούνο Τσιρίλο υπογράμμισε: "Μέχρι τις 20 Ιουνίου θα πρέπει να κάνω προπονήσεις με την Ρετζίνα, όπως μου είπε ο πρόεδρος της ομάδας. Αυτή είναι η απαίτησή του. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να συζητήσω με την ομάδα μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο κ. Βρύζας έχει μιλήσει με τον ατζέντη μου και μετά τις 20 του μηνός, θα εξετάσω την προοπτική του να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ".

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ: "Έχω την πληροφόρηση ότι σήμερα θα γίνει μία επίσημη πρόταση στον ατζέντη μου. Αυτό που μου έχει μεταφέρει μέχρι στιγμής είναι το τηλεφώνημα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για την περίπτωσή μου. Περιμένω την επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ".

Όσον αφορά τη δέσμευσή του με την Ρετζίνα, ο Μπρούνο Τσιρίλο σχολίασε: "Έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Ρετζίνα. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο της ομάδας, για να δω αν θα παραμείνουμε σε αυτόν το πρόγραμμα που θέλει να εκπονήσει για να επιστρέψει η ομάδα στην Serie A. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες παραμονής μου είναι 50-50. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ θα μπορέσω να βρω μία λύση για να φύγω από την Ρετζίνα, σε περίπτωση που έχω κάτι καλύτερο στα χέρια μου".

Στη συνέχεια, ο Ιταλός αμυντικός τόνισε ότι θέλει διακαώς να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Σαφώς και το Καμπιονάτο είναι φανταστικό πρωτάθλημα και χάρηκα που έπαιξα σε αυτό. Παρόλα αυτά, θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Πέρασα δύο φανταστικά χρόνια στην ΑΕΚ. Ξέρω το ποδόσφαιρο, ξέρω τους Έλληνες, νιώθω καλά στη χώρα σας και αυτή τη στιγμή θεωρώ καλύτερο σενάριο για μένα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Είναι καλό το γεγονός ότι ο ατζέντης μου έχει 2-3 καλές προτάσεις από την Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την προοπτική. Θέλω να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την θετική άποψη του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, για τον ίδιο, ο Μπρούνο Τσιρίλο δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κ. Σάντος έχει θετική άποψη για μένα. Τον θεωρώ πάνω από όλα άντρα, κυρίως όσον αφορά τη συμπεριφορά προς τους παίκτες του. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα. Έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί του και τον σέβομαι. Ποιος ξέρει; Μπορεί να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον".

Τέλος, ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον ΠΑΟΚ και υπογράμμισε ότι θα περιμένει την επίσημη πρόταση του "δικέφαλου του βορρά: "Για να έχω μία απάντηση και να μιλήσω με πιθανότητες, θα πρέπει πρώτα να έχω στα χέρια μου την επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ. Μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Έχει ένα δυνατό πρόγραμμα την επόμενη σεζόν. Είναι μεγάλη ομάδα και έχει τρελούς φιλάθλους. Με τιμά το ενδιαφέρον της".

Το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Μπρούνο Τσιρίλο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007, όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την ΑΕΚ και ο Ιταλός αμυντικός προτίμησε να μετακομίσει στην Ισπανία και να συνεχίσει την καριέρα του στη Λεβάντε. Τον Ιανουάριο του 2008, το ενδιαφέρον του "δικέφαλου του βορρά" αναθερμάνθηκε, ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής της "Ένωσης" πήρε μεταγραφή στην ιταλική Ρετζίνα. Με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής σεζόν, το όνομα του Τσιρίλο επανήρθε για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο και πλέον, μένει να δούμε αν η τρίτη προσέγγιση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ θα είναι και η... φαρμακερή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: