Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Στο ΔΣ η Γκοντσάρεβα!!

Λίγες εβδομάδες πριν γίνει γνωστή η νέα διοίκηση της ΠΑΕ, η πρώτη στην εποχή Σαββίδη, με απόφαση της ιδιοκτησίας, μπήκε στην σημερινή διοίκηση του ΠΑΟΚ και η Μαρία Γκοντσάρεβα…
Στο ΔΣ η Γκοντσάρεβα
Η Ρωσίδα συνεργάτιδα του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, που έχει και τον ρόλο του τοποτηρητή του στη Θεσσαλονίκη επιλέχτηκε να μπει στην διοίκηση από τώρα, παρά το γεγονός η θητεία αυτής της διοίκησης λήγει στις 15 Νοεμβρίου.
Ήδη το όνομα της Γκοντσάρεβα έχει προταθεί στο πρωτοδικείο μέσω του Ερασιτέχνη, η υπόθεση «εκδικάστηκε» κι από μέρα σε μέρα αναμένεται ο διορισμός της στη διοίκηση, προκειμένου να γίνει το έβδομο μέλος.
Μέχρι σήμερα, στη διοίκηση είναι οι Βρύζας, Μηλιωρίδης, Γιώργος Σαχπατζίδης (ο γιος), Τριλυράκης, Σαράτσης, αλλά και ο Κοντάροφ, ο άνθρωπος που είχε έρθει από τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, πριν την αποκτήσει ο Σαββίδης.
Θεωρητικά, η Γκοντσάρεβα, που είναι ο πλέον έμπιστος άνθρωπος του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, μπαίνει τώρα στην διοίκηση ώστε ο αριθμός των μελών να είναι μονός, όπως συνηθίζεται, και δεν είναι γνωστό αν πίσω απ΄ αυτή την κίνηση, υπάρχει κάποια σκοπιμότητα.
Υπενθυμίζεται, ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχει οριστικοποιηθεί το επόμενο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα αποτελείται αποκλειστικά από ανθρώπους της επιλογής Σαββίδη και μέσω του Ερασιτέχνη θα προταθεί στο πρωτοδικείο προκειμένου να διοριστεί και να αναλάβει τη διοίκηση από τις 15 Νοεμβρίου.
Ο Σαββίδης ήταν το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και είχε σειρά επαφών για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ. Προς το παρόν, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κρατά κλειστά τα χαρτιά του και ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν έστω κι ένα μέρος των σκέψεών του, σχετικά με το πώς θα πορευτεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: