Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Τέλος Φύσσας και Βόκολος από Παναθηναϊκό!!


Τέλος Φύσσας και Βόκολος από Παναθηναϊκό!

«Βόμβα» ανήμερα των γενεθλίων του! Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον τεχνικό διευθυντή, Λεωνίδα Βόκολο και τον διευθυντή ποδοσφαίρου Τάκη Φύσσα! Τι δήλωσαν οι δύο άνδρες.

Σαρωτικές αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα του Παναθηναϊκού, ανήμερα των 108ων γενεθλίων του. Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ -με τον Γιάννη Αλαφούζο να τους ευχαριστεί για την προσφορά τους- οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος αποτελούν παρελθόν από το τριφύλλι.

Ο πρώτος ήταν μέχρι πρότινος διευθυντής ποδοσφαίρου στον σύλλογο, ενώ ο δεύτερος ήταν τεχνικός διευθυντής. Αμφότεροι αποχαιρέτησαν τον σύλλογο και μένει να φανεί ποιοι λόγοι οδήγησαν σε αυτά τα ξαφνικά διαζύγια.

Ο Φύσσας είχε αναλάβει τα καθήκοντά του στις αρχές Αυγούστου το 2014, ενώ ο Βόκολος τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. Από 'δω και πέρα, αυτό που έχει σημασία είναι το ποιοι θα κληθούν να αντικαταστήσουν τους δύο άνδρες, στις καίρια πόστα που κατείχαν για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο.

Ο Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. προσωπικά τους ευχαριστούν για την προσφορά τους στην ομάδα, το επίπεδο συνεργασίας και το ήθος που επέδειξαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Ο Τάκης και ο Λεωνίδας θα είναι πάντα μέλη του Παναθηναϊκού. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη διαδρομή τους.


Δήλωση Τάκη Φύσσα

«Ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και έτσι θα παραμείνει. Όλο αυτό το διάστημα δούλεψα με αυταπάρνηση έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου. Ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τα στελέχη, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας που με επέλεξε για τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην ομάδα να ολοκληρώσει τη χρονιά με επιτυχία, ώστε να προσφέρει στον κόσμο του Παναθηναϊκού τη χαρά που του αξίζει».

Δήλωση Λεωνίδα Βόκολου

«Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που υπηρέτησα αυτό το μεγάλο σύλλογο από ακόμα ένα πόστο. Στο διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα δούλεψα με ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα, στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε όλη τη ζωή μου. Είχα υποσχεθεί μόνο δουλειά και αυτό έπραξα στον υπέρτατο βαθμό με συνέπεια και επίγνωση των δυσκολιών. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου, από τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μέχρι τους εργαζόμενους στο Κορωπί και στην ΠΑΕ. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό μας και ελπίζω να δώσει χαρά στον κόσμο μας που πραγματικά το έχει μεγάλη ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: