Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

«Το μυαλό μας στη Ζενίτ, όχι στην Ίντερ»

«Το μυαλό μας στη Ζενίτ, όχι στην Ίντερ»
Να ασχοληθούν όλοι με το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ζενίτ και να αφήσουν προς το παρόν το ντέρμπι με την Ίντερ, ζήτησε ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μιλώντας πριν το παιχνίδι της ομάδας του στην Αγία Πετρούπολη. Ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλησε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να είναι αυτοί οι τελευταίοι αγώνες του στον πάγκο των «ροσονέρι», λέγοντας πως έχει συνηθίσει να βρίσκεται υπό αμφισβήτηση.

Η δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη για τη Μίλαν που ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη για να αντιμετωπίσει τη Ζενίτ. Οι Ρώσοι μπορεί να μην βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, το ίδιο ωστόσο ισχύει και για τους Ιταλούς. Οι προπονητές των δύο ομάδων βρίσκονται υπό αμφισβήτηση, αυτό, όμως, δεν μοιάζει να επηρεάζει τον τεχνικό της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του πριν τον αγώνα.

«Δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη όσα ακούγονται για μια επικείμενη απόλυση. Έχω συνηθίσει να είμαι υπό αμφισβήτηση. Αυτό που μετράει τώρα είναι το ματς με τη Ζενίτ. Μετά την ισοπαλία με την Άντερλεχτ τα περιθώρια έχουν στενέψει. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα παλέψουμε για αυτό», δήλωσε ο Αλέγκρι.

Η Ζενίτ δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πόσο θα επηρεάσει αυτό; «Η Ζενίτ είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστεί. Οι παίκτες της και ο προπονητής της είναι ικανότατοι και ξέρω πως θα παίξει για τη νίκη. Το ματς θα είναι δύσκολο. Μας περιμένει μια μεγάλη μάχη», τόνισε ο προπονητής της Μίλαν.

Δεν θα είναι η μοναδική μάχη που θα δώσει η ομάδα του, όμως. Ακολουθεί το ντέρμπι με την Ίντερ. «Βγάλτε από το μυαλό σας το ντέρμπι. Αργεί ακόμα. Πρέπει να ρίξουμε όλη μας την προσοχή και να δώσουμε όλη μας την ενέργεια στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό ζητώ από όλους. Χρειαζόμαστε μια εκτός έδρας νίκη μετά την απώλεια που είχαμε στο Σαν Σίρο. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα για την πρόκριση. Την Ίντερ θα την σκεφτούμε από την Πέμπτη», σημείωσε με έμφαση ο Αλέγκρι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: