Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

«Ο προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα»

«Ο προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα»
Αισιόδοξος για το μέλλον της Μίλαν εμφανίστηκε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, μιλώντας με δημοσιογράφους στο παρασκήνιο βράβευσης του από την περιφέρεια της Λομβαρδίας. Ο Γκαλιάνι επέστησε την προσοχή των παικτών της ομάδας του ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Καμπιονάτο, ενώ επανέλαβε τη στήριξή του προς το πρόσωπο του προπονητή Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι από τις πλέον κρίσιμες για την πορεία της Μίλαν τη φετινή χρονιά. Για το Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ για το πρωτάθλημα την περιμένει το κλασικό ντέρμπι του Μιλάνου με την Ίντερ. Τα αποτελέσματα αυτών των αγώνων θα κρίνουν, εν πολλοίς και το μέλλον του προπονητή των «ροσονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε ο στενός συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Αντριάνο Γκαλιάνι. «Δεν αμφισβητείται από τη διοίκηση, αλλά η ζωή του προπονητή εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος πως η Μίλαν θα αρχίσει να κερδίζει και όλοι θα πάψουν να ασχολούνται με τον Αλέγκρι. Πάντως δεν βρίσκεται σε κίνδυνο», δήλωσε ο Γκαλιάνι.

Τα ματς που ακολουθούν είναι κρίσιμα. Τι περιμένει από την ομάδα; «Πρώτα έχουμε ένα σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό, ματς με τη Ζενίτ. Μετά την ισοπαλία με την Άντερλεχτ δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Το ματς θα είναι δύσκολο, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Μπορούν να τα καταφέρουν. Όσο για το ντέρμπι, είναι νωρίς ακόμα για να το σκεφτούμε. Στην Πάρμα, όμως, αν και δεν νικήσαμε, είδα μεγάλη βελτίωση και αυτό με καθησυχάζει ενόψει Ίντερ», απάντησε ο ισχυρός άντρας της Μίλαν.

Κλείνοντας ο Γκαλιάνι έκανε μια αναφορά στον Στέφαν Ελ Σααραουΐ. «Παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά, που να βγαίνει έτσι στην αντεπίθεση, δεν είχαμε ποτέ. Δεν ευλογώ τα γένια μου, αλλά ήμουν εγώ αυτός που πίεσα για την απόκτησή του. Ακούω πως αρέσει στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Το συμβόλαιό του, ωστόσο, λήγει το 2017, οπότε οι οπαδοί μας να μείνουν ήσυχοι, δεν πρόκειται να πάει πουθενά.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: