Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Κανακούδης: «Ο Άρης θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος»

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και νυν του Πλατανιά, Πέτρος Κανακούδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Άρη, τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή.


Για τον Πλατανιά:

«Έχουμε πάρει σημαντικά αποτελέσματα για την ομάδα, κόντρα σε αντιπάλους που θα έχουν τους ίδιους στόχους με την δική μου ομάδα. Ο Πλατανιάς πρώτη φορά αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο και δεν έχει την ανάλογη εμπειρία σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας και αυτό είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό».

Για τα στοιχεία που έχουν φέρει τον Πλατανιά σε αυτές τις επιτυχίες:

«Είναι κυρίως η διοικητική σταθερότητα, η σοβαρότητα και η υγεία που έχει η ομάδα. Έχουν γίνει σωστές κινήσεις όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό με έμπειρους παίκτες, έχουμε δημιουργήσει καλό οικογενειακό κλίμα στην ομάδα».

Για το παιχνίδι με Άρη:

«Εμείς όλα τα παιχνίδια τα διασκεδάζουμε και αυτό μας βγαίνει μέσα από την διοίκηση. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη, γνωρίζουμε ότι προέρχεται από μια σκληρή ήττα στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι και θα γίνει ένα καλό παιχνίδι γιατί και εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα συνεχίσουμε την καλή μας πορεία και στο παιχνίδι με τον Άρη».

Για το αν είδε τον Άρη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Δεν είχε σχέση με τα άλλα ντέρμπι που γινόταν, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερος από τον Άρη. Το παιχνίδι ουσιαστικά είχε λήξει από το πρώτο ημίχρονο. Εγώ δεν μπορώ να κρίνω τον Άρη από αυτό το παιχνίδι γιατί τους πήγαν όλα στραβά».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Πολύ σοβαρή ομάδα, πειθαρχημένη με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Μέσα στην Τούμπα παρουσιάζεται διαφορετικός. Προσπαθούν να κάνουν κάτι καλύτερο από πέρσι και νομίζω μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε καλά. Να συνεχίσει έτσι ώστε να υπάρχει και λίγο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα».

Για το πρωτάθλημα:

«Ο Ολυμπιακός έχει τρομερό προβάδισμα μετά και τα προβλήματα του Παναθηναϊκού. Έρχονται ομάδες από πίσω που αν τα συζητούσε πριν από χρόνια ο κόσμος θα γελούσε. Αστέρας και Ατρόμητος έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια μια σοβαρότητα και διεκδικούν πράγματα που ούτε οι ίδιοι θα πίστευαν».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστήσει, οι παίκτες του Ηρακλή έχουν την ευλογία να αγωνίζονται σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που πρέπει να κάνουν πρωταθλητισμό για να ικανοποιήσουν όλο αυτόν τον κόσμο που έχει περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις, πολύ δύσκολες στιγμές. Έχει χάσει την ψυχαγωγία του τα τελευταία χρόνια και με αυτό που έγινε να συμμετέχει τελικά στην Φούτμπολ Λιγκ θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους ώστε να επανέλθει και πάλι στη Σούπερ Λιγκ».



πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: