Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

«Παίξαμε καλύτερα από τη Γιουβέντους»

«Παίξαμε καλύτερα από τη Γιουβέντους»
Ικανοποιημένος από την ισοπαλία που πήρε η Σαχτάρ εμφανίστηκε μετά τη λήξη του αγώνα με τη Γιουβέντους ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο προπονητής των Ουκρανών στάθηκε στην καλή απόδοση των παικτών του και τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Πριν από το παιχνίδι της ομάδας του στο Τορίνο, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δήλωνε πως η Σαχτάρ δεν πρόκειται να περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου στον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους και η Τσέλσι μπορεί να φέρονται επικρατέστεροι για την πρόκριση, ο Ρουμάνος τεχνικός, ωστόσο πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του και θεωρεί πως μπορεί να αφήσει εκτός συνέχειας μία από τις δύο.

Το ματς του Τορίνο απέδειξε πως ο Λουτσέσκου έχει απόλυτο δίκιο. Η ισοπαλία με 1-1 έδωσε το δικαίωμα στη Σαχτάρ να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με την Τσέλσι, αφήνοντας δύο βαθμούς πίσω τη Γιουβέντους. Αυτό τόνισε μετά το ματς ο Ρουμάνος. «Πήραμε ένα σημαντικό βαθμό, με τον οποίον παραμείναμε πρώτοι. Η Γιουβέντους είναι πίσω μας με δύο. Μετά από δύο αγώνες, δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο.»

Το ματς με τη «Γιούβε» πως ήταν; «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε πως έπρεπε να τρέξουμε πολύ και να πιέσουμε ασφυκτικά. Πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλά, καλύτερα από τη Γιουβέντους. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία», απάντησε ο Λουτσέσκου.

Η ομάδα του μέχρι πού μπορεί να φτάσει; «Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες αυτοί δουλεύουν μαζί μου εδώ και πέντε χρόνια. Ήρθαν 18χρονοι και άπειροι και τώρα είναι έτοιμοι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι τυχαίο πως για 26 αγώνες είμαστε αήττητοι. Έχουμε πολλές δυνατότητες και μπορούμε να πάμε μακριά στη διοργάνωση. Τα επόμενα δύο παιχνίδια, με αντίπαλο την Τσέλσι, θα μας δείξουν πολλά για το που μπορούν να φτάσουν οι φιλοδοξίες μας.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: