Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Παραμένει ο Γιασικεβίτσιους στον ΠΑΟ

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φοράει όπως φαίνεται ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο "Σάρας" τα βρήκε τελικά στη διάρκεια του συμβολαίου με τη διοίκηση του "τριφυλλιού" και αναμένεται να υπογράψει για δυο ακόμα χρόνια με απολαβές 2 εκατομμύριων ευρώ το χρόνο. Οι "πράσινοι", ενώ τα είχαν βρει στο οικονομικό με τον λιθουανό του πρόσφεραν μονοετή ανανέωση, αλλά αυτός ήθελε οπωσδήποτε διετές κλειστό συμβόλαιο. Τελικά οι δυο πλευρές τα βρήκαν κάπου στη μέση, αφού ο Γιασικεβίτσιους θα υπογράψει για 1+1 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός πάντως θα έχει την οψιόν για αποδέσμευση του "Σάρας" μετά τον πρώτο χρόνο κάτι, που για να γίνει θα πρέπει να του καταβάλει αποζημίωση 500.000 ευρώ. Οι συζητήσεις των δυο πλευρών έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό και αν και μέχρι τα μέσα της σεζόν η διοίκηση του "τριφυλλιού" δεν έβλεπε και με τόσο καλό μάτι την παραμονή του μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση του στον ημιτελικό του Final 4 με τον Ολυμπιακό και ακόμα περισσότερο με την κατάκτηση της Ευρωλίγκα έσπευσε να του προτείνει ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο "Σάρας" ζήτησε οπωσδήποτε κλειστό διετές συμβόλαιο και για αρκετό καιρό η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν 50-50. Μετά την κατάκτηση και του πρωταθλήματος που συμπλήρωσε το triple crown για τον Παναθηναϊκό ο Γιασικεβίτσιους εκδήλωσε την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα και έκανε πίσω όσον αφορά τη διάρκεια του νέου συμβολαίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: