Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Πάντιτς: «Πρέπει να το σκεφτώ για ΑΕΚ»

Πάντιτς: «Πρέπει να το σκεφτώ για ΑΕΚ»
Επιφυλακτικός -αλλά όχι και αρνητικός- στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Μίλινκο Πάντιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως δεν έχει έρθει σε απευθείας επαφή με την «Ένωση», ωστόσο παραδέχθηκε πως Ισπανός μάνατζερ του έχει μεταφέρει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα.

Παρόλο που ανέφερε λοιπόν ότι παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και ξέρει τη δύσκολη κατάσταση του συλλόγου, τόνισε πως θα πρέπει να το σκεφτεί με το μυαλό -και όχι με την καρδιά- για το αν θα ήθελε να κάτσει στον πάγκο του.

«Δε με έχει πάρει τηλέφωνο κανένας απευθείας απ' την ΑΕΚ. Με πήρε όμως ένας Ισπανός μάνατζερ και μου είπε ότι υπάρχει μια ομάδα στην Ελλάδα που με θέλει», ανέφερε στο novasports ο Πάντιτς κι έπειτα απάντησε σε ερωτήσεις.

- Εσείς, ενδιαφέρεστε να αναλάβετε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ;

«Πρέπει να το σκεφτώ πολύ. Να δω πως είναι η κατάσταση. Δε μπορείς να πάρεις τόσο γρήγορα μια απόφαση. Γνωρίζω πολύ καλά τι γίνεται, ότι η ομάδα δεν έχει αρχίσει πολύ καλά φέτος, ότι έχει πολλά προβλήματα, ότι έχει 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Βλέπω πολύ ελληνικό ποδόσφαιρο. όχι μόνο την ΑΕΚ, βλέπω τα πάντα. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι… χαμηλά φέτος. Τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Έχουν αλλάξει τα πράγματα απ' όταν ήμουν εκεί».

- Άρα είστε θετικός στην επιστροφή σας στην Ελλάδα;

«Δε μπορείς να πάρεις σε μια μέρα αυτή την απόφαση. Πρέπει πρώτα να μιλήσω με την οικογένειά μου, με τον μάνατζερ. Εγώ πάντα λέω ότι ενδιαφέρομαι, αν με θέλει κάποια ομάδα από την Ελλάδα. Πρέπει όμως να ρωτήσω σε τι κατάσταση είναι, γιατί βλέπω ότι έχει αλλάξει πολύ.

Παλιά η ΑΕΚ ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Πως είναι η οικονομική κατάσταση, οι παίκτες. Πρέπει να δω τι γίνεται.Η ΑΕΚ είχε ενδιαφερθεί για μένα όταν ήμουν ποδοσφαιριστής στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ήταν ο Στεπάνοβιτς προπονητής τότε. Με ήθελε πολύ, αλλά τελικά πήγα στη Γαλλία».


- Εσείς δεσμεύεστε με συμβόλαιο ή είστε ελεύθερος;

«Είμαι ελεύθερος, δεν έχω συμβόλαιο με κανέναν. Έχω κάποιες προτάσεις, επειδή πέρυσι με τη β’ ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης είχαμε πολύ καλή σεζόν. Είχαμε την καλύτερη πορεία από το 2002. Τερματίσαμε στην 5η θέση, αλλά δε συμφωνήσαμε να ανανεωθεί το συμβόλαιο».

- Άρα μένει να περιμένουμε αν θα γίνει επίσημη πρόταση της ΑΕΚ προς το πρόσωπό σας…

«Αυτή τη φορά, αν επιστρέψω, πρέπει να το αποφασίσω με το μυαλό. Όχι με την καρδιά. Γιατί όταν επέστρεψα τη δεύτερη φορά για τον Πανιώνιο, πήρα την απόφαση με την καρδιά μου και δε θέλω να κάνω το ίδιο λάθος, αφού υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Στοίχημα με τον GAZZOUXBET

Γεια χαρά σ'όλους, σημερινή πρόταση με τα εξής ματσάκια:
152) ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΜΑΛΑΓΑ Χ ημιχ. 1.85
158) ΜΙΝΤΛΕΣΠΡΟ - ΝΤΕΡΜΠΙ 1 1.95
160) ΜΠΡΙΣΤΟΛ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ Χ ημιχ. 1.90
Τριάδα με απόδοση 6.85. Καλή τύχη.

Από τριάρα σε τριάρα ο Φωκικός!!

Από τριάρα σε τριάρα ο Φωκικός
Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Football League για τον Φωκικό, που έκανε το δύο στα δύο πετυχαίνοντας ξανά τρία γκολ, αυτή τη φορά απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ποδαρικό με το δεξί για Εργοτέλη που επιβλήθηκε με 1-0 της Δόξας Δράμας, πήρε βαθμό στον Βόλο ο Απόλλωνας με γκολ στο φινάλε του παιχνιδιού (1-1) από την Νίκη. Τρεις «λευκές» ισοπαλίες στα υπόλοιπα ματς των 16:45.

Μετά την εκτός έδρας νίκη την πρώτη αγωνιστική στην Επανομή (3-1), ο Φωκικός πέτυχε τρία γκολ απέναντι και στα Γιαννιτσά και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με έξι βαθμούς. Ευσταθίου, Θέος και Μπουλούλης τα γκολ των νικητών.

Ο Εργοτέλης στο πρώτο του ματς στο εφετινό πρωτάθλημα (λόγω ρεπό την πρώτη αγωνιστική), πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Δόξα Δράμας με σκορ 1-0. Ο Ζαχόρα στο 51ο λεπτό έδωσε την νίκη στους Κρητικούς.

Συγκλονιστικό παιχνίδι στον Βόλο, με τον Απόλλωνα να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 88ο λεπτό με γκολ του Τσιλιγγίρη. Η Νίκη είχε ανοίξει το σκορ με τον Κυριάκο στο 74’. Στους τέσσερις βαθμούς οι δύο ομάδες.

Στο 0-0 έμειναν οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Εθνκό Γαζώρου-Καλλονή, Καβάλα-Παναιτωλικό και Θρασύβουλο-Πιερικό.



Τα αποτελέσματα της δεύτερης (2ης) αγωνιστικής

Τρίτη 2/10


Παναχαϊκή-Ηρακλής 0-0
Τετάρτη 3/10
Εργοτέλης-Δόξα Δράμας 1-0 (Ζαχόρα 51’)

Λάρισα-Αναγέννηση Επανομής 3-1 (Τσιάρας 11’, Δεινόπαπας 35’, Χασομέρης (πεν) 80’-Ογκουνσότο 30’)

Νίκη Βόλου-Απόλλων Σμύρνης 1-1 (Κυριάκος 74’-Τσιλιγγίρης 88’)

Φωκικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-0 (Ευσταθίου 20’, Θέος 50’, Μπουλούλης 66’)

Θρασύβουλος-Πιερικός 0-0 Καβάλα-Παναιτωλικός 0-0 Εθνικός Γαζώρου-Καλλονή 0-0 Καλλιθέα-Πανσερραϊκός
Βύζας Μεγάρων-Ολυμπιακός Βόλου

Ρεπό: Ηρακλής Ψαχνών

Η επόμενη (3η) αγωνιστική, 7/10

Δόξα Δράμας-Πανσερραϊκός
Ηρακλής Ψαχνών-Εργοτέλης
Αναγέννηση Επανομής-Καλλιθέα
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Λάρισα
Πιερικός-Νίκη Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου-Φωκικός
Ηρακλής-Θρασύβουλος
Παναιτωλικός-Βύζας Μεγάρων
Καλλονή-Παναχαϊκή
Εθνικός Γαζώρου-Καβάλα

Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης




πηγή: sport-fm.gr

ΕΣΑΚΕ: Απόφαση για αναβολή της πρεμιέρας της Α1!!

Την απόφαση να προχωρήσουν στην αναβολή της έναρξης της Α1 πήραν οι ομάδες της Basket League ΟΠΑΠ, λόγω της μη συμφέρουσας οικονομικής προσφοράς που έχει καταθέσει στον ΕΣΑΚΕ η διοίκηση της ΕΡΤ, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε σύνολο 14 ομάδων που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία, 11 τάχθηκαν υπέρ της αναβολής, Ολυμπιακός και Καβάλα υπέρ της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, ενώ ο Παναθηναϊκός κράτησε ουδέτερη στάση και ψήφισε λευκό. Δεν συμμετείχε στην συνεδρίαση ο ΚΑΟΔ, ωστόσο και ο δικός του εκπρόσωπος, τηλεφωνικά, τάχθηκε υπέρ της αναβολής.
Εδώ και αρκετές ημέρες οι περισσότερες ομάδες της Α1 είχαν καταστήσει σαφείς τις προθέσεις τους για την αναβολή, αφού δεν αποδέχονται την πρόταση της ΕΡΤ για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές σε ποσοστό που ξεπερνά το 35%. Ο Κολοσσός, λόγω της συμμετοχής της ομάδας της Ρόδου στο ματς κυπέλλου με τον ΚΑΟΔ, απέστειλε επιστολή, τονίζοντας την αντίθεσή του στην έναρξη της Basket League ΟΠAΠ.
Από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο αντιπρόεδρός της, Μάνος Παπαδόπουλος τόνισε στη διάρκεια της συνεδρίασης, ότι θα πρέπει να κινηθούν άμεσα και δραστικά οι ομάδες της Α1 προς την πλευρά της πολιτείας και να πιέσουν με κάθε τρόπο, ώστε το μπάσκετ να πάρει επιτέλους αυτά που του αξίζει.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΚΑΕ Ολυμπιακός, δια του εκπροσώπου της, διεμήνυσε ότι θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η εποχή που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολη, ως προς τα οικονομικά δεδομένα και ότι αν δεν υπήρχε η κρατική ενίσχυση, το μπάσκετ δεν θα είχε καθόλου πόρους. 



πηγή: onsports.gr
 

Ντέμπσεϊ: «Νίκες παντού»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Κλιντ Ντέμπσεϊ για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ όπου η Τότεναμ θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό.
Μοναδικό στόχο τη νίκη έχει η Τότεναμ στην Αθήνα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κλιντ Ντέμπσεϊ στη συνέντευξη Τύπου. «Χτυπάμε κάθε διοργάνωση», είπε αρχικά ο διεθνής επιθετικός για να συνεχίσει: «Θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Europa League. Έχουμε κι εμείς τις ίδιες μεγάλες φιλοδοξίες με τους οπαδούς μας» ανέφερε ο Αμερικανός φορ.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ρόστερ του συλλόγου: «Είναι πολύ σημαντικό να εκμεταλλεύεσαι κάθε λεπτό συμμετοχής. Έχουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ και δουλεύουμε όλοι σκληρά για να καταφέρουμε να μπούμε στα βασικά πλάνα του προπονητή μας».
Τέλος για τον θρίαμβο στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατέληξε: «Είναι λογικό να είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με αυτό που πετύχαμε, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και να φτάσουμε σε νέες διακρίσεις».



πηγή: onsports.gr