Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Γκαλιάνι: "Η Μίλαν δεν χάνει 70.000.000 ευρώ"

Η Μίλαν δεν μπορει να χάνει 70.000.000 ευρώ κάθε χρόνο..." Τάδε έφη Αντριάνο Γκαλιάνι, με τον αντιπρόεδρο της Μίλαν να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του την Πέμπτη (04/6) στην "Gazzetta dello Sport" τις αιτίες που ωθούν την ομάδα του να παραχωρήσει τον Κακά στη Ρεάλ.

"Ακόμα και η καρδιά πρέπει μερικές φορές να συμπεριφέρεται με βάση τους αριθμούς. Ελπίζω οι οπαδοί να καταλάβουν... Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι παραμένουμε στάσιμοι. Θα έρθει ένας σπουδαίος επιθετικός και ένας επιτελικός μέσος, καθώς από τη νέα σεζόν θα παίζουμε με σύστημα 4-3-1-2.

Οι Πάτο, Πρλο και Ζέεντορφ δεν πωλούνται",
ξεκαθάρισε επίσης ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι", συμπληρώνοντας πως τα πράγματα στην υπόθεση Κακά δεν έχουν τώρα καμία σχέση με την προ έξι μηνών μυθική πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι και την άρνηση του Βραζιλιάνου να μετακομίσει στην Αγγλία.

"Ο Ρίκι δεν ήθελε να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τη Ρεάλ. Ο παίκτης είχε πάντα άψογη συμπεριφορά απέναντί μας, δεν μας ζήτησε ποτέ προσαρμογή ή επέκταση του συμβολαίου. Ήταν εδώ για έξι χρόνια κερδίζοντας όλα όσα μπορούσε να κερδίσει.

Η ρίζα του προβλήματος είναι το οικονομικό, η Ιταλία έχει χάσει έδαφος όσον αφορά στην ανταγωνιστικότητα και η Serie Α θα πρέπει να παλέψει για να μην την ξεπεράσουν άλλα πρωταθλήματα.

Η Μίλαν είναι έτοιμη να ξεκινήσει μία νέα πορεία για να επιστρέψει στις επιτυχίες",
δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: