Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ράμος: «Σέβομαι τις αποφάσεις του Μουρίνιο»

Ράμος: «Σέβομαι τις αποφάσεις του Μουρίνιο»
Καμία πρόθεση να την «πει» στον Ζοσέ Μουρίνιο, φορώντας την φανέλα του Μεσούτ Εζίλ στον αγώνα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, δεν είχε ο Σέρχιο Ράμος, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος με σχόλια που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter.

Στην Ισπανία έχει γίνει πρώτο θέμα η φωτογραφία που έχει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η Marca, στην οποία ο διεθνής στόπερ φαίνεται ότι φοράει τη φανέλα του Γερμανού μεσοεπιθετικού.

Αυτό οδήγησε στο συμπέρασμα τα Μέσα της χώρας ότι ο 26χρονος παίκτης ήθελε να «απαντήσει» στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος τον είχε αφήσει στον πάγκο πριν από δύο εβδομάδες στον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

«Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα πριν μιλήσετε και εφεύρετε ψέματα», έγραψε ο Ράμος και πρόσθεσε: «Ο Μεσούτ (Εζίλ) είναι εξαιρετικός φίλος και μου είχε πει πριν από πολύ καιρό ότι θα ήθελε το πρώτο μου γκολ στη σεζόν να είναι για εκείνον και έτσι πήρα τη φανέλα του».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τόνισε: «Πίστευα… ότι θα μπορούσα να είχα πετύχει το πρώτο μου γκολ. Τίποτα περισσότερο».

Καταλήγοντας, ο διεθνής άσος μίλησε για τις σχέσεις του με τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Επιπλέον, η σχέση μου με τον Μουρίνιο είναι καλή, ειλικρινής και ξεκάθαρη. Σέβομαι τις αποφάσεις του και είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Ζήτω η Ρεάλ…»!



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: