Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

«Όνειρό μου να κρίνω ένα ντέρμπι»

«Όνειρό μου να κρίνω ένα ντέρμπι»
Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, ωστόσο, ο Χαβιέ Ζανέτι παραμένει στις… επάλξεις και περιμένει με ανυπομονησία το ντέρμπι με τη Μίλαν.

Ο αρχηγός της Ίντερ μίλησε για τη νίκη απέναντι στη Φιορεντίνα, την αναμέτρηση για το Γιουρόπα Λγκ, αλλά και για το μεγάλο παιχνίδι του Μιλάνο και αν θα είναι το τελευταίο της καριέρας του.

«Απέναντι στην Φιορεντίνα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πήραμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Μιλήσαμε με τον προπονητή μας πριν την αναμέτρηση, ώστε να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα προβλήματα που είχαμε τις προηγούμενες αγωνιστικές», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Αναφορικά με το παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ και το ντέρμπι με τη Μίλαν, σχολίασε: «Έχουμε ένα δύσκολο ταξίδι μπροστά μας στο Μπακού. Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε αυτό το παιχνίδι και μετά να ασχοληθούμε με τη Μίλαν. Όσον αφορά το ντέρμπι είναι ένας αγώνας που θα κριθεί κυρίως στο πόσο πολύ το θέλουν οι δύο ομάδες. Θα ήθελα πάρα πολύ να κρίνω εγώ ένα τόσο μεγάλο ματς. Είναι το όνειρό μου. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι θα είναι το τελευταίο στην καριέρα μου. Όπως και να έχει θα απολαύσω την κάθε στιγμή».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: