Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Πέντε προβλήματα, επιστροφές και... Μπλάζιτς!!


Πέντε προβλήματα, επιστροφές  και... Μπλάζιτς

Αρκετές οι δυσκολίες και στην προπόνηση της Τετάρτης στην Καλλονή, καθώς στα προβλήματα προστέθηκαν Βαλιός, Κάρλσον. Ωστόσο, πήρε μέρος στο πρόγραμμα ο…νέος, Μάρκο Μπλάζιτς. Επιστροφή για Γιορέντε.

Ευχάριστα και άσχημα νέα προέκυψαν από την προπόνηση της Τετάρτης στην Καλλονή εν όψει της αναμέτρησης με τη Βέροια (07/02, 17:15) για την 21η αγωνιστική της Super League. Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι τον Σόνι Κάρλσον να μην παίρνει μέρος λόγω αδιαθεσίας και ενώ ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.

Εκτός ξανά και ο Γιώργος Μανούσος. Ατομικό έκανε και πάλι ο Άντριου Χογκ, λόγω του προβλήματος στον προσαγωγό, ενώ ταλαιπωρείται από το ίδιο πρόβλημα πλέον και ο Στρατής Βαλιός.

Ο κεντρικός αμυντικός των νησιωτών θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Αντιθέτως, προπονήθηκε ο Σέρβος πορτιέρο, Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα, αλλά και ο Ραούλ Γιορέντε που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που αποκόμισε πριν ενάμιση μήνα στο ζυγωματικό από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: