Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Επίσκεψη από τον… πρώην!!

Επίσκεψη από τον… πρώην
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες και τον προπονητή της Μίλαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης πριν τον αγώνα κόντρα στη Ζενίτ, για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Φάμπιο Καπέλο, νυν τεχνικός της εθνικής Ρωσίας και από τους σημαντικότερους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο των «ροσονέρι» επισκέφθηκε την αποστολή των Ιταλών και αντάλλαξε μερικές κουβέντες μαζί τους.

Η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τη Μίλαν, που αναδείχτηκε ισόπαλη με την Άντερλεχτ στο Σαν Σίρο. Το αποτέλεσμα αυτό αναγκάζει την ομάδα του Μιλάνου να κυνηγήσει μόνο τη νίκη στην Αγία Πετρούπολη με αντίπαλο τη Ζενίτ στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η αποστολή της Μίλαν έφτασε στη Ρωσία και το πρωί της Τετάρτης έκανε την τελευταία της προπόνηση πριν τη μεγάλη αναμέτρηση. Την προπόνηση αυτή παρακολούθησε και ο πρώην προπονητής των «ροσονέρι» και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρωσίας, Φάμπιο Καπέλο.

Ο Καπέλο μίλησε για λίγη ώρα με τους παίκτες της Μίλαν, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστά αυτά που ειπώθηκαν. Αμέσως μετά και αφού αποχώρησαν οι ποδοσφαιριστές, ο «Ντον Φάμπιο» συζήτησε και με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Πληροφορίες από την Αγία Πετρούπολη θέλουν τον Καπέλο, εκτός από τις ευχές για καλή τύχη, να συμβουλεύει τον Αλέγκρι για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσει την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, αλλά και να τον προτρέπει να «κλείσει» τα αφτιά του σχετικά με όσα ακούγονται για το μέλλον του στην ομάδα του Μιλάνου.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η συζήτηση των δύο αντρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα, δείγμα της αμοιβαίας εκτίμησης που τρέφει ο ένας για τον άλλον.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: