Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Γιατί κάνουν τη ζωή τους -πιο- δύσκολη;

Σε μία χρονιά που εξαρχής ήταν γνωστό πως θα έμοιαζε με «Γολγοθά» για τον Αρη, είναι απορίας άξιον (για να μην πούμε εκνευριστικό…) πως συχνά πυκνά συμβαίνουν διάφορα περιστατικά τα οποία δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τη ζωή των «κιτρίνων»…
Γιατί κάνουν τη ζωή τους -πιο- δύσκολη;
Μιλάμε για «εσωτερικά» ζητήματα, τα οποία δεν θα έπρεπε να συμβούν, αλλά από τη στιγμή που συνέβησαν, θα έπρεπε να λυθούν με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να πάρουν έκταση. Όπως για παράδειγμα τα πειθαρχικά παραπτώματα που αναστάτωσαν τα αποδυτήρια και τον Αρη, θαρρείς και δεν του φτάνουν άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Εσχάτως, συντηρείται από κάποιους θέμα Κατσαβάκη. Και έκανε το λάθος ο Σερραίος προπονητής να μπει σ’ αυτό το «τρυπάκι», δίνοντας τροφή για περισσότερη παραφιλολογία.
Είναι φανερό από τις χθεσινές δηλώσεις του Κατσαβάκη ότι δεν νιώθει άνετα στον πάγκο του Αρη. Προφανώς νιώθει ανασφαλής, γιατί δύσκολα μπορούν να ερμηνευτούν διαφορετικά οι δηλώσεις του. ‘Η εν πάσει περιπτώσει, είναι ενοχλημένος.
Ο Αλέκος Κατσιαούνης δήλωσε στην «TV Μακεδονία» ότι «δεν υπάρχει θέμα προπονητή, ο Κατσαβάκης συνεχίζει στη θέση του και θα μας οδηγήσει σε νέες πορείες», θέλοντας να βάλει τέλος στην παραφιλολογία. Όχι για πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα.
Ο Κατσαβάκης πρέπει να κλείσει τα αφτιά του σε όσα λέγονται στον περίγυρο της ομάδας και στο τι λέγεται ή γράφεται ανώνυμα δεξιά και αριστερά. Αν μέσα του νιώθει ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη της διοίκησης, είναι προτιμότερο να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ και να το ξεκαθαρίσει μαζί της. Αν δεν το κάνει, τότε πρέπει η διοίκηση να τον καλέσει στα γραφεία για να του εξηγήσει πως δεν «τρέχει» τίποτα. Αν «τρέχει» κάτι, πάλι είναι ευκαιρία να το λύσουν. Η ουσία είναι ότι πρέπει να κλείσει το θέμα τώρα και με εσωτερικές διαδικασίες, όχι να «σέρνεται» για μέρες ακόμη και να προκαλείται αναστάτωση. Απλά πράγματα. Γιατί θα «σέρνεται» από κάποιους…
Επειδή, δε, ο Σταύρος Λαμπριάκος και ο Αλέκος Κατσιαούνης έχουν καλύτερη… αίσθηση και «μυρωδιά» από υποθέσεις που αφορούν τον προπονητή και τα αποδυτήρια, λόγω του ότι υπήρξαν ποδοσφαιριστές, ίσως πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλία.
Οσο για τη δήλωση του Κατσαβάκη να του ανανεώσει από τώρα η διοίκηση το συμβόλαιο, ώστε να κοπάσουν οι φήμες, αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να συμβεί αυτό τώρα. Για διάφορους λόγους.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: