Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Απλά... δεν γίνεται!!

Το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια συγκεντρώνει πολλές συμπάθειες στην οικογένεια της ΑΕΚ και η αλήθεια είναι ότι ο Γεωργιανός προπονητής ήταν από τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για τον διάδοχο του Βαγγέλη Βλάχου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Ωστόσο, συζητήθηκε η περίπτωση του και οι αποδοχές του… φρέναραν κάθε σκέψη των ανθρώπων της ΑΕΚ.
Απλά... δεν γίνεται
Το 1 εκατ. ευρώ απολαβές ετησίως του Κετσπάγια στην εθνική Γεωργίας είναι ποσό απλησίαστο για την ΑΕΚ τούτη την εποχή (η Ένωση μπορεί να ξοδέψει το πολύ μέχρι 100.00 ευρώ για τον νέο προπονητή). Επίσης, ο Τιμούρ δεν μπορεί να φύγει τώρα από την εθνική Γεωργίας, όσο και να το ήθελε… Βλέπετε, είναι στο ξεκίνημα τους τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 και στην Γεωργία ποντάρουν πολλά στο πρόσωπο του (διαδέχθηκε τον Κούπερ της μίας νίκης σε 10 ματς!).
Στην πρεμιέρα η Γεωργία νίκησε 1-0 την Λευκορωσία εντός, ενώ την επόμενη αγωνιστική έχασε πολύ δύσκολα από την Ισπανία με 1-0 με το γκολ να μπαίνει στο 86’. Μάλιστα, ο προπονητής της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας και Πρωταθλήτριας Ευρώπης έλεγε ότι κέρδισαν πολύ δύσκολα λόγω του πολύ καλού στησίματος των αντιπάλων τους. Έτσι, η Γεωργία είναι «ζωντανή» για την μάχη της πρόκρισης στο Μουντιάλ και δύσκολα ο προπονητής της να τα… παρατήσει τώρα.
Εντωμεταξύ, ο Βασίλης Δημητριάδης έχει οικογενειακές σχέσεις με τον Κετσπάγια και γνωρίζει από… πρώτο χέρι τις σκέψεις του φίλου του, καθώς επικοινωνούν πολύ τακτικά οι δύο τους. Ο Κετσπάγια θα ήθελε πολύ κάποια στιγμή να δουλέψει στην ΑΕΚ και η ΑΕΚ από την πλευρά της κάποια στιγμή θα ήθελε να τον φέρει πίσω ως προπονητή.
Ωστόσο, όπως γίνεται απόλυτα κατανοητό η ΑΕΚ δεν μπορεί να έρθει σε επαφή τούτη την στιγμή με έναν προπονητή που εισπράττει 1 εκατ. ευρώ ετησίως και έχεις κρίσιμες αγωνιστικές υποχρεώσεις ενόψει…
Πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: