Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ο Κορίνι στον πάγκο της Κιέβο!!

Ο Κορίνι στον πάγκο της Κιέβο
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κιέβο αποτελεί ο Ντομένικο Ντι Κάρλο. Αν και οι πληροφορίες που έφταναν από την Ιταλία έκαναν λόγο για παραμονή του τεχνικού στον πάγκο μέχρι το επόμενο ματς της ομάδας με τη Σαμπντόρια, οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και οδήγησαν στην αποπομπή του Ιταλού προπονητή. Αντικαταστάτης του είναι ο Εουτζένιο Κορίνι.

Ξεκίνησε το Καμπιονάτο με νίκη, αλλά οι επόμενες αγωνιστικές ήταν τραγικές για την Κιέβο. Σε πέντε ματς γνώρισε ισάριθμες ήττες με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το αρνητικό σερί της ομάδας της Βερόνα, ανάγκασαν τον πρόεδρο, Λούκα Καμπεντέλι, να απολύσει τον προπονητή, Ντομένικο Ντι Κάρλο και να τον αντικαταστήσει με τον Εουτζένιο Κορίνι.

Ο Κορίνι ήταν μέλος της ομάδας της Κιέβο που, με προπονητή τον Λουίτζι Ντελ Νέρι, στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, εντυπωσίασε με την ποιότητα του ποδοσφαίρου που έπαιζε καθώς και με τα εκπληκτικά αποτελέσματά της.

Ο Κορίνι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν επέκτασης και για την επόμενη χρονιά, αν η ομάδα παραμείνει στη Serie A.

Ο πρώην μέσος της Κιέβο και της Παλέρμο δεν έχει εμπειρία από την Serie A, αφού ως τώρα έχει προπονήσει την Πορτογκρουάρο στη δεύτερη κατηγορία.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: