Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ανακαλύφθηκε τεράστιο κοίτασμα ομογενών στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με αποκαλύψεις έγκυρων blogs, το υπέδαφος της χώρας είναι γεμάτο από εξαιρετικής ποιότητος ομογενείς, βγάζει περίπου 2,8 «Θείους Τζον» ανά βαρέλι και αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες μας σε «τράκα» για τα επόμενα 30 χρόνια!

Ανακαλύφθηκε τεράστιο κοίτασμα ομογενών στην Ελλάδα!
Φαίνεται ότι τελικά ο Θεός της Ελλάδας δεν θέλησε τελικά να παραδοθούμε στους τοκογλύφους, παρά τις προσπάθειες των προδοτικών ηγεσιών της πατρίδας, που θα λογοδοτήσουν για την προδοσία τους, αφού πρώτα εκτελεστούν!
Τα δημοσιεύματα στο internet είναι ξεκάθαρα: Με μια μικρή αλλαγή στο Σύνταγμα (που ποιός ενδιαφέρεται δηλαδή, αν πρόκειται για ζεστό χρήμα) και με μερικές άλλες χάρες, η χώρα μας θα γίνει ξαφνικά η πλουσιότερη του πλανήτη!
Η ανακάλυψη είναι πολύ πιο σημαντική και πολύτιμη από το πετρέλαιο, αφού δεν χρειάζεται καν να μπούμε στον κόπο να το αντλήσουμε και να το διυλίσουμε προκειμένου να γίνουμε Ντουμπάι. Με τους ομογενείς, που σημειωτέον, βρίσκονται εξ’ ολοκλήρου μέσα στην ελληνική ΑΟΖ, τα χρήματα, έρχονται κατευθείαν, χωρίς καθόλου κόπο και χωρίς να χρειαστεί να πέσουμε πάλι στην ανάγκη των μεταναστών, που θα δούλευαν στις πλατφόρμες άντλησης! Φοβερό;
Πάντως οι πρώτες έρευνες, έδειξαν ότι το κοίτασμα των ομογενών είναι της κατηγορίας «ΘΑΤΑ» που θεωρείται από τις καλύτερες αφού προέρχεται από τα αρχικά «Θείος Από Την Αμερική», δηλαδή από τις παλιότερες εθνικές φαντασιώσεις. Η πυκνότητα του κοιτάσματος είναι ένας «Μπρούκλης» ανα κυβικό μέτρο, ενώ φέρεται να έχει προσμίξεις με Porsche Cayenne και άλλα προϊόντα πολυτελείας. Πράγμα που αν αληθεύει, σημαίνει ότι θα μας απαλλάξει και από τον κόπο να ξαναγοράσουμε τα κατασχεμένα ή να πέσουμε πάλι στην ανάγκη των γερμανών για να πάρουμε καινούρια.
Πηγή: protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: