Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Το συγκινητικό μήνυμα του Ούμπιντες για τον «αδερφό» του, Ναπολεόνι!!


Το συγκινητικό μήνυμα του Ούμπιντες για τον «αδερφό» του, Ναπολεόνι

Η σχέση τους ξεπερνά τα στενά όρια της φιλίας και αυτό αποδεικνύεται ακόμα μια φορά. Ο Χαβιέ Ούμπιντες με μήνυμά του στο Facebook αποχαιρέτησε τον «αδερφό» του, Ναπολεόνι που θα συνεχίσει στην Τουρκία

Στέφανο Ναπολεόνι και Χαβιέ Ούμπιντες έχτισαν στην κοινή τους πορεία στον Ατρόμητο μια σχέση που μπορεί να χαρακτηριστεί «αδερφική», με τους δυο τους να είναι πάντα και παντού μαζί.

Με αφορμή, λοιπόν, την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Ιταλού επιθετικού στην Μπασακσεχίρ, δεν ήταν δυνατόν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να μην αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τον «αδερφό» του.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο «Ούμπι» έγραψε: «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Αυτό τα λέει όλα. Οι στιγμές που ζήσαμε δεν θα “ξεθωριάσουν” ποτέ και δεν έχω αμφιβολία ότι θα επαναληφθούν στο μέλλον. Συμπαίκτες, φίλοι, αδέρφια για πάντα. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΟΥ», έγραψε ο Χαβιέ Ούμπιντες, αναρτώντας και ένα βίντεο με φωτογραφίες μαζί με τον Ιταλό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επέστρεψε στην Ισπανία ο Κίκε!!


Επέστρεψε στην Ισπανία ο Κίκε

Η Εϊμπάρ προχώρησε στην απόκτηση του 26χρονου Ισπανού επιθετικού, Κίκε Γκαρσία, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο.

Την επιθετική της γραμμή ενίσχυσε η Εϊμπάρ, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του 26χρονου σέντερ φορ, Κίκε Γκαρσία. Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος συμπαίκτης του Ντίμι Κωνσταντόπουλου στη Μίντλεσμπρο, επέστρεψε στην πατρίδα του και θα φοράει τη φανέλα της Εϊμπάρ μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Κίκε, έχει αγωνιστεί στις μικρές ομάδες αλλά και στην ανδρική ομάδα της Μούρθια, ενώ το καλοκαίρι του 2014 είχε πάρει μεταγραφή στο Νησί και στην «Μπόρο», με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε 75 εμφανίσεις και σκόραρε 16 τέρματα.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Κρίσιμες εβδομάδες για Άρνεσεν!!


Κρίσιμες εβδομάδες για Άρνεσεν

Η κρίσιμη ημερομηνία για την παραμονή του Δανού.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε μπορεί να μην υπάρχει θέμα Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ αλλά όλα μπορεί να αλλάξουν μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Τι θα συμβεί τότε;

Όπως γράφει το Paok24 μέχρι εκείνη την ημερομηνία ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να τερματίσει το συμβόλαιο του δίνοντας του αποζημίωση, σε αντίθετη περίπτωση το συμβόλαιο μετατρέπεται σε κλειστό και ολοκληρώνεται το 2018.

Με το ρυθμό που κινούνται τα πράγματα στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, αφού ο Δανός από απόλυτος κυρίαρχος του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Αύγουστο πλαισιώθηκε από πολλά πρόσωπα, κάτι που δείχνει ότι η εμπιστοσύνη του μεγαλομετόχου προς το πρόσωπο του δεν είναι απόλυτη.

Όλα λοιπόν θα κριθούν στα τέλη Μαρτίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε Γιάντση ο Πανσερραϊκός!!


Πήρε Γιάντση ο Πανσερραϊκός

Με την φανέλα του Πανσερραϊκού θα αγωνίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν ο Δημήτρης Γιάντσης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα.

Μια ακόμα προσθήκη έκανε ο Πανσερραϊκός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Γιάντση.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα, με τον οποίο είχε 16 συμμετοχές στη φετινή Football League και εντάχθηκε στο σύνολο του Πάουλο Κάμπος.

Η ανακοίνωση:

«Nέο απόκτημα για την ομάδα μας ο Δημήτρης Γιάντσης! Ο 27χρονος Κιλκισιώτης μεσοεπιθετικός που έχει θητεύσει στο παρελθόν σε Ηρακλή, Κέρκυρα, Λεβαδειακό και Λάρισα έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα και πλέον ανήκει στα "λιοντάρια"».

Το «κάρφωσε» τις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας!! (video)


Το «κάρφωσε» τις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας (video)

Ήρωας, αλλά όχι λόγω των αποκρούσεων του, έγινε ο τερματοφύλακας της Μόρκαμ, Μπάρι Ρος στην αναμέτρηση με την Πόρτσμουθ, καθώς σκόραρε στις καθυστερήσεις.

Από μηχανής… Θεός αποδείχθηκε ο τερματοφύλακας της Μόρκαμ, Μπάρι Ρος στο ματς με την Πόρτμουθ για τη League Two. Προωθήθηκε στις καθυστερήσεις και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και ισoφάρισε (1-1) τους φιλοξενούμενους, που είχαν ανοίξει το σκορ με τον Έβανς που δεν λάθεψε στο 40' σε τετ-α-τετ.











*Πηγή: sport-fm.gr*

Μήνυση Βιδάλ στη Bild για τα περί… ανάσας που μύριζε αλκοόλ!!


Μήνυση Βιδάλ στη Bild για τα περί… ανάσας που μύριζε αλκοόλ

Στην αντεπίθεση περνά ο Αρτούρο Βιδάλ, που προανήγγειλε μηνύσεις κατά της Bild για το δημοσίευμα πως στη χειμερινή προετοιμασία στο Κατάρ ο Χιλιανός νυχτοπερπατούσε και έπινε.

Έξαλλος έγινε ο Αρτούρο Βιδάλ από δημοσίευμα της Bild που ανέφερε πως στην περίοδο της χειμερινής προετοιμασίας της Μπάγερν στο Κατάρ συχνά αποχωρούσε από το ξενοδοχείο της αποστολής κι όταν επέστρεφε μύριζε η ανάσα του αλκοόλ.

Ο Χιλιανός μέσος χαρακτήρισε ανυπόστατα ψεύδη όσα αναφέρονται στη γερμανική εφημερίδα και προανήγγειλε μηνύσεις.

«Θα ήθελα να πω ότι η ‘είδηση’ που δημοσιεύτηκε σε γερμανική εφημερίδα σήμερα για μένα είναι απολύτως ψευδής. Ήδη έχω δώσει εντολή στους δικηγόρους μου να ακολουθήσουν τις νόμιμες διαδικασίες κατά του συγκεκριμένου μέσου, που ευθύνεται για αυτά τα ψέματα. Είμαι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα και τις πολύ σημαντικές υποχρεώσεις μας στο υπόλοιπο της σεζόν. Ευχαριστώ το σύλλογο και τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση που μου δείχνουν πάντα», τόνισε ο Βιδάλ σε γραπτή του δήλωση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος Φύσσας και Βόκολος από Παναθηναϊκό!!


Τέλος Φύσσας και Βόκολος από Παναθηναϊκό!

«Βόμβα» ανήμερα των γενεθλίων του! Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον τεχνικό διευθυντή, Λεωνίδα Βόκολο και τον διευθυντή ποδοσφαίρου Τάκη Φύσσα! Τι δήλωσαν οι δύο άνδρες.

Σαρωτικές αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα του Παναθηναϊκού, ανήμερα των 108ων γενεθλίων του. Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ -με τον Γιάννη Αλαφούζο να τους ευχαριστεί για την προσφορά τους- οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος αποτελούν παρελθόν από το τριφύλλι.

Ο πρώτος ήταν μέχρι πρότινος διευθυντής ποδοσφαίρου στον σύλλογο, ενώ ο δεύτερος ήταν τεχνικός διευθυντής. Αμφότεροι αποχαιρέτησαν τον σύλλογο και μένει να φανεί ποιοι λόγοι οδήγησαν σε αυτά τα ξαφνικά διαζύγια.

Ο Φύσσας είχε αναλάβει τα καθήκοντά του στις αρχές Αυγούστου το 2014, ενώ ο Βόκολος τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. Από 'δω και πέρα, αυτό που έχει σημασία είναι το ποιοι θα κληθούν να αντικαταστήσουν τους δύο άνδρες, στις καίρια πόστα που κατείχαν για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο.

Ο Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. προσωπικά τους ευχαριστούν για την προσφορά τους στην ομάδα, το επίπεδο συνεργασίας και το ήθος που επέδειξαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Ο Τάκης και ο Λεωνίδας θα είναι πάντα μέλη του Παναθηναϊκού. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη διαδρομή τους.


Δήλωση Τάκη Φύσσα

«Ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και έτσι θα παραμείνει. Όλο αυτό το διάστημα δούλεψα με αυταπάρνηση έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου. Ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τα στελέχη, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας που με επέλεξε για τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην ομάδα να ολοκληρώσει τη χρονιά με επιτυχία, ώστε να προσφέρει στον κόσμο του Παναθηναϊκού τη χαρά που του αξίζει».

Δήλωση Λεωνίδα Βόκολου

«Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που υπηρέτησα αυτό το μεγάλο σύλλογο από ακόμα ένα πόστο. Στο διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα δούλεψα με ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα, στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε όλη τη ζωή μου. Είχα υποσχεθεί μόνο δουλειά και αυτό έπραξα στον υπέρτατο βαθμό με συνέπεια και επίγνωση των δυσκολιών. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου, από τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μέχρι τους εργαζόμενους στο Κορωπί και στην ΠΑΕ. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό μας και ελπίζω να δώσει χαρά στον κόσμο μας που πραγματικά το έχει μεγάλη ανάγκη».

Καρφώνει ο Κριστιάνο!! (Pics)


Καρφώνει ο Κριστιάνο! (Pics)

Δεν βάζει μόνο γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται στην φωτογραφία που εξασκεί τις ικανότητές του στο μπάσκετ.









Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς Ανέστη η ΑΕΚ με Ηρακλή!!


Χωρίς Ανέστη η ΑΕΚ με Ηρακλή

Ο Γιάννης Ανέστης αποκλείστηκε από την αποστολή του επαναληπτικού προημιτελικού Κυπέλλου με τον Ηρακλή. Επανέρχεται ο Μπαρόχα μετά από 50 μέρες.

Ο Γκουστάβο Πογέτ είχε επιλέξει τρεις γκολκίπερ στην αποστολή που είχε ανακοινωθεί χθες για τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου της Πέμπτης με τον Ηρακλή. Σήμερα, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για τη Θεσσαλονίκη κι έχοντας κατά νου την «ασφάλεια» του 4-1 του πρώτου αγώνα, ο Ουρουγουανός προπονητής επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα τον Γιάννη Ανέστη.

Έτσι όλα δείχνουν πως στο «Καυταντζόγλειο» θα επανεμφανιστεί για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πανιώνιο (12 Δεκεμβρίου) ο Αλάιν Μπαρόχα, με τον 18χρονο Παναγιώτη Ντούνη να είναι αναπληρωματικός.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπαρόχα, Ντούνης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Μάνταλος, Κορδέρο, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Ζουκουλίνι, Μπουονανότε, Αραβίδης, Τζεμπούρ, Πέκχαρτ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι ευχές και το logo της ΚΑΕ για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού!!


Οι ευχές και το logo της ΚΑΕ για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα social media ένα logo με αφορμή τα 108α του συλλόγου και κάνοντας παράλληλα τις ευχές της.

«Χρόνια πολλά στον Παναθηναϊκό μας! Σήμερα ο σύλλογός μας γιορτάζει 108 χρόνια ένδοξης ιστορίας γεμάτα επιτυχίες»! Αυτό είναι το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα γενέθλια του «τριφυλλιού» και το οποίο δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα social media, ποστάροντας και εορταστικό logo.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Τζέιμς: «Πήγα στον Ολυμπιακό για να παίζω, αλλά…»


Τζέιμς: «Πήγα στον Ολυμπιακό για να παίζω, αλλά…»

Ο Σον Τζέιμς εξέφρασε τη δυσφορία του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό, σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα του Ισραήλ.

Ο Σον Τζέιμς βρίσκεται στο Ισραήλ και προς αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του. Μιλώντας σε ιστοσελίδα της χώρας, ο Αμερικανός σέντερ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον περιορισμένο ρόλο και χρόνο που είχε στον Ολυμπιακό.

«Στην Αρμάνι δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνίζομαι παρότι είχα ξεπεράσει το πρόβλημά μου στη μέση. Ήταν εκνευριστικό. Πήγα στην Μπιλμπάο για να δείξω πως είμαι υγιής και μπορώ να παίξω. Όταν μεταγράφηκα στον Ολυμπιακό ήταν μια ευκαιρία για μένα. Όμως είμαι παίκτης και πήγα εκεί για να παίζω», δήλωσε με νόημα ο 32χρονος άσος.

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής στη Μακάμπι, είπε: «Δεν μου άρεσε που έφυγα από τη Μακάμπι. Ήμουν τραυματίας και έφυγα. Όμως νιώθω το Ισραήλ σπίτι μου και τη Μακάμπι οικογένειά μου. Πάντως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να επιστρέψω. Ο ατζέντης μου δεν με έχει ενημερώσει για κάποια πρόταση. Αν γίνει, καλώς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στον Απόλλωνα ο Μπουντόπουλος!!


Στον Απόλλωνα ο Μπουντόπουλος

Την απόκτηση του Γιώργου Μπουντόπουλου, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν ο Γιώργος Μπουντόπουλος.

Ο 26χρονος μέσος έλυσε την συνεργασία του με την ΑΕΛ πριν λίγες μέρες και αμέσως τα βρήκε σε όλα με την «Ελαφρά ταξιαρχία».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μπουντόπουλου. Ο γεννημένος στις 27/07/1990, μέσος, έμεινε ελεύθερος από την Λάρισα ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λεβαδειακό, Χανιά, Πανηλειακό και Παναχαϊκή».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ενημέρωση από τον Ηρακλή για τα εισιτήρια με ΑΕΚ!!


Ενημέρωση από τον Ηρακλή για τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ από δύο σημεία θα έχουν σήμερα οι φίλοι του Ηρακλή, ενώ αύριο και από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας πληροφορεί τον κόσμο για τα σημεία από τα οποία μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια την αυριανή αναμέτρηση (04/02, 19:30) με την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο, υπενθυμίζοντας ότι είναι απαραίτητος και ο αριθμός ΑΜΚΑ. Την Πέμπτη θα μπορούν να περάσουν και από τα γραφεία της ΠΑΕ για τη συγκεκριμένη διαδικασία. Το ματς θα γίνει, ως γνωστόν, χωρίς την παρουσία των φίλων της Ένωσης, καθώς έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών (όπως και στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα του Πογέτ επικράτησε 4-1), ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώνει όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αυριανό επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ (Πέμπτη 04/02, 19:30), ότι από τις 2 το μεσημέρι θα ανοίξουν τα γραφεία του "ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ" καθώς και το ΒΟΧ (σπιτάκι έξω από τη θύρα 5), ώστε να εξυπηρετούν όσους επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριο του αγώνα.

Για την αγορά του εισιτηρίου, ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να έχει τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Επίσης, σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας, θα μπορούν αύριο να προμηθευτούν το εισιτήριό τους και από τα γραφεία της ΠΑΕ, στη Μίκρα, από τις 10 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι.

Μίτσελ: «Μισώ τον Κόμπι» (video)


Μίτσελ: «Μισώ τον Κόμπι» (video)

Ο Σαμ Μίτσελ δήλωσε πως μισεί τον Κόμπι Μπράιαντ και πως ανυπομονεί να αποσυρθεί από το μπάσκετ. Και-πιστέψτε μας-έχει πολλούς και καλούς λόγους να το θέλει. Τι απάντησε ο σταρ των Λέικερς.

Ο Σαμ Μίτσελ ήταν προπονητής των Ράπτορς όταν ο Κόμπι Μπράιαντ τούς έβαλε 81 πόντους και τα ξημερώματα είδε τον ηγέτη των Λέικερς λίγους μήνες πριν αποσυρθεί να σταματά στους 38, όσους περίπου και τα χρόνια του.

Λογική η αντίδρασή του μετά την ήττα των Τίμπεργουλβς από τους Λέικερς. «Τον μισώ! Δεν με πειράζει αν δεν τον ξαναδώ απέναντί μου. Τον μισώ!», είπε με πολύ δόση χιούμορ αλλά και… ειλικρίνεια ο προπονητής της Μινεσότα.



Ο Κόμπι κλήθηκε να σχολιάσει την ατάκα του Μίτσελ και απάντησε επίσης με χιούμορ, αφού κατάλαβε πως επρόκειτο ουσιαστικά για φιλοφρόνηση του αντιπάλου προπονητή: «Τον ευχαριστώ για το μίσος του. Το εκτιμώ πολύ».







*Πηγή: sport-fm.gr*

H πρώτη προπόνηση του Γκέκα στη Σιόν!! (video)


H πρώτη προπόνηση του Γκέκα στη Σιόν (video)

Δείτε πλάνα από την πρώτη προπόνηση του 36χρονου επιθετικού προπόνηση με την Ελβετική ομάδα.

Παίκτης της Σιόν είναι και επίσημα από το βράδυ της Δευτέρας ο Φάνης Γκέκας. Ο 36χρονος επιθετικός που υπέγραψε για ενάμιση χρόνο, δεν έχασε χρόνο και ξεκίνησε τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο νέος του προπονητής, Ντιντιέ Τολό, να τον χρησιμοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή στο ματς της έδρας της Ζυρίχης.

Δείτε πλάνα από την πρώτη του προπόνηση με την Ελβετική ομάδα.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα με… Στιλ!!


Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα με… Στιλ

Το «παρών» στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του επίσημου κλαμπ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε για δεύτερη σερί χρονιά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ.

Επίσημος προσκεκλημένος του κλαμπ των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο πρώην τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων» και νυν του Παναθηναϊκού Λουκ Στιλ.

Στην εκδήλωση που έγινε στο Αιγάλεω ήταν περίπου 100 μέλη του συνδέσμου και παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τη Στόουκ Σίτι στην οποία η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ επικράτησε 3-0.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον χώρο του κλαμπ και από την υποδοχή που του επεφύλαξαν τα μέλη του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Βάρντι έμεινε από... σπόντα στη Λέστερ!!


Ο Βάρντι έμεινε από... σπόντα στη Λέστερ

Ο άνθρωπος που έχει τρελάνει κόσμο με τη Λέστερ λίγο είχε λείψει το καλοκαίρι να αλλάξει ομάδα, καθώς ήταν υπό πώληση.

Και όμως! Το πιο hot όνομα της φετινής Premier League και ο άνθρωπος που οδηγεί τη Λέστερ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παραλίγο – σύμφωνα με το Football Insider- να έκλεινε σε ομάδα της Championship.

Πριν από έξι μήνες η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είχε βρεθεί μια ανάσα από το να αποσπάσει τα δικαιώματα του Τζέιμι Βάρντι!

Βάσει του εν λόγω ρεπορτάζ, η Σέφιλντ είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον άγνωστο τότε στο ευρύ κοινό, Βάρντι, καταθέτοντας επίσημη πρόταση!

Οι «αλεπούδες» σκέφτονταν σοβαρά να δώσουν το «ok», όμως την τελευταία στιγμή οι ενδιαφερόμενοι έκαναν πίσω επειδή θεώρησαν ότι οι οικονομικές απαιτήσεις της Λέστερ (αξίωνε 5 εκατ. λίρες) ήταν υπέρογκες! Πού να ήξεραν τι θα συνέβαινε λίγους μήνες αργότερα...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πέντε προβλήματα, επιστροφές και... Μπλάζιτς!!


Πέντε προβλήματα, επιστροφές  και... Μπλάζιτς

Αρκετές οι δυσκολίες και στην προπόνηση της Τετάρτης στην Καλλονή, καθώς στα προβλήματα προστέθηκαν Βαλιός, Κάρλσον. Ωστόσο, πήρε μέρος στο πρόγραμμα ο…νέος, Μάρκο Μπλάζιτς. Επιστροφή για Γιορέντε.

Ευχάριστα και άσχημα νέα προέκυψαν από την προπόνηση της Τετάρτης στην Καλλονή εν όψει της αναμέτρησης με τη Βέροια (07/02, 17:15) για την 21η αγωνιστική της Super League. Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι τον Σόνι Κάρλσον να μην παίρνει μέρος λόγω αδιαθεσίας και ενώ ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.

Εκτός ξανά και ο Γιώργος Μανούσος. Ατομικό έκανε και πάλι ο Άντριου Χογκ, λόγω του προβλήματος στον προσαγωγό, ενώ ταλαιπωρείται από το ίδιο πρόβλημα πλέον και ο Στρατής Βαλιός.

Ο κεντρικός αμυντικός των νησιωτών θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Αντιθέτως, προπονήθηκε ο Σέρβος πορτιέρο, Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα, αλλά και ο Ραούλ Γιορέντε που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που αποκόμισε πριν ενάμιση μήνα στο ζυγωματικό από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πουρτουλίδης: «Όποιος δεν πιστεύει στην πρόκριση με ΑΕΚ, να μην έρθει»


Πουρτουλίδης: «Όποιος δεν πιστεύει στην πρόκριση με ΑΕΚ, να μην έρθει»

Μπορεί το 4-1 να δίνει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στην ΑΕΚ απέναντι στον Ηρακλή, αλλά ο Νίκος Πουρτουλίδης εξακολουθεί να πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αν μη τι άλλο, έχει πίστη! Ο λόγος για τον Νίκο Πουρτουλίδη που δήλωσε στον Libero πως ακόμη και η ανατροπή του 4-1 του ΟΑΚΑ είναι εφικτή για τον Ηρακλή στην αυριανή ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

«Οποιος δεν πιστεύει από τον κόσμο ας μην έρθει στο γήπεδο. Οποιος από τους παίκτες επίσης δεν το πιστεύει, ας μην παίξει. Εμείς αποδείξαμε πως μπορούμε και θα το αποδείξουμε και πάλι. Ξέρω την ομάδα, ξέρω την καρδιά και τον εγωισμό που έχουμε ως παίκτες. Θα παρουσιαστούμε δυνατοί, τώρα το τι θα γίνει δεν το ξέρει κανείς. Θα είναι όμως διαφορετικό παιχνίδι συγκριτικά με τα προηγούμενα. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Θέλουμε ένα γρήγορα γκολ και όλα γίνονται. Θα παλέψουμε κάθε φάση», τόνισε ο έμπειρος μέσος.

Επιστρέφει στην Αϊντχόφεν ο Φαν Νίστελροϊ!!


Επιστρέφει στην Αϊντχόφεν ο Φαν Νίστελροϊ

Στις ακαδημίες της Αϊντχόφεν θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ που επιστρέφει μετά το 2001.

Καριέρα προπονητή έχει ξεκινήσει ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, που αποχωρεί από το τεχνικό επιτελείο της εθνικής Ολλανδίας και επιστρέφει στην Αϊντχόφεν.

Ο Φαν Νίστελροϊ θα αναλάβει τις ομάδες Κ-17 και Κ-19 από το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν, ενώ επιστρέφει στην ομάδα μετά την τριετία 1998-2001, κατά την οποία φόρεσε τη φανέλα του ολλναδικού συλλόγου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Greek meeting» στις Βρυξέλλες!! (pic)

Μετά τις μετακομίσεις του Νίκου Καρέλη και του Σωτήρη Νίνη στο Βέλγιο, η ελληνική παροικία στη χώρα μεγάλωσε κι άλλο. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Μιχάλης Σηφάκης.

«Greek meeting» στις Βρυξέλλες! (pic)Εννιά Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι από τους οποίους αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες, αγωνίζονται πλέον στο βελγικό πρωτάθλημα μετά τις μεταγραφές του Νίκου Καρέλη και του Σωτήρη Νίνη.

Ο Μιχάλης Σηφάκης δεν έχασε την ευκαιρία και αποτύπωσε στον φωτογραφικό φακό τη συνάντηση που είχε με τους περισσότερους από αυτούς στο κέντρο των Βρυξελλών.

Οι πιο γνωστοί Έλληνες που παίζουν στη συγκεκριμένη χώρα είναι οι «παλιοί» Σηφάκης, Παπάζογλου, Ρουγκάλας και Μαρίνος, ενώ στην παρέα προστέθηκαν οι Καρέλης και Νίνης.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Micha.sifakis@hotmail.gr (@micha_sifakis) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Κλαούντιο Μπράβο ξεπέρασε και τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ!! (pic)


Ο Κλαούντιο Μπράβο ξεπέρασε και τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ (pic)

Τέτοια ανοίγματα θα ζήλευε και ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ στα νιάτα του. Ο Κλαούντιο Μπράβο της Μπαρτσελόνα κατάφερε με άλμα να πετύχει με το πόδι το οριζόντιο δοκάρι του.

Ο Κλαούντιο Μπράβο πρέπει να είναι... ασπόνδυλο. Δεν εξηγείται αλλιώς πώς κατάφερε να πετύχει με το πόδι το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Μπαρτσελόνα, στη διάρκεια προθέρμανσης του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Υπολογίζεται πως ο Χιλιανός γκολκίπερ έκανε ένα άλμα 81,2 εκατοστών και έφτασε το πόδι του σε ύψος 2,22μ.!

Δείτε την απίστευτη φωτογραφία:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στο πλευρό 19χρονης που αργοσβήνει ο Μπέκαμ!! (video)


Στο πλευρό 19χρονης που αργοσβήνει ο Μπέκαμ (video)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης σε μια 19χρονη που έχει μόλις δύο χρόνια ζωής.

Η Κλόι Χόπκινς υποφέρει από κυστική ίνωση, οι πνεύμονές της λειτουργούν μόλις στο 24% και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν έχει παραπάνω από δύο χρόνια ζωής.

inner

Η άτυχη 19χρονη εξέφρασε την επιθυμία να έρθει σε επαφή με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και εκείνος έκανε το ελάχιστο που θα μπορούσε, αλλά κάτι πολύ σημαντικό για τη θαυμάστριά του.

«Γεια σου Κλόι, είμαι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Άκουσα από έναν φίλο μου πως δεν είσαι πολύ καλά και ήθελα να σου στείλω τις ευχές μου και όλη μου την αγάπη. Ελπίζω να βγεις σύντομα από το νοσοκομείο και να νιώσεις καλύτερα», ανέφερε ο «Μπεκς» σε βίντεο-μήνυμά του.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Οπαδός της Έβερτον κάνει τατουάζ της Λίβερπουλ για καλό σκοπό!! (pic)


Οπαδός της Έβερτον κάνει τατουάζ της Λίβερπουλ για καλό σκοπό (pic)

Το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή και το αποδεικνύει ένας οπαδός της Έβερτον. Τι κάνει; Χτυπάει τατουάζ της Λίβερπουλ για να μαζέψει χρήματα για καλό σκοπό!

Κάποια πράγματα στη ζωή είναι σημαντικά, όπως η υγεία και κάποια άλλα απλά για να κάνουμε την πλάκα μας και να μαλώνουμε με τους φίλους μας τη Δευτέρα το πρωί στο γραφείο.

Η κόντρα ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Έβερτον είναι άσβεστη, αλλά αυτό δεν εμποδίζει ένα φανατικό οπαδό των «ζαχαρωτών» να τα ξεχάσει όλα για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του.

Ο Μάικλ Ντέβερο είναι οπαδός της Έβερτον αλλά αποφάσισε να «χτυπήσει» τατουάζ το σήμα της Λίβερπουλ προκειμένου να μαζέψει χρήματα και να συνδράμει στην καμπάνια του οργανισμού Balls to Cancer που κάνει αγώνα για τον καρκίνο.

Ο ίδιος τονίζει ότι πέρα από την κόντρα των ομάδων υπάρχουν και σημαντικά πράγματα, όπως το να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η μασκότ των Ρόκετς βάζει τα γυαλιά στην... ομάδα!!


Η μασκότ των Ρόκετς βάζει τα γυαλιά στην... ομάδα

Οι Ρόκετς κάνουν μια κατώτερη των προσδοκιών χρονιά. Η μασκότ τους, το αρκουδάκι με το όνομα Clutch, είναι-αντίθετα-σε μεγάλη φόρμα. Δείτε το τρίποντο που έβαλε με γυρισμένη την πλάτη από το κέντρο.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Δυο στο «απουσιολόγιο» του Πανθρακικού!!


Δυο στο «απουσιολόγιο» του Πανθρακικού

Χωρίς τους Χρήστο Τζάνη και Αντώνη Λαδάκη συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Πανθρακικού εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Με πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ακρίτες ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις ταχυδύναμης και τακτικής με μπάλα. Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν περισσότερο στην τακτική την τακτική και τα τελειώματα των φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης παρακολούθησαν βίντεο

Το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασής του συνέχισε ο Χρήστος Τζάνης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Αντώνης Λαδάκης.

Η αυριανή προπόνηση του Πανθρακικού είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 το πρωί και θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σλότερ: «Δεν ανέχομαι να σπιλώνουν την υπόληψή μου»


Σλότερ: «Δεν ανέχομαι να σπιλώνουν την υπόληψή μου»

Θέση για τα περί πλαστού κοινοτικού διαβατηρίου πήρε ο Μάρκους Σλότερ ισχυριζόμενος πως όλα έγιναν νομότυπα.

Ο Μάρκους Σλότερ και ο Άντι Πάνκο έχουν βρεθεί στο επίκεντρο έρευνας, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τα κοινοτικά διαβατήρια με τα οποία αγωνίζονταν πέρσι στην Ισπανία ήταν πλαστά.

Ο Αμερικανός σέντερ της Νταρουσάφακα και μέχρι πέρσι της Ρεάλ έσπασε τη σιωπή του. «Δεν θα ανεχτώ από κανέναν να σπιλώνει την υπόληψή μου. Έμαθα για την έρευνα αυτή πριν από λίγες μέρες και είμαι στη διάθεση των αρχών για να βοηθήσω με οτιδήποτε χρειαστεί από τη δική μου πλευρά. Πάντως ξεκαθαρίζω πως δεν φέρω καμία ευθύνη», τόνισε, ενώ υπεραμύνθηκε και του ατζέντη του. «Δεν έγινε κάτι παράνομο. Όσο ήμουν στη Ρεάλ δεν μου είπαν ποτέ τίποτα για το διαβατήριό μου. Όλα τα χαρτιά που είχαμε καταθέσει είχαν γίνει αποδεκτά από τις αρμόδιες αρχές», πρόσθεσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Τα ‘σκασε» για Ικάρντι η Λίβερπουλ, αλλά…!!


«Τα ‘σκασε» για Ικάρντι η Λίβερπουλ, αλλά…

Πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι κατέθεσε την τελευταία ημέρα μεταγραφών η Λίβερπουλ στην Ίντερ, όμως οι «νερατζούρι» απάντησαν αρνητικά.

Αν και τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως η Λίβερπουλ κινήθηκε για την απόκτηση του Άλεξ Τεσέιρα, σημερινά δημοσιεύματα στην Ιταλία αποκαλύπτουν πως οι «κόκκινοι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην Ίντερ για τον Μάουρο Ικάρντι.

Όπως γράφει σήμερα η «Corriere della Sera», ο βρετανικός σύλλογος προσέφερε 30 εκατ. ευρώ στους «νερατζούρι» για τον Αργεντινό άσο, όμως οι Ιταλοί απάντησαν αρνητικά, επειδή υπήρχε χρόνο για να αντικαταστήσουν τον 23χρονο φορ.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το όνομα του Ικάρντι ακούστηκε για ομάδα της Premier League, καθώς και ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως θέλει να αγωνιστεί στο μέλλον στο Νησί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σύνθημα αίσχος από τους οπαδούς της Βίλα!!


Σύνθημα αίσχος από τους οπαδούς της Βίλα

Με ένα αισχρό σύνθημα οι οπαδοί της Άστον Βίλα, βρίζουν τον πρόεδρο της ομάδας για την κακή αγωνιστική κατάσταση.

Η Άστον Βίλα ηττήθηκε και από τη Γουέστ Χαμ (0-2) με αποτέλεσμα οι οπαδοί των «χωριατών» να ξεσπάσουν εναντίων του προέδρου της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της Βίλα, Ράντι Λέρνερ δέχεται έντονη κριτική, αλλά το σύνθημα που φώναξαν οι οπαδοί είναι αδιανότητο.

«Θα κάνουμε πάρτι, θα κάνουμε πάρτι, όταν πεθάνει ο Λέρνερ» τραγουδούσαν οι οπαδοί της Βίλα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το οργισμένο tweet του Λάνγκφορντ για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε!!


Το οργισμένο tweet του Λάνγκφορντ για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε

Έξαλλος έγινε ο Κιθ Λάνγκφορντ της Ούνιξ μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε έξω από γήπεδο από νεαρό Ρώσο.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης, αλλά συγκρατήθηκε για να μην ξυλοφορτώσει τον δράστη.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Ούνιξ, που βρίσκεται στη Μόσχα για τον αγώνα με τη Νίζνι για το Eurocup, έγραψε στο Twitter για το δυσάρεστο περιστατικό.

«Για εκείνον τον νεαρό Ρώσο που με αποκάλεσε νέγρο έξω από το γήπεδο, μόνο και μόνο από σεβασμό στον Black History Month (σ.σ. ετήσια περίοδος που οι αφροαμερικανοί τιμούν την κληρονομιά τους) δεν τον πλάκωσα στο ξύλο».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Φεύγει από τη Φιορεντίνα ο Πάουλο Σόουζα!!


Φεύγει από τη Φιορεντίνα ο Πάουλο Σόουζα

Μακριά από τη Φιορεντίνα θα συνεχίσει την καριέρα του στους πάγκους ο Πάουλο Σόουζα, αφού ο Πορτογάλος θα αποχωρήσει από το τιμόνι των «βιόλα» το καλοκαίρι.

Χωρίζουν όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι του Πάουλο Σόουζα και της Φιορεντίνα, αφού σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποχωρήσει από τους «βιόλα» στο τέλος της σεζόν.

Ο Σόουζα ζήτησε να ενισχυθεί η ομάδα το Γενάρη, κάτι που δεν έκανε η διοίκηση με αποτέλεσμα να υπάρξει δυσαρέσκεια από την πλευρά του προπονητή.

Γενικά ο Σόουζα έχει παράπονα και συχνές συγκρούσεις με τη διοίκηση, ενώ το μόνο που μπορεί να αλλάξει την απόφαση του είναι το να εξασφαλίσει η ομάδα την πρόκριση της στο Τσάμπιονς Λιγκ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ένα μήνα εκτός ο Φέντερερ!!


Ένα μήνα εκτός ο Φέντερερ

Εκτάκτως ακύρωσε τη συμμετοχή του τουρνουά του Ρότερνταμ και του Ντουμπάι ο Ρότζερ Φέντερερ που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Εκτός κορτ ένα περίπου μήνα θα βρεθεί ο Ρότζερ Φέντερερ, αφού ο τραυματισμός του στο γόνατο στον ημιτελικό της Μελβούρνης απέναντι στον Τζόκοβιτς ήταν σοβαρότερος από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Όπως ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο Ελβετός, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση αφού ανακάλυψε πως είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου.

Ως εκ τούτου ο Φέντερερ δεν θα πάρει μέρος στα δύο τουρνουά μέσα στο μήνα σε Ντουμπάι και Ρόντερνταμ.

Αναλυτικά η δήλωση του Φέντερερ

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως χθες υποβλήθηκα σε αρθροσκοπική επέμβαση στο γόνατό μου. Τραυματίστηκα στο γόνατο μια μέρα μετά τους ημιτελικούς της Αυστραλίας. Αφού πέρασα από εξετάσεις όταν γύρισα σπίτι, έμαθα ότι είχα ρήξη στο μηνίσκο μου. Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους μου σε Ρότερνταμ και Ντουμπάι, ανυπομονούσα να παίξω σε αυτά τα τουρνουά. Παρά αυτό το ατυχές πισωγύρισμα, είμαι ευγνώμων και αισιόδοξος, γιατί ο γιατρός μου είπε πως η διαδικασία ήταν επιτυχής. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την αποκατάστασή μου και θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω στο tour το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ για την απίστευτη στήριξή σας. Θα επικοινωνήσω μαζί σας σύντομα

Η ανάρτηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τα γενέθλια του συλλόγου!! (pic)


Η ανάρτηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τα γενέθλια του συλλόγου (pic)

«Σαν σήμερα ιδρύεται από τον Γ. Καλαφάτη ο μεγαλύτερος αθλητικός Σύλλογος της Ελλάδος». Με αυτά τα λόγια και μια ξεχωριστή φωτογραφία γιόρτασε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τα 108α γενέθλια του συλλόγου.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Πουλίδο έδωσε το σύνθημα…!! (pic)

«Πάμε άλλη μία νίκη, Ολυμπιακέ, και να εξασφαλίσουμε μία θέση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου», ήταν το μήνυμα του Άλαν Πουλίδο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Ο Πουλίδο έδωσε το σύνθημα… (pic)Αντίστροφα για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Αστέρας Τρίπολης στο Κύπελλο Ελλάδας μετράει ο Άλαν Πουλίδο.

«Πάμε άλλη μία νίκη, Ολυμπιακέ, και να εξασφαλίσουμε μία θέση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου», έγραψε ο Μεξικανός φορ στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση του διεθνούς άσου

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης PuLiDo 1⃣7⃣ (@alan_pulido17) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς προσθαφαιρέσεις το απουσιολόγιο Στραματσόνι!!


Χωρίς προσθαφαιρέσεις το απουσιολόγιο Στραματσόνι

Δίχως απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη στη Λεωφόρο (19:30).

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν είχε ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς Μαμούτε, Σάντσεθ και Τελάντερ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσίασε ο κλινήρης Μπουμάλ.

Για το ματς με τους Ακρίτες δεν υπολογίζεται, επίσης ο τιμωρημένος Κουτρουμπής, ενώ όλα δείχνουν πως θα μείνει εκτός και ο Μάρκους Μπεργκ, που στόχος είναι να προλάβει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11:00.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άφησε έξω βασικούς για τον ημιτελικό ο Λουίς Ενρίκε!!


Άφησε έξω βασικούς για τον ημιτελικό ο Λουίς Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε προτίμησε να ξεκουράσει τρεις βασικούς παίκτες στον αποψινό πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια στο «Καμπ Νου».

Τρεις βασικούς παίκτες επέλεξε να ξεκουράσει ο Λουίς Ενρίκε στον αποψινό πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια στο «Καμπ Νου» (22:00).

Εκτός έμειναν οι Κλαούντιο Μπράβο, Ντάνι Άλβες και Χαβιέρ Μασεράνο, μαζί με τους Ντάγκλας και Σάντρο, που δεν υπολογίζονται, αλλά και τον τραυματία Ραφίνια.

Στη 18άδα που ανακοίνωσε το μεσημέρι ο προπονητής της «Μπάρτσα βρίσκονται οι: Τερ Στέγκεν, Μάσιπ, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Αρντά, Ινιέστα, Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ, Μπάρτρα, Μουνίρ, Άλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο, Αντριάνο, Βιδάλ, Βερμάελεν και Ματιέ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αποχαιρέτησε Μπούρμπο ο Παναθηναϊκός!!


Αποχαιρέτησε Μπούρμπο ο Παναθηναϊκός

Λύθηκε κι επίσημα η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Χρήστο Μπούρμπο, ο οποίος οδεύει προς τον Άρη.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά από ενάμιση χρόνο αποτελεί ο Χρήστος Μπούρμπος. Το συμβόλαιο του 33χρονου μπακ λύθηκε κοινή συναινέσει, καθώς ήταν εκτός πλάνων του Αντρέα Στραματσόνι. Μετά την προσθήκη του Τζιαντομένικο Μέστο, αλλά και με την παραμονή των Μαρινάκη και Βέμερ στο ρόστερ, δεν υπήρχε θέση για άλλον δεξιό μπακ και ο Μπούρμπος πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου της με τον Χρήστο Μπούρμπο.

Ο 32χρονος αμυντικός εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας το καλοκαίρι του 2014 και έκτοτε κατέγραψε 33 εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του
».

Γουάιτ: «Τιμή μας και μόνο που θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό»


Γουάιτ: «Τιμή μας και μόνο που θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό»

Περήφανη ομάδα κι εκ των κορυφαίων στην ιστορία της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Τζέιμς Γουάιτ τονίζοντας πως αποτελεί τιμή για την Τσεντεβίτα που θα τον αντιμετωπίσει.

Το θαυμασμό του για τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Τζέιμς Γουάιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Τσεντεβίτα μιλώντας για τον αγώνα της Πέμπτης στο Ζάγκρεμπ για το Top 16 δεν ήταν καθόλου φειδωλός στις φιλοφρονήσεις του για τους «πράσινους».

«Ο Παναθηναϊκός είναι ιστορικά μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πρώτα από όλα είναι τιμή και μόνο να αντιμετωπίζεις αυτή την ομάδα. Ξέρουμε πως θα έρθουν εδώ για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι περήφανη ομάδα και θα έρθουν για μάχη», τόνισε ο Τζέιμς Γουάιτ.

«Εμείς πρέπει να δουλέψουμε πάνω στο δικό μας πλάνο και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά για 40 λεπτά. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες να φτάσουμε στα play offs, κάθε παιχνίδι που μπορούμε να πάρουμε είναι σημαντικό για μας», πρόσθεσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτό είναι το logo του Confederations Cup!! (pic)


Αυτό είναι το logo του Confederations Cup (pic)

Το καλοκαίρι του 2017 η Ρωσία θα φιλοξενήσει το Confederations Cup και οι διοργανωτές γνωστοποίησαν το λογότυπο που θυμίζει το τρόπαιο του παγκοσμίου κυπέλλου.

Από τις 17 Ιουνίου ως τις 2 Ιουλίου του 2017, η Ρωσία θα φιλοξενήσει το Confederations Cup.

Οι διοργανωτές αποκάλυψαν το λογότυπο, που θυμίζει το τρόπαιο του παγκοσμίου κυπέλλου, το οποίο κυκλώνει ένα firebird.

Μαζί με τους διοργανωτές Ρώσους στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος η Γερμανία, η Αυστραλία, η Χιλή, μαζί με τους νικητές του Euro 2016 και OFC Nations Cup.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Φτιαγμένος» για εντεκάδα ο Μολέδο!!


«Φτιαγμένος» για εντεκάδα ο Μολέδο!

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε ο παίκτης του Παναθηναϊκού στο instagram.

Με μία ανάρτησή του στο Instagram και μία φωτογραφία από προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο Μολέδο στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας και σιγουριάς για το μεγάλο comeback του.

«Να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Να είσαι ο καλύτερος που μπορείς. Το αποτέλεσμα που θα έρθει θα έχει την ίδια αναλογία με τις προσπάθειές σου».


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Rodrigo Moledo (@rodrigomoledo13) στις






*Πηγή: sport-fm.gr*

Το ευρηματικό logo για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού!! (pic)


Το ευρηματικό logo για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού (pic)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα social media ένα ευρηματικό logo για τα γενέθλια του συλλόγου «παίζοντας» με το έτος ίδρυσης(1908)και τα χρόνια που συμπληρώνει η ομάδα(108).

«Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος! Χρόνια πολλά στον Παναθηναϊκό μας».

Με αυτό το μήνυμα, που συνοδεύεται από ένα ευρηματικό logo για τα γενέθλια του συλλόγου «παίζοντας» με το έτος ίδρυσης (1908) και τα χρόνια που συμπληρώνει η ομάδα (108), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γιορτάζει την περίσταση.

Στο φωτογραφικό κολάζ βλέπουμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της υπεραιωνόβιας ιστορίας του «τριφυλλιού».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Βάρντι ήταν... Vardy-γγίδης!! (video)


Ο Βάρντι ήταν... Vardy-γγίδης (video)

Εντάξει, γκολάρα του Βάρντι στο ματς με τη Λίβερπουλ, αλλά πριν τον Άγγλο επιθετικό της Λέστερ, το είχε κάνει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε ένα ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Για δείτε...

Στην Αγγλία από χθες παραμιλούν με τη γκολάρα του Τζέιμι Βάρντι κόντρα στη Λίβερπουλ, αλλά ας τους ενημερώσει κάποιος ότι τέτοιες γκολάρες έβαζε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην Ελλάδα πριν μια... δεκαετία.

Το είδαμε το γκολ του Βάρντι, το ξανά είδαμε, το βάλαμε και σε αργή κίνηση και κάτι μας θύμιζε...

Μα φυσικά το γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον Φεβρουάριο του 2007 στην μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού με 4-1 επί της ΑΕΚ (γηπεδούχος η ΑΕΚ) στο ΟΑΚΑ, τότε που ο «Σάλπι» σήκωσε το κεφάλι και έστειλε αδιάβαστο τον Σορεντίνο.

Θυμηθείτε το γκολ του Σαλπιγγίδη



Και εδώ αυτό του Βάρντι



*Πηγή: sport-fm.gr*

Κυκλοφόρησε τα εισιτήρια με Ολυμπιακό η Άντερλεχτ!!


Κυκλοφόρησε τα εισιτήρια με Ολυμπιακό η Άντερλεχτ

Η Άντερλεχτ έθεσε σήμερα στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

Ανακοινώθηκε από την Άντερλεχτ η έναρξη της διαδικασίας προπώλησης των εισιτηρίων του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό για τους «32» του Europa League, που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου (20:00).

Τα εισιτήρια τιμώνται από 10 ως 60 ευρώ. Ο Ολυμπιακός θα πάρει 1.300 για τις ανάγκες των φίλων του, ενώ θα διαθέσει αντίστοιχο αριθμό για τη ρεβάνς του «Καραϊσκάκη» μια εβδομάδα μετά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ρονάλντο ξέρει πού σκορπάει τα λεφτά του!! (pics)


Ο Ρονάλντο ξέρει πού σκορπάει τα λεφτά του! (pics)

Τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες συνεχίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος λίγο καιρό μετά το ξενοδοχείο που αγόρασε στο Μόντε Κάρλο, αγόρασε δεύτερο διαμέρισμα από τον πύργο Τραμπ.


Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέθεσε το ποσό των 140 εκατ. ευρώ για την αγορά ενός ξενοδοχείου στο Μόντε Κάρλο.

Αυτή ήταν η δεύτερη επιχειρηματική επένδυση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, ύστερα από την αγορά ύψους 18,5 εκατ. $ ενός διαμερίσματος στον διάσημο πύργο Τραμπ της Νέας Υόρκης.

Τώρα το «TMZ» υποστηρίζει ότι ο διεθνής άσος σκοπεύει να αγοράσει ένα δεύτερο διαμέρισμα στο Trump Towers, ξοδεύοντας περίπου 23 εκατ. $ με εκπληκτική θέα και χλιδάτη διακόσμηση.

Δείτε τις φωτογραφίες

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner





*Πηγή: sport-fm.gr*