Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ένα μήνα εκτός ο Φέντερερ!!


Ένα μήνα εκτός ο Φέντερερ

Εκτάκτως ακύρωσε τη συμμετοχή του τουρνουά του Ρότερνταμ και του Ντουμπάι ο Ρότζερ Φέντερερ που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Εκτός κορτ ένα περίπου μήνα θα βρεθεί ο Ρότζερ Φέντερερ, αφού ο τραυματισμός του στο γόνατο στον ημιτελικό της Μελβούρνης απέναντι στον Τζόκοβιτς ήταν σοβαρότερος από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Όπως ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο Ελβετός, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση αφού ανακάλυψε πως είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου.

Ως εκ τούτου ο Φέντερερ δεν θα πάρει μέρος στα δύο τουρνουά μέσα στο μήνα σε Ντουμπάι και Ρόντερνταμ.

Αναλυτικά η δήλωση του Φέντερερ

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως χθες υποβλήθηκα σε αρθροσκοπική επέμβαση στο γόνατό μου. Τραυματίστηκα στο γόνατο μια μέρα μετά τους ημιτελικούς της Αυστραλίας. Αφού πέρασα από εξετάσεις όταν γύρισα σπίτι, έμαθα ότι είχα ρήξη στο μηνίσκο μου. Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους μου σε Ρότερνταμ και Ντουμπάι, ανυπομονούσα να παίξω σε αυτά τα τουρνουά. Παρά αυτό το ατυχές πισωγύρισμα, είμαι ευγνώμων και αισιόδοξος, γιατί ο γιατρός μου είπε πως η διαδικασία ήταν επιτυχής. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την αποκατάστασή μου και θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω στο tour το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ για την απίστευτη στήριξή σας. Θα επικοινωνήσω μαζί σας σύντομα

Δεν υπάρχουν σχόλια: