Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Δεν τον διώχνουν αλλά τον ...φεύγουν;

Από τη στιγμή που η λύση συμβολαίου στον Φερέιρα κοστίζει και ο Πορτογάλος θέλει ολόκληρη την αποζημίωση, στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να τον ...παραιτήσουν με τον τρόπο τους. Ποιος είναι αυτός;

Δεν τον διώχνουν αλλά τον ...φεύγουν;
Μέσω του Τύπου, φυσικά! Δεν έχετε προσέξει πως άλλαξε μέσα σε λίγες ημέρες το κλίμα που υπήρχε για τον Φερέιρα στον αθλητικό Τύπο; Από "δάσκαλος για τους μικρούς", που "έφτιαξε καλή ομάδα με λίγα χρήματα" και "έχει τον τρόπο να φέρει τα πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα", ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εξελιχθεί σε "ξεροκέφαλο προπονητή" που "έχει χάσει τα αποδυτήρια και την μπάλα γενικότερα στον Παναθηναϊκό" και "στρογγυλοκάθεται πάνω στο συμβόλαιό του"!

Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο! Που μετά τις ήττες από τη Μάλαγα, την Μάριμπορ και τον Πανθρακικό ήταν έτοιμος να τα "αλλάξει όλα", αφού είναι "ο μοναδικός που ξέρει τον τρόπο και έχει την πυγμή". Και, ξαφνικά, κι αφού πρώτα ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε τη δυσαρέσκειά του μετά από το παιχνίδι εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, που το "τριφύλλι" έμεινε στο στείρο 0-0, του φόρεσαν τη στολή του αποδιοπομπαίου τράγου.

Κι από εκεί που έπρεπε να μείνει στη θέση του και να παλέψει για να αλλάξει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, πλέον πρέπει να ντραπεί για την εικόνα της ομάδας και να σηκωθεί να φύγει μόνος του. Για να γλιτώσει την αποζημίωση η ΠΑΕ, φυσικά! Παιδιά, αυτά δεν γίνονται ούτε στο ...Ανανιστάν! Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει, ειδικά όταν μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα.

Εκτός αν η προσπάθεια να ...παραιτήσουν τον Φερέιρα μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους μία σοβαρή λύση για σύλλογο με την ιστορία και το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Δεν σου κάνει σαν προπονητής, κύριε; Πιστεύεις πως είναι ανήμπορος να αλλάξει την κατάσταση; Δεν τον θέλεις άλλο, βρε αδερφέ; Κάνε ένα διακανονισμό μαζί του να μην σου πέσει βουνό η αποζημίωση, χτύπησέ τον ελαφρά στον ώμο και άσ' τον να φύγει. Αυτή θα ήταν μία έντιμη λύση και όχι να ζητούν την παραίτησή του μέσα από τον Τύπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: