Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Mαλιούφας: "Αδαμάντινος χαρακτήρας ο Κλάους"

Ο Κώστας Μαλιούφας, προπονητής του Στέφανου Αθανασιάδη στα τμήματα υποδομής της ομάδας, μίλησε για τον χαρακτήρα του Κλάους, χαρακτηρίζοντας τον θρήσκο και καλό χαρακτήρα.

Αναλυτικά τα λόγια του Κώστα Μαλιούφα:

"Η γενιά του 87'-88', όπως ο Διαμαντόπουλος, ο Βοσκόπουλος, ο Μανουσαρίδης και άλλοι, αλλά και η επόμενη γενιά, όπως ο Σταφυλίδης, ο Πέλκας, ακόμη και ο Προβατίδης που έφυγε, είναι μια εκπληκτική γενιά με ταλέντο και καλό χαρακτήρα που άξιζαν να πάιξουν".

"Ο Κλάους είναι βαθιά θρησκευόμενος, με εξαιρετικό χαρακτήρα, όπως όλα αυτά τα παιδιά και ο χαρακτήρας τους έμεινε αναλλοίωτος από τη δημοσιότητα. Ακόμη κι ο Κάτσε άλλαξε χαρακτήρα κι έγινε πολύ καλό παιδί".

"Κι η δική μας η φουρνιά, όπως ο Τουρσουνίδης κι ο Λαγωνίδης μεγαλώσαμε στη Θύρα 4 με τον Νικόλα και τον Μάκη τον μανάβη. Μιλάμε για την καλώς εννοούμενη Θύρα 4, άνθρωποι που μετά έγιναν οικογενειάρχες".

"Ο Κλάους ζήτησε συγγνώμη και μετάνιωσε γι'αυτό που έγραψε. Στα ντέρμπι κολλούσαμε ο ένας στον άλλον στην πλάκα, απλά τότε δν υπήρχε twitter. Kι ακόμα έχουμε καλές σχέσεις. Είναι λάθος αυτό που έγραψε, αλλά δεν χρειάζεται να δώσουμε τόση σημασία. Με τους παίχτες του Ολυμπιακού που κάνουν χειρότερα, γιατί δεν μιλάει κανείς";



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: