Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Κουρδάκης: «Ο Κάτσε τρέχει για όλη την ομάδα»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν του ΌΦΗ, Παναγιώτης Κουρδάκης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, για τις ευκαιρίες που δεν πήρε στον ΠΑΟΚ και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.


Για το παιχνίδι του Σαββάτου και την ομάδα του ΠΑΟΚ:

«Αυτά τα ματς έχουν κάποια ιδιαιτερότητα, το καλό είναι ότι υπάρχουν καλές σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας. Είναι πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, με καλό προπονητή. Είναι γρήγορη ομάδα με καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάνουν πολλές φάσεις. Ίσως έχουν κάποιες αδυναμίες στην άμυνα, που θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε. Δεν έχουν να κάνουν με πρόσωπα, αλλά με τον τρόπο παιχνιδιού. Είναι πιο επιθετική η ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτό έχει αντίκτυπο την αδυναμία στην άμυνα».

Για το ότι δεν πήρε ευκαιρία στον ΠΑΟΚ:

«Με ενόχλησε αυτό που έχει γίνει, αλλά πρέπει να τα ξεπερνάμε αυτά. Είναι ευκαιρία για τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές να δείξουν τι αξίζουν. Μπορεί η κρίση να έχει χτυπήσει πολλούς τομείς, αλλά μπορούν να βγουν πολλά θετικά μέσα από αυτό».

Για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ:

«Δίνονται πολύ εύκολα ευκαιρίες σε νέους παίκτες. Να γίνει κάτι παρόμοιο τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ δύσκολο. Είναι ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν. Εγώ με τον Κάτσε ήμασταν και συμπαίκτες πέρσι στην Επανομή. Έχει απίστευτα φυσικά προσόντα και τρέχει για όλη την ομάδα. Είναι σημαντικό που υπάρχει ένας προπονητής που πίστεψε σε αυτόν και τον βοήθησε σε θέματα τακτικής. Μέσα από τον ΠΑΟΚ μπορεί να πάει και ψηλότερα».

Για τον ΟΦΗ:

«Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη μετά το στραβό αποτέλεσμα με την Κέρκυρα, πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να τονωθούμε ψυχολογικά γι? αυτό χρειαζόμαστε τη νίκη. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την δυνατή έδρα μας καθ? όλη την διάρκεια της σεζόν και πιστεύω δύσκολα θα περάσουν από εδώ ομάδες».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: