Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Μουρίνιο: «Για τη νίκη κόντρα στον Άγιαξ»

Μουρίνιο: «Για τη νίκη κόντρα στον Άγιαξ»
Όταν είσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στόχος είναι πάντα η νίκη.

Αυτό ξεκαθάρισε και ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το παιχνίδι της «βασίλισσας» κόντρα στον Άγιαξ, την Τετάρτη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο Άγιαξ είναι μια καλοδουλεμένη «μηχανή» και χρειάζεται προσοχή για να κερδίσεις. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ράμος», τόνισε «κοφτά» για τη σχέση του με τον Ισπανό αμυντικό της Ρεάλ.

«Ο Άγιαξ έχει την ίδια φιλοσοφία που είχε και την περασμένη σεζόν. Προσπάθησα να εξηγήσω στους ποδοσφαιριστές μου για το πώς αγωνίζεται ο Αίαντας. Πάντα το σύνολο είναι ανώτερο από τους παίκτες μεμονωμένα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεδομένα όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ θέλουν να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Άγιαξ. Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε να παίξει σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ; Κάθε πόντος είναι σημαντικός στην προσπάθεια που κάνουμε. Στις δύο τελευταίες διοργανώσεις φτάσαμε αρκετά μακριά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και φέτος. Θέλω να κερδίσουμε αύριο και παράλληλα να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως πάντα. Μόνο τη νίκη έχω στο μυαλό μου».

«Θα χρησιμοποιήσω όποιους ποδοσφαιριστές κρίνω ότι είναι σε θέση να εξασφαλίσουν τη νίκη με τον Άγιαξ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Σέρχιο Ράμος, όλα είναι καλά», κατέληξε στη συνέντευξη Τύπου ο Μουρίνιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: