Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

"Τουλίπες" για Αμπάρη

"Τουλίπες" για Αμπάρη

Η απόκτηση του αργεντίνου γκολκίπερ Ματίας Ντεγκρά δεν προέκυψε καθόλου τυχαία για τον Αστέρα Τρίπολης, που έφτασε αισίως τους τέσσερις τερματοφύλακες στο ρόστερ του. Οι αρκάδες προχώρησαν στην μεταγραφή του Ντεγκρά, καθώς θέλουν να πουλήσουν τον Γιώργο Αμπάρη, ώστε να γλιτώσουν το υψηλό συμβόλαιό του...





Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν έχει φτάσει πρόταση στην ομάδα της Τρίπολης απο ολλανδικό σύλλογο, πιθανότατα α' κατηγορίας και οι αρκάδες είναι έτοιμοι να τον παραχωρήσουν, εφόσον και ο παίκτης συμφωνήσει.

Το οξύμωρο, ωστόσο στην υπόθεση είναι οτι ο 27χρονος γκολκίπερ δεν είχε ενημερωθεί απο τον Αστέρα για την συγκεκριμένη πρόταση και την έμαθε απο τους δημοσιογράφους, οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί του την Τετάρτη (3/6) για να εξακριβώσουν την είδηση, αφού απο πλευράς ΠΑΕ, έλεγαν επίσημα ότι όντως έχει φτάσει πρόταση απο ολλανδικό σύλλογο για τον Αμπάρη!

Οπως και να 'χει το θέμα είναι οτι ο τερματοφύλακας που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Αστέρα μέχρι το 2012 είναι προ των πυλών της εξόδου απο την Τρίπολη και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Παράλληλα, όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ακόμη δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα τραβήξει καιρό, αφού οι αρκάδες δεν βρίσκουν τον "εκλεκτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: