Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

«Καλά που ισοφαρίσαμε»

«Καλά που ισοφαρίσαμε»
Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Γιουβέντους στο παιχνίδι με τη Σαχτάρ ανέλυσε, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας, ο Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο σκόρερ των «μπιανκονέρι» παραδέχτηκε πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν η αναμενόμενη, έπλεξε, ωστόσο, το εγκώμιο των αντιπάλων της, που έπαιξαν πολύ καλά και δυσκόλεψαν αφάνταστα τη «Γιούβε».

Από την κλήρωση, ακόμα, των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, πολλοί ισχυρίστηκαν πως από τον 5ο όμιλο θα προκριθούν στην επόμενη φάση η Τσέλσι και η Γιουβέντους, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Σαχτάρ και τη Νόρζελαντ. Αυτός που είχε αντιρρήσεις για τα προγνωστικά αυτά ήταν ο προπονητής των Ουκρανών, Μιρτσέα Λουτσέσκου, που θεωρούσε πως η ομάδα του μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ο Λουτσέσκου δικαιώνεται, αφού η Σαχτάρ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Τσέλσι. Η ισοπαλία, μάλιστα, με τη Γιουβέντους με 1-1 δυνάμωσε ακόμα περισσότερο την πίστη του Ρουμάνου, που βλέπει πως η ομάδα του δεν είναι πιο αδύναμη από τους Ιταλούς.

Τη δύναμη της Σαχτάρ παραδέχτηκε και ο Λεονάρντο Μπονούτσι, μιλώντας στο κανάλι της Γιουβέντους. «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή και στο τέλος του αγώνα ήταν καλύτεροι από εμάς, μας πίεσαν και θα μπορούσαν να μας νικήσουν. Στο τέλος μάλλον πήραμε ένα βαθμό, παρά χάσαμε δύο», παραδέχτηκε ο Μπονούτσι.

Γιατί, όμως, η «Γιούβε» δεν μπόρεσε να επιβάλει το παιχνίδι της; «Γιατί μπήκαμε χωρίς πάθος στην αρχή και τους δώσαμε το δικαίωμα να παίξουν αυτοί περισσότερο με τη μπάλα στα πόδια. Ευτυχώς ισοφαρίσαμε γρήγορα και πήραμε τα ηνία του αγώνα. Το λάθος μας ήταν που δεν τους πιέσαμε ψηλά για να τους υποχρεώσουμε στο εύκολο λάθος. Πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας από το ματς αυτό. Να παίζουμε δυνατά, στο γνωστό πνεύμα της Γιουβέντους.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: