Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΣΤΟ 20% Η ΜΑΚΈΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ-ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΜΠΕΤΟ!


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Στον Ηρακλή κινούνται με μυστικοπάθια στο μεταγραφικό επίπεδο.Εχθές κυκλοφόρησαν φήμες απο Πολωνία για ενδιαφέρον του Ηρακλή για τον Βραζιλιάνο παίκτη της Βίσλα Μπέτο( το 2006 σε 15 αγώνες με τη δεύτερη ομάδα της Παλμέιρας σημείωσε 13 γκολ, σχεδόν ένα κάθε αγώνα,ακόμα έπαιξε σε:Έπαιξε κατά σειρά στις Ιτουάνο δύο φορές (5 αγ.), Γιουβέντους (3 αγ.), Πόντε Πρέτα (10 αγ.) και Αμέρικα (4 αγ. 1 γκολ), για να επιστρέψει στην δεύτερη ομάδα της Παλμέιρας με 3 γκολ σε 6 αγώνες και να δοθεί εκ νέου δανεικός στην Μπραγκαντίνο με 1 γκολ σε 4 ματς. Τον χειμώνα που πέρασε αγωνίστηκε σε 6 αγώνες με τη Βίσλα δίχως να σκοράρει.Από τον Ηρακλή δεν διέψευσαν το όνομα του Μπέτο αλλά ούτε και το επιβεβέωσαν.Οσο αναφορά τις υπόλοιπες κινήσεις,ο Ηρακλής βρίσκεται σε συζητήσης με αρκετούς ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη και έχει καταθέσει προτάσεις.
Αποδεσμεύσεις
Το θέμα των αποδεσμεύσεων έχει κουράσει τον κόσμο.Ο Βούκοβιτς πριν δυο εβδομάδες περίπου ηταν ένα βήμα από την Λέγκια αλλά το τελευταίο διάστημα τα πράγματα άλαξαν με τον Σερβοβόσνιο μέσο να περιμένει τα δεδουλευμένα για να αποχωρήσει.Το ίδιο ισχύει και για τον Σάββα Εξουζίδη και Χρήστο Μπούρμπο.
Γήπεδο
Για περισσότερες από δυόμισι ώρες συζητούσαν στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ηρακλή η αντιπροσωπεία των Ιταλών αρχιτεκτόνων με την επιτροπή αξιοποίησης της περιουσίας του Συλλόγου.
“Αυτά που υποσχεθήκαμε τα κάναμε πράξη, προχωράμε για τη δεύτερη φάση, θα είναι πιο σαφής όσον αφορά τα σχέδια”, τονίζει χαρακτηριστικά η πλευρά των Ιταλών με αφορμή τη συνάντηση που έγινε στα γραφεία, αλλά και τη δουλειά, που έχει ξεκινήσει στη Φλωρεντία.Σε δηλώσιες του ο κ.Καρακάσης δήλωσε:“Η σύμβαση προχωράει 100%. Θα έλεγα, πώς ήταν μία παραγωγική συζήτηση, άλλωστε υπάρχει κατανόηση”, επισήμανε από την πλευρά του ο Μπάμπης Καρακάσης για να συμπληρώσει. “Σε ένα εικοσαήμερο θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες”, πρόσθεσε με νόημα. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να διευκρινιστεί, ότι το προσχέδιο, που παρουσιάστηκε έχει να κάνει με το 1/4 του γηπέδου. Ίσως και μικρότερο απ’ αυτό. “Θα πρέπει να το δείτε ολοκληρωμένο.Το γήπεδο θα είναι 22.000 θέσεων με προοπτική επέκτασης μέχρι και 30.000.
Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Αλήθεια ο κ.Ξενιάδης είπε για 20.000.000 ευρώ,με 20 μύρια αγοράζεις τον Μαρσένα της Βαλένθια.
*Μία ο κ.Βασιληάς μία ο κ.Ξενιάδης.Αυτό το γήπεδο θα φέρει και άλλους επιχειρηματίες-κοντός ψαλμός αληλούια....
*Περνάει ο καιρός και από μεταγραφές κυριαρχεί η απόλυτη υσηχία.Σιγά-σιγά πρέπει ο Ηρακλής να κινήται πιο ζωηρά στο θέμα των μεταγραφών.Σύντομα αναμένονται εξελίξεις...
*Ο Ηρακλής θέλει σκόρερ,ο Μπέτο δεν έχει το γκολ σύμφωνα με το βιογραφικό του και ειδικά στην Βίσλα.
*Να τελειόνουνε οι αποδεσμεύσεις να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι του κόσμου,κάθε μέρα οι αποδεσεύσεις.Τι γίνεται και δεν τρέχει το θέμα των αποδεσμεύσεων θα απαντήσει κανένας;
*Φήμες κυκλοφόρησαν εχθές για ενδιαφέρον του ΠΑΣ για Μπούρμπο,λέτε να επιστρέψει;
*Δεν έπαιξε ο Οπερ στον τελευταίο του αγώνα με την Ρόντα,τον περιμένουμε οπως και τον Ντίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: