Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Κάρολ: «Έχουμε εμπειρία και θα παλέψουμε»

Κάρολ: «Έχουμε εμπειρία και θα παλέψουμε»
«Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε με την Άρσεναλ. Έχουμε την εμπειρία και θα παλέψουμε», τόνισε ο Ρόι Κάρολ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι οι «κανονιέρηδες» είναι μια ομάδα αρκετά καλή επιθετικά η οποία σκοράρει πολύ κάτι που πρέπει να προσέξουν αύριο εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ρόι Κάρολ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Άρσεναλ

-για την… επιστροφή του στην Αγγλία και σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ:
«Είναι φανταστικά για μένα που παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από καιρό. Το να γυρίζω εδώ που έχω δώσει μεγάλα παιχνίδια με την Άρσεναλ είναι σημαντικό για μένα»

-για την Άρσεναλ:
«Η Άρσεναλ είναι μία καλή ομάδα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε μία δύσκολη αποστολή αλλά ανυπομονούμε να παίξουμε. Θέλουμε να πάμε καλά. Έχω πολλές εμπειρίες από παιχνίδια κόντρα στην Άρσεναλ. Έχω τον ημιτελικό που είχαμε παίξαμε απέναντί της αλλά και κακές στιγμές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι εδώ για να διασκεδάσω τον αυριανό αγώνα και να μιλήσω για την νέα μου ομάδα τον Ολυμπιακό και όχι για το παρελθόν

-για το αυριανό παιχνίδι και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί:
«Το εάν θα έχω πολλή δουλειά ή όχι αύριο εξαρτάται από τον κόουτς. Αυτός θα κρίνει εάν θα αγωνιστώ. Η Άρσεναλ έχει ένα πολύ καλό σύνολο αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε. Έχουμε καλή ομάδα, μας αρέσει το καλό ποδόσφαιρο και έχουμε καλούς Έλληνες παίκτες. Το παν είναι να συνεχίζεις να δουλεύεις σκληρά και να γυρίζεις σε θεσμούς, όπως το Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να συνεχίσω να παίζω όσο περισσότερο μπορώ. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε με την Άρσεναλ. Πέρυσι χάσαμε οριακά. Έχουμε εμπειρία και θα παλέψουμε. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως η Άρσεναλ βάζει γκολ. Εμείς θα προσπαθήσουμε σκληρά αύριο και θα δούμε το τι θα γίνει και πως θα πάει το ματς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: