Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

«Το καλύτερο χατ τρικ είναι το επόμενο»

«Το καλύτερο χατ τρικ είναι το επόμενο»
Την πεποίθησή του πως το χατ τρικ που πέτυχε με την Κιέβο δεν θα είναι το τελευταίο της καριέρας του, εξέφρασε ο Φαμπρίτσιο Μίκολι. Ο βραχύσωμος επιθετικός της Παλέρμο μίλησε στους δημοσιογράφους της «Gazzetta dello sport» και έδωσε την υπόσχεση στους οπαδούς της ομάδας του πως θα συνεχίσει να σκοράρει, ελπίζοντας πως αυτά τα γκολ θα είναι αρκετά για να κρατήσουν τους Σικελούς στη Serie A.

Ήταν το πρόσωπο της 6ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, σημειώνοντας τρία υπέροχα γκολ και οδηγώντας την ομάδα του στην πρώτη της φετινή νίκη. Ο Φαμπρίτσιο Μίκολι με το χατ τρικ της Κυριακής, έφτασε τα τέσσερα με τη φανέλα της Παλέρμο. Η ελπίδα του, ωστόσο, είναι πως δεν ήταν και το τελευταίο του, όπως φάνηκε από όσα είπε στη «Gazzetta dello sport».

«Ελπίζω να πετύχω και άλλα χατ τρικ. Θέλω να βάλω πολλά γκολ για την Παλέρμο, γκολ που θα τη βοηθήσουν να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Ο δρόμος είναι μακρύς, χρειάζεται να πετύχουμε ένα καλό σερί και να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, ελπίζοντας πως στο τέλος θα είναι αρκετοί», σημείωσε ο Μίκολι.

Ήταν αυτό το πιο ωραίο χατ τρικ της καριέρας του; «Το να βάζεις τρία γκολ είναι όμορφο από μόνο του. Δεν θα μπορούσα να επιλέξω το καλύτερο, οπότε σας λέω πως το πιο όμορφο χατ τρικ είναι το επόμενο που θα πετύχω», απαντά ο βραχύσωμος επιθετικός.

Ναι, αλλά γκολ από το κέντρο δεν μπαίνει κάθε μέρα; «Στην προπόνηση το δοκιμάζω συχνά και με καλά ποσοστά. Όταν ήμουν νέος το είχα επιχειρήσει κάποιες φορές σε αγώνα και είχα σκοράρει. Πάντως είναι ένα από τα καλύτερα γκολ που έχω πετύχει.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: