Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

«Φαλκάο για Μέσι ή Ρονάλντο; Όχι!»

«Φαλκάο για Μέσι ή Ρονάλντο; Όχι!»
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Ράνταμελ Φαλκάο για να αποκτήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης τον Λιονέλ Μέσι ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε ο Ενρίκε Θερέθο, μιλώντας στην εφημερίδα «AS». Επίσης, ο πρόεδρος των «ροχινμπλάνκος» αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες τίτλου που υπάρχουν στην ομάδα του.

«Συμφωνώ ότι ο Φαλκάο είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο. Δεν είναι μόνο λόγια, αλλά μιλάω με αποδείξεις. Δεν θα άλλαζα τον Φαλκάο για τον Μέσι ή τον Ρονάλντο. Ο Φαλκάο είναι καλύτερος, πολλές ομάδες τον θέλουν, αλλά ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και είμαστε ικανοποιημένοι μαζί του», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων και στη συνέχεια απάντησε στο γεγονός ότι ο Φαλκάο δεν έπαιξε στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ και η ομάδα του κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς:

«Οποιοσδήποτε από τους παίκτες της ομάδας μπορεί να είναι βασικός στο αρχικό σχήμα της, δεδομένου ότι όλοι ακολουθούν κατά γράμμα τα λόγια του προπονητή και παλεύουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τους αγώνες. Το 2012 θα το θυμάμαι, αφού βιώνω τις καλύτερες στιγμές μου ως πρόεδρος του συλλόγου».

Στη συνέχεια, ο Θερέθο τόνισε: «Είμαστε σε καλή θέση στη βαθμολογία και η ομάδα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις από την αρχή της σεζόν, αλλά τώρα σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι για το Europa League κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα και στο πρωτάθλημα δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα, αφού είμαστε ακόμα στην αρχή της διαδρομής.

Η ομάδα είναι ενωμένη, είναι συμπαγής και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ο προπονητής ή οι παίκτες δεν κοιτούν τίποτα περισσότερο από το επόμενο ματς. Τώρα παίζουμε για το Europa League και θέλουμε να σιγουρέψουμε την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έτσι το μεθαυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να προκριθούμε το συντομότερο δυνατόν
».

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος της Ατλέτικο μίλησε για τη μάχη τίτλου που δίνει η ομάδα του: «Αυτό που πιστεύω είναι ότι την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε τη Μάλαγα, μία σημαντική ομάδα που επίσης προσπαθεί να είναι μεταξύ των κορυφαίων της κατηγορίας. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε. Αυτή η ομάδα είναι διψασμένη για επιτυχίες. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα και ότι δεν θέλουμε να έχουμε απώλειες. Όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα που θα έχει η Ατλέτικο, αλλά θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα-βήμα ως συνήθως. Αν συνεχίσουμε έτσι, η ομάδα θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους της για τους οποίους παλεύει τη φετινή σεζόν».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: