Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Βερμάελεν: «Θα μας δυσκολέψει ο Ολυμπιακός»

Βερμάελεν: «Θα μας δυσκολέψει ο Ολυμπιακός»
Κάθε άλλο παρά εύκολο βράδυ απέναντι στον Ολυμπιακό περιμένει για την Άρσεναλ ο Τόμας Βερμάελεν, ωστόσο αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα αφήσει πίσω της την ήττα από την Τσέλσι.

«Πρέπει να αντιδράσουμε μετά την ήττα μας από την Τσέλσι στο ματς με τον Ολυμπιακό και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Είναι πάντα καλό να έχεις ένα ματς αμέσως μετά από μία ήττα, ειδικά στην έδρα σου. Επιπλέον μιλάμε για μία διαφορετική διοργάνωση κι έναν διαφορετικό αντίπαλο, συνεπώς μια διαφορετική περίσταση. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα νύχτα», δήλωσε στο πρόγραμμα του αγώνα ο Βέλγος αμυντικός και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός δεν είναι άγνωστος σε μας. Τους βρίσκουμε μπροστά μας τρεις φορές στα τέσσερα χρόνια που είμαι εδώ, οπότε έχουμε συνηθίσει. Μας δυσκόλεψαν αρκετά πέρυσι και είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα γίνει και φέτος, παρότι ο φίλος μου Κέβιν Μιραλάς έφυγε για την Έβερτον. Θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε μία καλή βαθμολογική συγκομιδή στην αρχή του ομίλου. Έχουμε δύο σερί ματς στην έδρα μας και μια καλή ευκαιρία να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Μια νίκη σίγουρα θα χτίσει πάνω στα θεμέλια που βάλαμε νικώντας στη Γαλλία τη Μονπελιέ».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: