Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Μπάτε... σκύλοι αλέστε!!

Μπάτε... σκύλοι αλέστε!
Την ξέφρενη πορεία της συνεχίζει η Μπάτε Μπορίσοφ. Οι Λευκορώσοι επικράτησαν 3-1 της Μπάγερν Μονάχου και έφτασαν τους έξι πόντους, μετά από δύο αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Βαλένθια επικράτησε εύκολα 2-0 της Λιλ, η οποία συνεχίζει να «βουλιάζει» με τις εμφανίσεις της. Η ομάδα της Γαλλίας, αγνοεί τη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις από τις 11 Αυγούστου.

Βαλένθια - Λιλ

Πολύ καλύτερη και έτοιμο για άλλο ένα τρίποντο η Βαλένθια επικράτησε 2-0 της Λιλ με τον Ζόνας να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ήταν και πάλι το… hot όνομα της ομάδας του Πελεγκρίνο και με δύο γκολ στο 38’ και το 75’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας το πρώτο τρίποντο της ομάδας του για φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βαλένθια (Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο):: Ουαιτά, Σισοκό, Μπαραγκάν, Βίτορ Ρουίθ, Ντελγκάδο, Γκάγκο, Φεγκουλί (87' Περέιρα), Γουαρδάδο, Κοστα, Ζόνας(81' Παρέχο), Σολδάδο (84' Βαλντές).

Λιλ (Ρούντι Γκαρσιά): Λαντρό, Ντεμπισί, Μπέρια, Σετζού(82' Ντινιέ), Μπάσα, Μπαλμόν, Γκουεγιέ, Πεντρετί, Παγιέ, Μέντεζ (73' Ροντελίν), Ρου (64' Ντε Μέλο).

Μπάτε Μπορίσοφ – Μπάγερν Μονάχου

Το… θαύμα καλά κρατεί. Η Μπάτε Μπορίσοφ αιφνιδίασε την Μπάγερν και επικράτησε 3-1 των Γερμανών, κάνοντας το δύο στα δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παβλόφ άνοιξε το σκορ στο 23’, ενώ ο Ροντιόνοφ το 2-0 στο 78’. Ο Ριμπερί, με άψογο πλασέ στις καθυστερήσεις μείωσε, όμως οι γηπεδούχοι με τον Μπρεσάν στο 94’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μπάτε Μπορίσοφ (Βίκτορ Γκοτσαρένκο): Γκορμπούνοφ, Μπορντάτσεφ, Φιλιπένκο, Σίμιτς, Ολιάκοφ, Ιχτάροβιτς (66' Σιβάκοφ), Βολότκο, Χλεμπ, Πάβλοβ (84' Μπρεσάν), Ολέχνοβιτς, Ροντιόνοφ (87' Μοζολέφσκι).

Μπάγερν Μονάχου (Γιούπ Χάινκες): Νόιερ, Ντάντε, Μπόατεγκ, Λαμ, Μπανστούμπερ (77' Σβαϊνστάιγκερ), Ριμπερί, Χάβι Μαρτίνεθ (58' Σακίρι), Μίλερ, Γκουστάβο, Κρόος, Μάντζουκιτς (75' Πιζάρο).

Βαθμολογία

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 6 (5-2)
Μπάγερν Μονάχου 3 (3-3)
Βαλένθια 3 (3-2)
Λιλ 0 (1-5)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Λιλ-Μπάγερν Μονάχου (21:45)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Βαλένθια (21:45)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: