Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Προορίζει τον Αγγελούδη για βασικό

Το σημαντικότερο πρόβλημα που έχει ο Μάκης Κατσαβάκης να αντιμετωπίσει εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά είναι στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Η –ανόητη- κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στα τελευταία λεπτά στην Τούμπα ο Γιαννιώτας αναγκάζει τον 59χρονο να διαμορφώσει τα πλάνα του έτσι ώστε ο Άρης να μην χάσει –στο μέτρο του δυνατού- την ανάπτυξη από τις «πτέρυγες».

Ακόμη δεν άρχισε τις δοκιμές επί χόρτου αλλά σαν μια πρώτη σκέψη για τον αγώνα της Κυριακής είναι η χρησιμοποίηση του Νίκου Αγγελούδη (φωτό) στο βασικό σχήμα. Ο 21χρονος πήρε στην Τούμπα τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα. Μπήκε σε ένα χρονικό σημείο που το αποτέλεσμα είχε κριθεί.

Τοποθετήθηκε στο δεξί «φτερό», στην θέση του Καζναφέρη. Ήταν μαχητικός, έβγαλε πάθος, κέρδισε μονομαχίες και έβαλε τον προπονητή του… σε σκέψεις. Θα τον δοκιμάσει φυσικά και στις επόμενες προπονήσεις κι εφόσον δείξει ότι ο βαθμός ετοιμότητας του επιτρέπει να πάρει φανέλα βασικού, θα την πάρει.

Σε περίπτωση που δοθεί άδεια της ΕΠΟ για τον Σουνά τότε δεν αποκλείεται να δούμε την Κυριακή τον 19χρονο διεθνή μέσο στο δεξί άκρο της επίθεσης και τον Αγγελούδη στο αριστερό (με ανάποδο πόδι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: