Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

«Βλέπει» Μιλόσεβιτς ο Παναθηναϊκός!!

«Βλέπει» Μιλόσεβιτς ο Παναθηναϊκός
Την περίπτωση απόκτησης του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» από τη στιγμή που δεν έχουν αποκτήσει τον Αϊλούν Γκουό και δεν υπέγραψαν με τον Νέστορα Κόμματο, θέλουν έναν παίκτη κυρίως για να βοηθά στις προπονήσεις.

Ο 26χρονος σερβικής καταγωγής γκαρντ, που όμως έχει ελληνικό διαβατήριο (μάλιστα έχει φορέσει και το εθνόσημο), αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και φαίνεται πως ικανοποιεί τον Αργύρη Πεδουλάκη. Άλλωστε ήθελε έναν παίκτη που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις, θα ήταν καλός αμυντικός και δεν θα είχε… απαιτήσεις για χρόνο συμμετοχής.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί άμεσα. Ο Μιλόσεβιτς ξεκίνησε την καριέρα του με πολλές προοπτικές, αλλά δεν είχε την προσδοκώμενη εξέλιξη. Έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή (2003-2005), Ολυμπιακό (2008/09) και Μαρούσι (2009/10), ενώ πέρυσι έπαιξε στο πρώτο μισό της σεζόν στην Αστάνα του Καζακστάν κι εν συνεχεία στη γερμανική Μπράουνσβαϊγκ. Σε 15 αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος είχε 7,7 πόντους (61,7% βολές, 60,7% δίποντα, 38,5% τρίποντα), 2,5 ασίστ, 1,7 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 17,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: