Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Τζέιμς: «Πήγα στον Ολυμπιακό για να παίζω, αλλά…»


Τζέιμς: «Πήγα στον Ολυμπιακό για να παίζω, αλλά…»

Ο Σον Τζέιμς εξέφρασε τη δυσφορία του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό, σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα του Ισραήλ.

Ο Σον Τζέιμς βρίσκεται στο Ισραήλ και προς αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του. Μιλώντας σε ιστοσελίδα της χώρας, ο Αμερικανός σέντερ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον περιορισμένο ρόλο και χρόνο που είχε στον Ολυμπιακό.

«Στην Αρμάνι δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνίζομαι παρότι είχα ξεπεράσει το πρόβλημά μου στη μέση. Ήταν εκνευριστικό. Πήγα στην Μπιλμπάο για να δείξω πως είμαι υγιής και μπορώ να παίξω. Όταν μεταγράφηκα στον Ολυμπιακό ήταν μια ευκαιρία για μένα. Όμως είμαι παίκτης και πήγα εκεί για να παίζω», δήλωσε με νόημα ο 32χρονος άσος.

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής στη Μακάμπι, είπε: «Δεν μου άρεσε που έφυγα από τη Μακάμπι. Ήμουν τραυματίας και έφυγα. Όμως νιώθω το Ισραήλ σπίτι μου και τη Μακάμπι οικογένειά μου. Πάντως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να επιστρέψω. Ο ατζέντης μου δεν με έχει ενημερώσει για κάποια πρόταση. Αν γίνει, καλώς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: