Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Κλοπ: «Ήθελα να χειροκροτήσω τον Βάρντι»


Κλοπ: «Ήθελα να χειροκροτήσω τον Βάρντι» (video)

Ο Τζέιμι Βάρτνι πέτυχε ένα απίστευτο γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ στο χθεσινό παιχνίδι της Λέστερ και ακόμα και ο Γιούργκεν Κλοπ ήθελε να τον χειροκροτήσει.

Η Λέστερ προελαύνει ακάθεκτη στην Πρέμιερ Λιγκ, αποδεικνύοντας με τη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ ότι μπορεί να φτάσει μέχρι τέλος.

Αναμφίβολα ο Τζέιμι Βάρντι ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση στο «King Power Stadium» με την γκολάρα που έβαλε, κάνοντας ακόμα και τον Γιούργκεν Κλοπ να ξεφύγει και να είναι έτοιμος να τον... χειροκροτήσει.

Πάντως, παρόλο που όλοι τρελαθήκαμε με το απίστευτο «παστέλι» του Βάρντι, ο Κλοπ κράτησε έστω και την τελευταία στιγμή τα προσχήματα, αφού συγκρατήθηκε.

«Αυτά συμβαίνουν όταν διανύεις ένα τόσο καλό μομέντουμ όπως γίνεται αυτή τη στιγμή με τον Βάρντι και τη Λέστερ. Χρειάζεται και αρκετή τύχη, αλλά και θάρρος για να το δοκιμάσεις αυτό. Για να είμαι ειλικρινής, παραλίγο να χειροκροτήσω κι εγώ στο πρώτο γκολ του Βάρντι, αλλά αισθάνθηκα τόσο άσχημα εκείνη τη στιγμή» δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: