Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο!!

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο
Μπορεί το μυαλό του κόσμου του Παναθηναϊκού να μονοπωλεί η παραμονή ή όχι του Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας, η διοικούσα επιτροπή του «τριφυλλιού», όμως, που συνεδρίασε το πρωί, σε άλλα θέματα στάθηκε.

Οι Αλαφούζος, Παναγόπουλος, Πολέμης και Γόντικας ανέλυσαν τα οικονομικά για αρκετή ώρα, το πρωί της Τρίτης, ψάχνοντας πρωτίστως λύση σε αυτά και μετά μίλησαν για τα αγωνιστικά.

Έτσι, στην ατζέντα της ημερήσιας διάταξης, τα θέματα που μονοπώλησαν ήταν περισσότερο τι έχει γίνει με το δάνειο, σε πιο σημείο βρίσκονται οι πληρωμές των διακανονισμών προς τους πράσινους αλλά και που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σε ότι έχει να κάνει με τον έλεγχο της UEFA. Επίσης εγκρίθηκαν και κάποιες συμβάσεις που έπρεπε να περάσουν από την διοικούσα επιτροπή.

Από εκεί και πέρα, όπως είναι λογικό, συζητήθηκε και το θέμα Φερέιρα, χωρίς να υπάρχει όμως κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Αφού ο Αλαφούζος στηρίζει τον Φερέιρα και του δίνει χρόνο να δει αν μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεωρεί πως αφενός είναι δύσκολο ένας νέος προπονητής να διαχειριστεί τις επιλογές του Φερέιρα καλύτερα από τον Πορτογάλο, αφετέρου, νομίζει πως μπορεί η ομάδα να βρει τον εαυτό της σιγά-σιγά. Παρόλα αυτά, επειδή οι πιέσεις που δέχεται είναι αφόρητες, είναι δεδομένο πως εάν το «τριφύλλι» κάνει δύο ήττες από Τότεναμ και Ξάνθη, ο Πορτογάλος θα απομακρυνθεί αργά η γρήγορα.

Κουβέντα έγινε και για τεχνικό διευθυντή χωρίς ωστόσο να παρθεί μια ουσιαστική απόφαση, αλλά από την στιγμή που θα συνεδριάζουν μια φορά την εβδομάδα, μπορεί κάλλιστα αυτό να γίνει την επόμενη φορά. Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει εγκρίνει ένα έξτρα κονδύλι κοντά στις 130.000 ευρώ για την πράσινη ακαδημία αφού ο Αλαφούζος θεωρεί πως είναι προτιμότερο να δοθούν κάποια επιπλέον χρήματα στην ακαδημία και όχι σε μια μεταγραφή σαν αυτές, τις τελευταίες…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: