Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Γκαμπερίνι: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Γκαμπερίνι: «Είμαστε σε καλό δρόμο»
Οι καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα η Νάπολι, έχουν ανοίξει την… όρεξη στους παίκτες της, οι οποίοι ονειρεύονται την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένας από αυτούς ο Αλεσάντρο Γκαμπερίνι πιστεύει ότι οι «παρτενοπέι» είναι σε καλό δρόμο, ώστε να φτάσουν στο Scudetto, ενώ εξήρε και την λειτουργία όλης της ομάδας.

«Μπορεί ο στόχος μας να μην είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με κάθε κόστος, ωστόσο, πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Αυτό που θέλουμε από εδώ και πέρα είναι να συνεχίσουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούμε», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας, ο Ιταλός αμυντικός τόνισε: «Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχουμε καλούς παίκτες στην άμυνα. Η συνολική προσπάθεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά στη φετινή Νάπολι. Έχουμε μία καλή και δουλεμένη ομάδα, η οποία αμύνεται σωστά και έχει τη δυνατότητα να βγάλει ανά πάσα στιγμή φάσεις για γκολ».

Αναφορικά με τη δική του φιλοδοξία, σχολίασε: «Αυτό που θέλω είναι να κατακτήσω τρόπαια με τη φανέλα της Νάπολι. Είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε και μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες έχουν μεγάλες φιλοδοξίες. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο και να πετύχουμε αυτή τη χρονιά».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: