Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Χυλόπιτα Λέτο σε ΠΑΟ

leto_pao.jpgΣτον Ολυμπιακό κάνουν προσπάθειες για να κρατήσουν τον Σεμπαστιάν Λέτο,όσο δύσκολο και αν δείχνει αυτό το σενάριο από τη στιγμή μάλιστα πουστο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει κι άλλοι μνηστήρες μεταξύ τωνοποίων και ο Παναθηναϊκός. Πρόταση 6 εκατ. ευρώ έχουν κάνει στη Λίβερπουλ οι «πράσινοι«, σύμφωνα με τους μάνατζέρ του. «Δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό για να πάω στονΠαναθηναϊκό», λέει ο ίδιος ο παίκτης.

Όπως αποκαλύπτει ο «Πρωταθλητής» ο 23χρονος άσος δέχθηκε κρούση από τον Παναθηναϊκό και πρόταση έξι εκατομμυρίων ευρώ στη Λίβερπουλ για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του Λέτο. Παρόλα αυτά ο αριστεροπόδαρος μέσος του Ολυμπιακού, μόλις ενημερώθηκε για το «πράσινο» ενδιαφέρον δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται και ιδιαίτερα.

«Δεν φεύγω από τον Ολυμπιακό για τον Παναθηναϊκό. Ας τα βρείτε με την Λίβερπουλ για να μείνω στον Ολυμπιακό. Αγαπάω την ομάδα και δεν θα πάω να παίξω στον αιώνιο αντίπαλο. Είμαι ευτυχισμένος στον Πειραιά και και εκεί θέλω να συνεχίσω αν δεν επιστρέψω στο Λίβερπουλ. Μην το προχωρήσετε με τον Παναθηναϊκό, είναι σα να φεύγω από την Μπόκα για τη Ρίβερ και δεν πρόκειται ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο», είπε στους εκπροσώπους του ο Λέτο.

Ο Παναθηναϊκός όπως έγινε γνωστό από τους μάνατζερ του, προσφέρει στον παίκτη τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές τα 700.000 ευρώ. Ο Φερνάντο Κοσεντίνο έχει διαβεβαιώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι κάνει προσπάθειες έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει με λιγότερα χρήματα από αυτά που δίνει ο Παναθηναϊκός. Πάντως, η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να εξετάσει όλες τις προτάσεις και αυτή του «τριφυλλιού» μέχρι τώρα είναι η καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: