Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Πάντιτς: «Πρέπει να το σκεφτώ για ΑΕΚ»

Πάντιτς: «Πρέπει να το σκεφτώ για ΑΕΚ»
Επιφυλακτικός -αλλά όχι και αρνητικός- στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Μίλινκο Πάντιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως δεν έχει έρθει σε απευθείας επαφή με την «Ένωση», ωστόσο παραδέχθηκε πως Ισπανός μάνατζερ του έχει μεταφέρει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα.

Παρόλο που ανέφερε λοιπόν ότι παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και ξέρει τη δύσκολη κατάσταση του συλλόγου, τόνισε πως θα πρέπει να το σκεφτεί με το μυαλό -και όχι με την καρδιά- για το αν θα ήθελε να κάτσει στον πάγκο του.

«Δε με έχει πάρει τηλέφωνο κανένας απευθείας απ' την ΑΕΚ. Με πήρε όμως ένας Ισπανός μάνατζερ και μου είπε ότι υπάρχει μια ομάδα στην Ελλάδα που με θέλει», ανέφερε στο novasports ο Πάντιτς κι έπειτα απάντησε σε ερωτήσεις.

- Εσείς, ενδιαφέρεστε να αναλάβετε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ;

«Πρέπει να το σκεφτώ πολύ. Να δω πως είναι η κατάσταση. Δε μπορείς να πάρεις τόσο γρήγορα μια απόφαση. Γνωρίζω πολύ καλά τι γίνεται, ότι η ομάδα δεν έχει αρχίσει πολύ καλά φέτος, ότι έχει πολλά προβλήματα, ότι έχει 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Βλέπω πολύ ελληνικό ποδόσφαιρο. όχι μόνο την ΑΕΚ, βλέπω τα πάντα. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι… χαμηλά φέτος. Τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Έχουν αλλάξει τα πράγματα απ' όταν ήμουν εκεί».

- Άρα είστε θετικός στην επιστροφή σας στην Ελλάδα;

«Δε μπορείς να πάρεις σε μια μέρα αυτή την απόφαση. Πρέπει πρώτα να μιλήσω με την οικογένειά μου, με τον μάνατζερ. Εγώ πάντα λέω ότι ενδιαφέρομαι, αν με θέλει κάποια ομάδα από την Ελλάδα. Πρέπει όμως να ρωτήσω σε τι κατάσταση είναι, γιατί βλέπω ότι έχει αλλάξει πολύ.

Παλιά η ΑΕΚ ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Πως είναι η οικονομική κατάσταση, οι παίκτες. Πρέπει να δω τι γίνεται.Η ΑΕΚ είχε ενδιαφερθεί για μένα όταν ήμουν ποδοσφαιριστής στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ήταν ο Στεπάνοβιτς προπονητής τότε. Με ήθελε πολύ, αλλά τελικά πήγα στη Γαλλία».


- Εσείς δεσμεύεστε με συμβόλαιο ή είστε ελεύθερος;

«Είμαι ελεύθερος, δεν έχω συμβόλαιο με κανέναν. Έχω κάποιες προτάσεις, επειδή πέρυσι με τη β’ ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης είχαμε πολύ καλή σεζόν. Είχαμε την καλύτερη πορεία από το 2002. Τερματίσαμε στην 5η θέση, αλλά δε συμφωνήσαμε να ανανεωθεί το συμβόλαιο».

- Άρα μένει να περιμένουμε αν θα γίνει επίσημη πρόταση της ΑΕΚ προς το πρόσωπό σας…

«Αυτή τη φορά, αν επιστρέψω, πρέπει να το αποφασίσω με το μυαλό. Όχι με την καρδιά. Γιατί όταν επέστρεψα τη δεύτερη φορά για τον Πανιώνιο, πήρα την απόφαση με την καρδιά μου και δε θέλω να κάνω το ίδιο λάθος, αφού υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: