Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ούτε κατάλαβε τι τον βρήκε!!

Ούτε κατάλαβε τι τον βρήκε
Δυσκολεύτηκε να δώσει εξήγηση για τα αίτια της ήττας που γνώρισε η Μπάγερν Μονάχου από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ. Ο διεθνής αμυντικός φάνηκε σαστισμένος όταν αντίκρισε τους δημοσιογράφους μετά το τέλος του ματς και ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του, τονίζοντας μόνο την έλλειψη αγωνιστικότητας που χαρακτήρισε εκείνον και τους συμπαίκτες του.

Δικαιώθηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο ο Γιούπ Χάινκες για τις δηλώσεις που έκανε πριν την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Οι Λευκορώσοι κέρδισαν με 3-1 τους Βαυαρούς και απέδειξαν πως ο προπονητής των Γερμανών δεν μπλόφαρε όταν έχριζε φαβορί της αναμέτρησης τους γηπεδούχους.

Φαίνεται, όμως, πως αυτοί που θα έπρεπε να πάρουν το μήνυμα του Χάινκες, αδιαφόρησαν. Οι παίκτες της Μπάγερν έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά το τέλος του. Ακριβώς όπως ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ, που όταν βρέθηκε απέναντι στους δημοσιογράφους, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη.

«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα του πώς κατάφεραν να μας βάλουν 3 γκολ. Έπρεπε να παλέψουμε πιο πολύ και να είμαστε πιο ορμητικοί», ήταν τα μόνα λόγια που κατάφερε να πει.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: